Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, 31 Martta iki tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 8.günüm hala belirtim yok Tutunmuş mudur benim gibi aynı durumu yaşayan var mı?
Merhaba, 31 Martta iki tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 8.günüm hala belirtim yok Tutunmuş mudur benim gibi aynı durumu yaşayan var mı?
Test yapmaya çok korkuyorum olumsuz sonuç alırım diye Çünkğ daha önce olumsuz bir aşılama sürecim oldu sanki test yaparsam yine aynı sonucu yaşayacakmışım gibi geliyor
Test yapmaya çok korkuyorum olumsuz sonuç alırım diye Çünkğ daha önce olumsuz bir aşılama sürecim oldu sanki test yaparsam yine aynı sonucu yaşayacakmışım gibi geliyor
Hiç cesaretim yok erkenden yapmaya. Doktorum 12. günde yaptır testi demişti. Saçma gelebilir belki yaşamayan bilemez çok heyecanlıyım aynı zamanda da korkuyorum yine olumsuz olursa diye. Allah büyüktür inşallah isteyen bu yolda çaba gösteren herkese bir an önce nasip etsin çok dua ediyorum herkese