Transfer sonrası belirtiler

Aynen hayirlisi boyleymis.yok canim pes etmem bayramdan sonra gorusmeye cagirdi doktorum bakalim rabbim nasip ederse tekrardan deniyecez
Dene kuzum bak ben ucuzlerimin kalbi durdugu gun bidaha yapmicam diodum 3 ay sonra yaptim biz elimizden geleni yapioyoruz yapalim da gencken gerisi rabbime kalmis

merhaba kızlar ilk sayfadan son sayfaya kadar çoğu mesajı okudum. olumlu sonuç alana mutlu oldum gözlerim doldu, olumsuz alana üzüldüm. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. bende transfer oldum gün sayıyorum. Rabb'im yardımcımız olsun isteyen herkesin sağlıkla sıhhatle kucağını doldursun inşallah. ben herkese dua ediyorum. ne olur sizde dualarınızda banada yer verin...

Rabbim yardımcımız olsun. Hayırlı sonuçlar aldırsın inşallah. Benim 2. Trasnferdi olumsuz sonuç aldım cok üzüldüm ama olsun Allah en güzelini nasip edecek inşallah

Rabbim yardımcımız olsun. Hayırlı sonuçlar aldırsın inşallah. Benim 2. Trasnferdi olumsuz sonuç aldım cok üzüldüm ama olsun Allah en güzelini nasip edecek inşallah
Allah birşeyleri geciktiriyorsa güzelleştiriyordur belkide.♥ üzüntülerimin sonunda hep böyle düşünmeye çalıştım. Rabb'imin hepimiz için vardır bir bildiği... hepimizin hakkına hayırlısı olsun inşallah

İnanın ki öyle her yaşadığım acı Bi diğerini aratır oldu. Ama rızkı ne zaman biçildi ise o zaman nasip olacak inşallah

Merhaba bir sorum olacak da benim de allahım nasip kısmet ederse 2.tansferim olacak siz 2.transfer ücretleriniz için sadece embriyo transferi ücretini mi verdiniz yoksa dondurulmuş embriyoların çözülmesi fiyatı da eklendi mi

Arkadaşlar kanama olması İnan’ın hiç önemli değil. Benim geçen transferde kanama olmadı diye biz çok umutlandık ancak negatifti.

He baya beklemisin:)) kesin cikar ozaman kuzum ben ilkinde dayanamamistim 6. Gun baktim 54 cikmisti benim 3 ay once kaybettim tek yumurta ucuzlerimi simdi transfer oldum 2 . Gunumdeyim 7. Gun kan veririm cikio zaten
Peki o zaman doktorlar neden 10. Gün istiyor testi?

Arkadaşlar bende halsizlik hafif ve arada olan baş dönmesi var. Uyku hali epeyce var. Bunlar belirti kabul edilebilir mi?

Arkadaşlar bende halsizlik hafif ve arada olan baş dönmesi var. Uyku hali epeyce var. Bunlar belirti kabul edilebilir mi?
Bence belirti bakmamak lazm ikisi de tuttu tup bebeklerimin alakasizlardi insan psikolojik etkileniyor sanirim dr lar ne dior en erken anne oldugunu ogrenen grup tup bebek anneleri asil belirtiler adet gecikmesiyle cikar die

7.haftam bitti canm hala daha belirtim yok baş dönmesi bulantı kusma vs hiç birşey halsizlikse o günki yorulmama göre değişiyor belirti olmadan da oluyor ama senin varsa insallah gebeliktendir

7.haftam bitti canm hala daha belirtim yok baş dönmesi bulantı kusma vs hiç birşey halsizlikse o günki yorulmama göre değişiyor belirti olmadan da oluyor ama senin varsa insallah gebeliktendir
Teşekkürler canım inşallah sabahları hep mide yanmasıyla uyanıyorum hiç olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…