tabi ki hoşgeldiniz ben de dün transfer oldum Allahtan hayırlsı olsun hepimiz içinmerhaba anne olmak uğruna herseye katlanan güzel arkadaşlarım aranıza katılmak istiyorum müsade ederseniz
Rabbim dualarınızı yaşatsın inşallahtabi ki hoşgeldiniz ben de dün transfer oldum Allahtan hayırlsı olsun hepimiz için
Hayirli olsun canim saglikla ilerler insallahBen test yaptım bu sabah bhcg 106.91
Ben hergun vuruluoorum perisan vurulabilsen iyi olurdu canmKizlar iğne vurulmaya gidecektik arabanin lastiği patladı . Normalde 3 günde bir vuruluyordum yarın sabah vurulsam bişey olur mu progestan igne
Hayrlisi olsun canm guzel dusun olumlu olsun insallah:)Bende carsamba kan verip persembe ogrenecegim. 27 nisanda transfer oldu. Benimde kirmizilar geliyo galiba resmen adet sancisi
Aaa cok sevindim canim yaaa insallah beraber ilerlicez hep kalp atislari falan:)Ben test yaptım bu sabah bhcg 106.91
Hosgeldinnnn canim bizi bizler anlariz bu gruplardaki arkadasliklar inan bambaska cevrende anlatsan da anlasilmior ama burda hepimiz ayni yollardan geciorz insallh guzel sonuclanir ne istersen sorabilirsinmerhaba anne olmak uğruna herseye katlanan güzel arkadaşlarım aranıza katılmak istiyorum müsade ederseniz
Aynen oyle benimki hergun birakamam kesinlikleİyi bir şey bazısı saatler konusunda bile çok katı. Sabah 9 diye özellikle belirtip diretiyor. Zaten acıtıyor biri iyileşmeden öbürüne sıra geliyo sevimsiz bir ilaç
Benmde günde 3 4 sefer adet sancısı 5 dk gelip gidiyordu 28 inde transfee oldm 5.gün embrıyosuydu bugün pozitif aldm korkma o ağrılar için inşallah sende pozitif alırsn
Kalçalar beze beze kolonyalı alkollü kompres bile işe yaramıyor şimdiden ama mecburen katlanılıyoAynen oyle benimki hergun birakamam kesinlikle
İyi bir şey bazısı saatler konusunda bile çok katı. Sabah 9 diye özellikle belirtip diretiyor. Zaten acıtıyor biri iyileşmeden öbürüne sıra geliyo sevimsiz bir ilaç
Cok tşkrederm haklısın artık anlatmayı bıraktım ben İnşallah canım rabbim cabamızın karşılığını versin şimdilik beklemedeyim transfere kadar yeme içme konusunda neler yaptınız faydalı beslenmek istiyormHosgeldinnnn canim bizi bizler anlariz bu gruplardaki arkadasliklar inan bambaska cevrende anlatsan da anlasilmior ama burda hepimiz ayni yollardan geciorz insallh guzel sonuclanir ne istersen sorabilirsin
Senin kaçıncı gündü canımKızlar sonucum çıktı negatif 1.1
Senin kaçıncı gündü canım
Öyle tabi canım herşey Allah’tan üzülsekte değişen birşey yok üzülmesende10. Gün 3. Embriyosu böylesi hayirliymis demek ki üzüldüm ama elden bişey gelmiyor
Öyle tabi canım herşey Allah’tan üzülsekte değişen birşey yok üzülmesende
Arnica die krem var iyi geliyor kuzum al istersenKalçalar beze beze kolonyalı alkollü kompres bile işe yaramıyor şimdiden ama mecburen katlanılıyo
Transfere 5 gun kala cay bardagi havuc suyu basla hala da iciorum bence cok faydali baskada et yedim bolca yumurta ye sabahlari protein agirlikli beslen okdrCok tşkrederm haklısın artık anlatmayı bıraktım ben İnşallah canım rabbim cabamızın karşılığını versin şimdilik beklemedeyim transfere kadar yeme içme konusunda neler yaptınız faydalı beslenmek istiyorm
Nie kuzum bikere daha yaparsinnBenim için tüp bebek serüveni burda bitti . Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?