Transfer sonrası bekleyiş

Benim 8.gun 20 ydı 11.gun 73 12.gun 96 ve 14.gun 160 ve belirsiz dedi doktor
Ya sizinkini dr yanlis anlamis olabilir gibi geldi bana ukalalik yapmak istemem ama.. şöyle ki siz 2 gunde bir olcturmemissiniz hepsini, o yuzden bence dr un kafasi karismis sanırım. 8.gun 20 ise 11. gun 73 normal 3 gunde nerdeyse 4.kati olmus. 2 gunde 2 kati normalde.. Ee 12. Gun 96 ve 2 gun sonra nerdeyse yine 2 katı? Ben anlamadim bence sizinki gayet guzel ilerliyor.

Çok teşekkür ederim aminnn hepimizin insallaaah Benim de gaz var baş ağrısı belirti mi bilmiyorum ara sıra kramp çok değil benim de hayırlısı Allah kaldıramayacağımız yük vermesin

Kızlar evde bunaldım yürüsem avm gitsem sıkıntı olur mu? Evde düşünüp kuruyorum evde de yalnız olduğum için hareket ermek zorundayım işler bende oluyor ağır kaldırmadan

Hadi gelin sohbet edelim günler geçmiyor gibi hissediyorum iyice daraldım

Sakın erkenden test yapmayın insanı daha çok strese sokuyor.
8-9ncu gün idrar testi ve 10ncu 12nci gün kan testi verin.
Belirtilerede aldırmayın. Bende hiç belirti yoktu şükür 35 haftaya yaklaştık doğum geldi sayılır. Rabbim hayırla sağlıkla mucizeler nasip etsin

Kızlar test günüm yarın, evde hiç test yapmadım. Çok gerginim bugün, Allah yardımcımız olsun Benim de 3-4gundur belli belirsiz akintim var. Bugün stresten mıdır bilmiyorum sanki kasiklarimdaki gerginlik arttı gibi. Böyle agri değil de gerginlik gibi his oldu genelde bende. Bi de bi halsizlik var sanki tansiyonum düşüyormuş gibi. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum

Kızlar bugün altıncı gün çok fazla kaşık ağrım oldu korktum bu inşallah adet belirtisi değildir 17si test günüm.

Benim de aynı

Kızlar altıncı gün bugün ilk defa bu kadar şiddetli kasık ağrım var çok korktum normal mi sizce bağırsak vs sebebi olabilir mi . Adet değildir inşallah

Canım bu belirti mi bilmiyorum ümitlenmek asla istemiyorum biraz sırt ağrım da oldu az önce iyi bir şey mi bu
Yani hamilelik belirtileri arasinda evet ama ben de hic biseyden umitlenemiyorum.. bugun kahverengi az bisey kanamam oldu cok korktum, halbuki biliyodum yerleşme kanamasi vs olabilecegini.. ama wcde gorunce oyle olmuyo iste, korkuyo insan..

Yani hamilelik belirtileri arasinda evet ama ben de hic biseyden umitlenemiyorum.. bugun kahverengi az bisey kanamam oldu cok korktum, halbuki biliyodum yerleşme kanamasi vs olabilecegini.. ama wcde gorunce oyle olmuyo iste, korkuyo insan..
Yaaa kaçıncı günnnn senin bugün çok sevindim inanki yerleşme kanamasıdır hiç korkma hangi gündü test senin. İnan çok sevindim dilerim herkes buraya pozitif yazar

Canım bu belirti mi bilmiyorum ümitlenmek asla istemiyorum biraz sırt ağrım da oldu az önce iyi bir şey mi bu
Canım ben bu ağrıları transfer öncesi kullandığım ilaçların yan etkisi olarak çok yaşadım hatta doktor beye ben adet olacak gibiyim transfer nasıl olacak demiştim . Ama ilaçlarımız yan etkileri biraz ağır maalesef . İçini ferah tut . Sen elinden geleni yapıyorsun . Olacak olan hiç bir şeyi değiştiremeyiz .

Yaaa kaçıncı günnnn senin bugün çok sevindim inanki yerleşme kanamasıdır hiç korkma hangi gündü test senin. İnan çok sevindim dilerim herkes buraya pozitif yazar
Cok teşekkür ederim canım, bugun transfer sonrasi 8.gun. Test yarin. Evde yaptim bikac tane silik çıktı, dedigim gibi hic biseye umutlenemiyorum. Insallah hepimiz buraya pozitif yazarız

Değil mi ondan mı yerleşme belirtisi vs değildir yani.Ama transfer öncesi neden yoktu transferden sonra mı iğnelerin yan etkisi çıkıyor . Benim öncesinde hiç yoktu transferden sonra başladı sende durumlar ne

Değil mi ondan mı yerleşme belirtisi vs değildir yani.Ama transfer öncesi neden yoktu transferden sonra mı iğnelerin yan etkisi çıkıyor . Benim öncesinde hiç yoktu transferden sonra başladı sende durumlar ne
Belki de ilaçlarımız farklı olabilir yada bedenlerimiz farklı tepki veriyor olabilir . Transferden sonra en önemli şey bence teslimiyet çünkü elimizden geleni yapıyoruz . O ağrıları sancıları çekiyoruz ilaçlarımız ruh halimizi olağandışı değiştiriyor. O yüzden bizi bizden başka kimse anlamaz . Keyfine bak rahat bırak kendini eminim ki sonu hayırlı olacak kardeşim kendini dinleme. Sevdiğin şeyleri yap . O gün mecbur gelecek ve test yapacağız öğreneceğiz . Benim 5. Günden sonra hiç bir değişik durumum olmadı . Sadece göğüslerim şiş dokunca ağrı yapıyor . Dün transfer harici 8. Günümğzdü bta mız 94 çıktı . Yarın tekrar vereceğim test Allahım kimsenin boynunu bükmesin bu yolda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…