Kaçıncı gününuzduPozitif galıba ilk denemem evet cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gününuzduPozitif galıba ilk denemem evet cnm
Transferi sayarsam7 günüm bugünKaçıncı gününuzdu
Var gözüküyo cnm tebrik ederimCanım benim ilk 5 gün çok fazla kasık ağrım ve batmalarım oldu. transfer dahil 6. Gün kan testi verdim değer 7,13 çıktı. dün transfer 7. Günümdü böyleydi idrar testi. Bugün 8. Gün çamur kahve akıntı geldi
İnşallah herşey güzel gider hepimizin canımVar gözüküyo cnm tebrik ederimallah kucağınada almayı nasip etsın inşallah
![]()
Amın inşallah cnm benimİnşallah herşey güzel gider hepimizin canım![]()
Evet bnm de 4. Günüm... sizde lekelenme oldu muYok yapmadım Salı günü kan vereceğim test için cesaret edemiyorum açıkçası sizde mi transfer oldunuz
Bende şuan bel ağrısı oluyor sabahları sizde ne belirtiler var?Merhaba ben de 8 nisanda ilk transferimi oldum inşallah güzel sonuçlar alırız nasılsınız bir belirtiniz var mi
Oyy hayırlı olsun, sizde lekelenme oldu mu ve hangi gün?Kızlarrr kan verdim, doktor pozitif dedi benle beraber stresle heyecanla bekleyen herkesin ki pozitif çıkar inşallah![]()
Teşekkür ederim, inanın ara ara kasık ağrısı dışında hiç belirti yoktu kanama da olmadıOyy hayırlı olsun, sizde lekelenme oldu mu ve hangi gün?
Ben de hafif sızılar dışında bir belirti olmadı henüzBende şuan bel ağrısı oluyor sabahları sizde ne belirtiler var?
Bende kanama yok diye tribe girdim. İyi oldu bunu duyduğumn daha 4. GündeyimTeşekkür ederim, inanın ara ara kasık ağrısı dışında hiç belirti yoktu kanama da olmadı
Acele etmeyin bi dünya ilaç kullanıyoruz hissettiğimiz çoğu şey ilaçlardan zatenBende kanama yok diye tribe girdim. İyi oldu bunu duyduğumn daha 4. Gündeyim
Evet transfer dahil 7. Günümde hafif kahverengi lekelenme olduEvet bnm de 4. Günüm... sizde lekelenme oldu mu