Evet adetim geçti ama zaten ilaçlardan dolayı olamıyorumBence belirti bakmamak lazm ikisi de tuttu tup bebeklerimin alakasizlardi insan psikolojik etkileniyor sanirim dr lar ne dior en erken anne oldugunu ogrenen grup tup bebek anneleri asil belirtiler adet gecikmesiyle cikar die
Bana transferden sonra verdikleri kağıtta yatış pozisyonunun önemli olmadığı yazıyor. Ben de sırt üstü yatıyorum ama sabah nasıl kalktığım belli değil. Gece neler oluyorsa içimde allaaam yaa dört dönüyorum herhalde yataktaTransfer sonrası yatış pozisyonu önemli mi
Bana transferden sonra verdikleri kağıtta yatış pozisyonunun önemli olmadığı yazıyor. Ben de sırt üstü yatıyorum ama sabah nasıl kalktığım belli değil. Gece neler oluyorsa içimde allaaam yaa dört dönüyorum herhalde yatakta
Allah razı olsun kızlar her soruma cvp veriyoRsunuz teşekkür ederim. Banada bişey söylemediler kağıtta da yazmıyor. Bugün ilk transferimi oldum hayırlı sonuç alırım inşallahtransferden sonra eve geldiğimde düz yattım ama gecesinde sağa sola döndüm.pozisyonla ilgili herhangi birşey söylemediler
Benim hic bisey demedi canim kacinci gundesin?Aradan çok zaman geçmiş ama bişey sormak istiyorum negatif sonuç alanlarda dr embriyo kalitesiyle ilgili bişey dedimi benim 2 rane transfer oldu 5. Gün embriyosu orta kalite dedi 2bb miş sonuç bekliyorum bende
Dur kiz daha cok erken normal belirti olmaz ki hemen . seni cok iyi anliyorum internnette cilginlar gibi belirti ariyorsun ama hic belirtisi olmayip pozitif olan cok var. Allah cennette kavustursun sizi canim üzüldum . bende 1bucuk aylikkn kaybettim simdide hep aynisini dusunuorum . istemsizce ama belki rabbim bizi imtihandan gecirdi insallah feraha kavusanlardan oluruz bizde iyi düşunelim iyi olsun insallah . bol bol ananas tuket ve su cok ic insallah hayirli sonucu alirsinPerşembe tranfer oldum bugün 4. Günüm belirtim yokbundan önce yine 5. Gün ama daha kaliteli embriyo ile hamile kaldım 6 aylık erken doğumla bebeğimi kaybettim şimdi çok fazla endişeliyim Rabbim yardımcımız olsun
Degerin kaçti canm? Ve hangi hafta kese ve kalp atışini duydun :)Benim hiç belirtim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?