• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası belirtiler

tabi ki hoşgeldiniz ben de dün transfer oldum Allahtan hayırlsı olsun hepimiz için
Rabbim dualarınızı yaşatsın inşallah 🙏🏻Pozitif düşünmekle alakalı sanırm kafa da bitiyo sonuçta transfer edilen oluşumunu tamamlamış bi bebek önemli olan annesini benimsemesi

merhaba anne olmak uğruna herseye katlanan güzel arkadaşlarım aranıza katılmak istiyorum müsade ederseniz
Hosgeldinnnn canim bizi bizler anlariz bu gruplardaki arkadasliklar inan bambaska cevrende anlatsan da anlasilmior ama burda hepimiz ayni yollardan geciorz insallh guzel sonuclanir ne istersen sorabilirsin😘

Hosgeldinnnn canim bizi bizler anlariz bu gruplardaki arkadasliklar inan bambaska cevrende anlatsan da anlasilmior ama burda hepimiz ayni yollardan geciorz insallh guzel sonuclanir ne istersen sorabilirsin😘
Cok tşkrederm haklısın artık anlatmayı bıraktım ben İnşallah canım rabbim cabamızın karşılığını versin şimdilik beklemedeyim transfere kadar yeme içme konusunda neler yaptınız faydalı beslenmek istiyorm 🥰

Cok tşkrederm haklısın artık anlatmayı bıraktım ben İnşallah canım rabbim cabamızın karşılığını versin şimdilik beklemedeyim transfere kadar yeme içme konusunda neler yaptınız faydalı beslenmek istiyorm 🥰
Transfere 5 gun kala cay bardagi havuc suyu basla hala da iciorum bence cok faydali baskada et yedim bolca yumurta ye sabahlari protein agirlikli beslen okdr

Back