Aynen hayirlisi boyleymis.yok canim pes etmem bayramdan sonra gorusmeye cagirdi doktorum bakalim rabbim nasip ederse tekrardan deniyecezHayrlisi olsun canm rabbim hakkinda hayrlisini versin pes etme lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hayirlisi boyleymis.yok canim pes etmem bayramdan sonra gorusmeye cagirdi doktorum bakalim rabbim nasip ederse tekrardan deniyecezHayrlisi olsun canm rabbim hakkinda hayrlisini versin pes etme lutfen
Dene kuzum bak ben ucuzlerimin kalbi durdugu gun bidaha yapmicam diodum 3 ay sonra yaptim biz elimizden geleni yapioyoruz yapalim da gencken gerisi rabbime kalmisAynen hayirlisi boyleymis.yok canim pes etmem bayramdan sonra gorusmeye cagirdi doktorum bakalim rabbim nasip ederse tekrardan deniyecez
Rabbim yardımcımız olsun. Hayırlı sonuçlar aldırsın inşallah. Benim 2. Trasnferdi olumsuz sonuç aldım cok üzüldüm ama olsun Allah en güzelini nasip edecek inşallahmerhaba kızlar ilk sayfadan son sayfaya kadar çoğu mesajı okudum. olumlu sonuç alana mutlu oldum gözlerim doldu, olumsuz alana üzüldüm. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. bende transfer oldum gün sayıyorum. Rabb'im yardımcımız olsun isteyen herkesin sağlıkla sıhhatle kucağını doldursun inşallah. ben herkese dua ediyorum. ne olur sizde dualarınızda banada yer verin...
Allah birşeyleri geciktiriyorsa güzelleştiriyordur belkide.♥ üzüntülerimin sonunda hep böyle düşünmeye çalıştım. Rabb'imin hepimiz için vardır bir bildiği... hepimizin hakkına hayırlısı olsun inşallahRabbim yardımcımız olsun. Hayırlı sonuçlar aldırsın inşallah. Benim 2. Trasnferdi olumsuz sonuç aldım cok üzüldüm ama olsun Allah en güzelini nasip edecek inşallah
bu arada aminn çok teşekkür ederimmmRabbim yardımcımız olsun. Hayırlı sonuçlar aldırsın inşallah. Benim 2. Trasnferdi olumsuz sonuç aldım cok üzüldüm ama olsun Allah en güzelini nasip edecek inşallah
İnanın ki öyle her yaşadığım acı Bi diğerini aratır oldu. Ama rızkı ne zaman biçildi ise o zaman nasip olacak inşallahAllah birşeyleri geciktiriyorsa güzelleştiriyordur belkide.♥ üzüntülerimin sonunda hep böyle düşünmeye çalıştım. Rabb'imin hepimiz için vardır bir bildiği... hepimizin hakkına hayırlısı olsun inşallah
Gebelik testi 5. Gün embriyosu ise transferden 5 gün sonra 10. Gün diye mi kabul ediliyor yoksa transferden sonra tekrar 1-2-3 gün diye sayıyoruz??Kacinci gun yapiosun ki idrari 7. Gun cikio kanda tup bebek
Transferden sonraki gün 1 diye sayılıyorGebelik testi 5. Gün embriyosu ise transferden 5 gün sonra 10. Gün diye mi kabul ediliyor yoksa transferden sonra tekrar 1-2-3 gün diye sayıyoruz??
Hmm tesekkür ederim. Allahımmhayıtlısıyka kucağınıza almayı nasip etsin size de :)Transferden sonraki gün 1 diye sayılıyor
Canim tranferden sonraki gun 1 die basliosun 5. Gunse ben iki trasnferimdede 6 gun kan verdim ciktiGebelik testi 5. Gün embriyosu ise transferden 5 gün sonra 10. Gün diye mi kabul ediliyor yoksa transferden sonra tekrar 1-2-3 gün diye sayıyoruz??
Merhaba bir sorum olacak da benim de allahım nasip kısmet ederse 2.tansferim olacak siz 2.transfer ücretleriniz için sadece embriyo transferi ücretini mi verdiniz yoksa dondurulmuş embriyoların çözülmesi fiyatı da eklendi miRabbim yardımcımız olsun. Hayırlı sonuçlar aldırsın inşallah. Benim 2. Trasnferdi olumsuz sonuç aldım cok üzüldüm ama olsun Allah en güzelini nasip edecek inşallah
Merhaba hayırlı olsun Canım darısı bizlerin başına bende Paylaşıcam sizlerle transferden sonra olup biteniRabbim bi kapi acar belii canm gencsin daha belli olmaz dualarimdasin
Peki o zaman doktorlar neden 10. Gün istiyor testi?He baya beklemisin:)) kesin cikar ozaman kuzum ben ilkinde dayanamamistim 6. Gun baktim 54 cikmisti benim 3 ay once kaybettim tek yumurta ucuzlerimi simdi transfer oldum 2 . Gunumdeyim 7. Gun kan veririm cikio zaten
Kiminin beta degeri kana daha gec geciyor garanti olsun die oyle istiyorlar ama bence 8 de kesin gecio herkesin 2 gun daha kafayi yememek icin bak derimPeki o zaman doktorlar neden 10. Gün istiyor testi?
Bence belirti bakmamak lazm ikisi de tuttu tup bebeklerimin alakasizlardi insan psikolojik etkileniyor sanirim dr lar ne dior en erken anne oldugunu ogrenen grup tup bebek anneleri asil belirtiler adet gecikmesiyle cikar dieArkadaşlar bende halsizlik hafif ve arada olan baş dönmesi var. Uyku hali epeyce var. Bunlar belirti kabul edilebilir mi?
7.haftam bitti canm hala daha belirtim yok baş dönmesi bulantı kusma vs hiç birşey halsizlikse o günki yorulmama göre değişiyor belirti olmadan da oluyor ama senin varsa insallah gebeliktendirArkadaşlar bende halsizlik hafif ve arada olan baş dönmesi var. Uyku hali epeyce var. Bunlar belirti kabul edilebilir mi?
Teşekkürler canım inşallah sabahları hep mide yanmasıyla uyanıyorum hiç olmazdı.7.haftam bitti canm hala daha belirtim yok baş dönmesi bulantı kusma vs hiç birşey halsizlikse o günki yorulmama göre değişiyor belirti olmadan da oluyor ama senin varsa insallah gebeliktendir