- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 133
Kizlar sonucum cikti rabbim isteyen herkese versin insallah busefer dogar bebegim dua edin banada kaybetmeden ilerlesin guzel haberlerinizi bekliyorum:)
5. Gun emriosuydu bugun 6. Gunumdu sonucum 50.03 cikti elhamdullah
Cok sevindim canim saglikla ilerler insallahKizlar sonucum cikti rabbim isteyen herkese versin insallah busefer dogar bebegim dua edin banada kaybetmeden ilerlesin guzel haberlerinizi bekliyorum:)
Aminn darisii sizlerin iyi haberlerine canimmÇok sevindim canım Allahım kucağına almayı nasip etsin insallah
İnsallah kuzum sizlerinde gusel haberlerini bekliyorummCok sevindim canim saglikla ilerler insallah
Hayırlıı olsun tebrik ederim kucağına da almak nasip olsun inşallah sağlıkla sıhhatle büyüsünKizlar sonucum cikti rabbim isteyen herkese versin insallah busefer dogar bebegim dua edin banada kaybetmeden ilerlesin guzel haberlerinizi bekliyorum:)
Amin insallahh canimcim insallah hepbirlikte buyuturuz bebislerimizi sizinde gusel haberlerinizi bekliorum hadi yapin test bak ben 6. Gun baktim:))Hayırlıı olsun tebrik ederim kucağına da almak nasip olsun inşallah sağlıkla sıhhatle büyüsün
Embriyonun tutunup gebeliğin ilerlemesi için progesteron hormonu önemli. Merkeze danış crinone jel veye başka progrsteron içerikli ilaç alıyosan bu akşamlık dozu ikiye çıkarılarak ayarlanabilirKizlar iğne vurulmaya gidecektik arabanin lastiği patladı . Normalde 3 günde bir vuruluyordum yarın sabah vurulsam bişey olur mu progestan igne
Embriyonun tutunup gebeliğin ilerlemesi için progesteron hormonu önemli. Merkeze danış crinone jel veye başka progrsteron içerikli ilaç alıyosan bu akşamlık dozu ikiye çıkarılarak ayarlanabilir
İyi bari esnek bir merkezmiş sevindimUlaştım hemsireye sorun olmaz dedi
Ben test yaptım bu sabah bhcg 106.91Amin insallahh canimcim insallah hepbirlikte buyuturuz bebislerimizi sizinde gusel haberlerinizi bekliorum hadi yapin test bak ben 6. Gun baktim:))
Benmde günde 3 4 sefer adet sancısı 5 dk gelip gidiyordu 28 inde transfee oldm 5.gün embrıyosuydu bugün pozitif aldm korkma o ağrılar için inşallah sende pozitif alırsnBende carsamba kan verip persembe ogrenecegim. 27 nisanda transfer oldu. Benimde kirmizilar geliyo galiba resmen adet sancisi
merhaba anne olmak uğruna herseye katlanan güzel arkadaşlarım aranıza katılmak istiyorum müsade ederseniz
Bende carsamba kan verip persembe ogrenecegim. 27 nisanda transfer oldu. Benimde kirmizilar geliyo galiba resmen adet sancisi
İyi bir şey bazısı saatler konusunda bile çok katı. Sabah 9 diye özellikle belirtip diretiyor. Zaten acıtıyor biri iyileşmeden öbürüne sıra geliyo sevimsiz bir ilaçEsnek derken
Tebrik ederim daha güzel günler olur sizin için inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBen test yaptım bu sabah bhcg 106.91
2 tane 3. Gün embryom var transfer olmak için gün sayıyorum tuhaf bi durum kendimi cok kaptırıp olumsuz olmasından kprkuyorm ama bazen de anne olduğumu hayal ediyorm rabbim kimseyi evlatla sınamasınTabi ki canım burda herkese yer var ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?