Tüp Bebek Merkezleri Nisan 2025 Transfer Olanlar

Kızlar merhaba. Ben 5 Nisanda transfer oldum. Dün 7. Günüm erken gebelik testi yaptım soluk çift çizgi çıktı. Bugün sabah böle koyu kahverengi çamur gibi bi akıntı geldi. Doktor normal dedi. Coraspini kesti progestan iğneyi günde 2 ye çıkardı. Test günüm Salı. Endişelenmelimiyim yaa

Mrb cnm inşallah senınkı de tutmuştur bugün benım de 7 günüm 6 nisan da transfer oldum aramızda 1gun var benım de cızgı çıktı gözle görülüyor bklm test günü beklıycem inşallah kakınnızda da hayırlısı olur bu arada benım hiç akıntım olmadı kahverengi falan miden bulanıyor başım dönüyo kasık agrılarım var bacaklarım da da ağrı oluyo

IMG-20250412-WA0006.webp

3,4 dk da çıktı sabah erkenden yaptım

Canım benim ilk 5 gün çok fazla kasık ağrım ve batmalarım oldu. transfer dahil 6. Gün kan testi verdim değer 7,13 çıktı. dün transfer 7. Günümdü böyleydi idrar testi. Bugün 8. Gün çamur kahve akıntı geldi

Eklentiler

• F8E37729-6197-4275-B1F0-B2755FFC49FA.webp
    F8E37729-6197-4275-B1F0-B2755FFC49FA.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 16
Canım benim ilk 5 gün çok fazla kasık ağrım ve batmalarım oldu. transfer dahil 6. Gün kan testi verdim değer 7,13 çıktı. dün transfer 7. Günümdü böyleydi idrar testi. Bugün 8. Gün çamur kahve akıntı geldi
Var gözüküyo cnm tebrik ederim 🥰allah kucağınada almayı nasip etsın inşallah🌸

Benim lekelenmem olmadı dün cok çok şiddetli bel ağrım oldu. Bugün test yaptım negatif çıktı 😣5.gunum

Back
X