Transfer sonrası bekleyiş

Ya canım sen baktırdın mı maşallah pozitif çıkmış çok sevindim inanki. Senin ilk denemen mi peki. Benim ikinci olduğu için çok tedirginim bir negatifi daha nasıl kaldırırım ya da birdaha yapmaya umudum olur mu hep bu kafadayım şu an. Çok teşekkür ederim güzel cümlelerin için inşallah o gucu kendimde toplarım. Bu süreç çok zor anne olmayı en çok biz hak ediyoruz

Bendede kasik ağrısı bel ağrısı var bazen kasıklarım şiş gibi oluyo bakalım ne olacak benim 6. Gun
Canım bugün mü başladı sende de ara ara oluyor bende . Sindirim sisteminden mi dedim ama değil bence ya da ilaçlardır bilmiyorum ki umutlanmak istemiyorum beşinci gün embriyo mu senim benim üç

Ama erken gebelik testinde de bir sonuçla karşılaşacaktın canım . Öyle düşünme daha çok yeni umutsuzluğa kapılma . Yalnız değilsin kardeşim

Canım bugün mü başladı sende de ara ara oluyor bende . Sindirim sisteminden mi dedim ama değil bence ya da ilaçlardır bilmiyorum ki umutlanmak istemiyorum beşinci gün embriyo mu senim benim üç
Benim de üçüncü gün taze embiryo transferden sora başladı ikinci gün falan senin bu gün kaçıncı gün yarın 6. Gün bı kan mı versem diyorum valla

Benim de üçüncü gün taze embiryo transferden sora başladı ikinci gün falan senin bu gün kaçıncı gün yarın 6. Gün bı kan mı versem diyorum valla
Bence 6. Gün biraz erken canım sonuç olumlu çıkınca acaba yükselecekmi kaygısı oluyor o zamanda test gününe kadar için içini yer nerden biliyorsun diye sorma tecrübeyle sabit

Ama erken gebelik testinde de bir sonuçla karşılaşacaktın canım . Öyle düşünme daha çok yeni umutsuzluğa kapılma . Yalnız değilsin kardeşim
Testlerim silik cift cizgi cikti hep. Bugun de kahverengi hafif bir kanamam oldu, sanırım yerlesme kanamasiymis. Yarin kan vericem sali gunu cikicak

İki günde bir kan veririm ya ama çok merak ediyorum napayım
Bende yaptım onu çünkü dün 8. Günümde kan verdim çok şükür değerim güzel çıktı . Yarın olmuyor ama bir türlü acaba yükselecek mi diye içim içimi yiyor . Hatta acaba aynı saatte vermezsem farklı olur mu diye bile düşünüyorum . Sonra dedim ki keşke doktorun dediği tarih yapsaydım da bu olmasaydı

Sakın verme test günün ne zaman daha var üçüncü gün için çok erken kanı bekle ben asla cesaret edemiyorum iyi cesaretin var ilk denemen mi

Kızlar bende her zamanki gibi dayanamadım test yaptım dün, 5. Günümdü tek çizgi çıktı sonra bugün 6.günümde tekrar yaptım o da tek çizgi çıktı. Yani arada kasık ağrılarım var göğüslerim de dokunduğumda acıyor ama bugün yaptığımda tek çizgi çıkınca biraz ümidimi kaybettim bu 4. Denememdi pgtliydi güzel olur diye bekliyordum ama biraz ümitsizliğe kapıldım.

İçini ferah tut güzelim gebelik testi için çok erken . Herkesde erken çıkmayabiliyor belki
Bebeğin sana geç tutundu bilemeyiz ki

Testlerim silik cift cizgi cikti hep. Bugun de kahverengi hafif bir kanamam oldu, sanırım yerlesme kanamasiymis. Yarin kan vericem sali gunu cikicak
Canım bir gün sonra mı çıkıyor benim bir saatte çıkmıştı sonuç

Niye gününü beklemiyorsunuz bence en sağlıklı 10 12. Gün ve kan testi inşallah yanılmıştır test kan verin gününde bence olumlu olacaktır

Valla aslinda evde yapip da hic kafa karistirmamak lazim ama dayanamiyoruz iste. Ben yaptim gorulmesi zor silik bisiler cikti cikmasina ama cikip da negatif olan, cikmayip da pozitif olan o kadar cok varki. 5 6 7 .gunler daha cok erken bir sonuc icin. Icini ferah tut.

İçini ferah tut güzelim gebelik testi için çok erken . Herkesde erken çıkmayabiliyor belki
Bebeğin sana geç tutundu bilemeyiz ki
Tek ümidim o kaldı inşallah geç tutunmuştur demek. Bu kez psikolojimi toparlamak için ara verip öyle başladım. Çok ümitliydim güzel hissediyordum. Arkdşlarımda biliyor ama kimseye ne hissettiğimi anlatamıyorum güçlü durmaktan yoruldum.

Keşke yapabilsem diğer 2 denememde 5. Gün pozitif görmüştüm yüne çıkar demiştim

Testlerin duruyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…