Transfer hazırlığı rahim kalınlaştırma aşamasında lekelenme yaşan vamı

Saliha3445

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
362
147
23
25
Dondurulmuş embriyo transferim olucak 2 nisanda bugün adetimin 15.günü adetimin 3.gününden beri estrofem kullanıyorum bugün lekelenmem oldu başına gelen oldumu daha önce 3 transfer oldum hiç birinde yaşamadım

Ben de 3 transfer oldum, hiçbirinde yaşamadım. Gebelik gibi bir ihtimaliniz var mı hiç?

Ben de 3 transfer oldum, hiçbirinde yaşamadım. Gebelik gibi bir ihtimaliniz var mı hiç?
Yok gebelik ihtimali olmaz zaten adetin 15.günündeyim bende hiç anlam veremedim daha önce 3 transfer oldum hiç böyle bir sorun yaşamadım ilk defa yaşıyorum perşembe günü kontrol muayenem var inşallah artmaz kesilir

Aspirin kullanıyor musunuz, bana aspirin o dönemde kanama yaptı
Evet kullanıyordum ama daha önce kan sulandırıcı iğnede kullanmıştım ben kontrole gittim bugün olmaması lazımdı dedi doktor ilaç saatimi 2 gün geç içmiştim o yapabilir dedi saati saatine içmen gerekiyor dedi iptal oldu transferim bir sonraki adette başlıcam

Evet kullanıyordum ama daha önce kan sulandırıcı iğnede kullanmıştım ben kontrole gittim bugün olmaması lazımdı dedi doktor ilaç saatimi 2 gün geç içmiştim o yapabilir dedi saati saatine içmen gerekiyor dedi iptal oldu transferim bir sonraki adette başlıcam
Benim de önceki transferlerde kanama olmamıştı anlamadım valla 🥲 kanama olunca ertelenmesi iyi olmuş rahim duvarı inceliyor sonuçta. İnşallah gelecek adetle transfer olursunuz

Back
X