-
- Konu Sahibi meryyyynur24
Ya sizinkini dr yanlis anlamis olabilir gibi geldi bana ukalalik yapmak istemem ama.. şöyle ki siz 2 gunde bir olcturmemissiniz hepsini, o yuzden bence dr un kafasi karismis sanırım. 8.gun 20 ise 11. gun 73 normal 3 gunde nerdeyse 4.kati olmus. 2 gunde 2 kati normalde.. Ee 12. Gun 96 ve 2 gun sonra nerdeyse yine 2 katı? Ben anlamadim bence sizinki gayet guzel ilerliyor.Benim 8.gun 20 ydı 11.gun 73 12.gun 96 ve 14.gun 160 ve belirsiz dedi doktor
Çok teşekkür ederim aminnn hepimizin insallaaahBenim ilk denemem. İnşallah rabbim yüzünüzü güldürsünbelirti sormuşsunuz benim belirtimde çok olmadı 2.günden beri sürekli afedersiniz gaz sorunum var tek belirti bu diyebilirim tabii ara sıra kramp oluyor ama çok değil
Hadi gelin sohbet edelim günler geçmiyor gibi hissediyorum iyice daraldım
Benim de aynıKızlar test günüm yarın, evde hiç test yapmadım. Çok gerginim bugün, Allah yardımcımız olsunBenim de 3-4gundur belli belirsiz akintim var. Bugün stresten mıdır bilmiyorum sanki kasiklarimdaki gerginlik arttı gibi. Böyle agri değil de gerginlik gibi his oldu genelde bende. Bi de bi halsizlik var sanki tansiyonum düşüyormuş gibi. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Benim ilk günler bazen kasıklarımda batma oluyordu. 5. günden sonra belirtiler azaldı benim şuan sadece göğüslerim ağrıyor bazen de hafif adet sancısı giriyor o kadar sadece.Sizin belirtiniz oldumu
Oluyo oyle evet, karin kasık ve bel agirisi oluyo..Kızlar altıncı gün bugün ilk defa bu kadar şiddetli kasık ağrım var çok korktum normal mi sizce bağırsak vs sebebi olabilir mi . Adet değildir inşallah
Canım bu belirti mi bilmiyorum ümitlenmek asla istemiyorum biraz sırt ağrım da oldu az önce iyi bir şey mi buOluyo oyle evet, karin kasık ve bel agirisi oluyo..
Yani hamilelik belirtileri arasinda evet ama ben de hic biseyden umitlenemiyorum.. bugun kahverengi az bisey kanamam oldu cok korktum, halbuki biliyodum yerleşme kanamasi vs olabilecegini.. ama wcde gorunce oyle olmuyo iste, korkuyo insan..Canım bu belirti mi bilmiyorum ümitlenmek asla istemiyorum biraz sırt ağrım da oldu az önce iyi bir şey mi bu
Yaaa kaçıncı günnnn senin bugün çok sevindim inanki yerleşme kanamasıdır hiç korkma hangi gündü test senin. İnan çok sevindim dilerim herkes buraya pozitif yazarYani hamilelik belirtileri arasinda evet ama ben de hic biseyden umitlenemiyorum.. bugun kahverengi az bisey kanamam oldu cok korktum, halbuki biliyodum yerleşme kanamasi vs olabilecegini.. ama wcde gorunce oyle olmuyo iste, korkuyo insan..
Canım ben bu ağrıları transfer öncesi kullandığım ilaçların yan etkisi olarak çok yaşadım hatta doktor beye ben adet olacak gibiyim transfer nasıl olacak demiştim . Ama ilaçlarımız yan etkileri biraz ağır maalesef . İçini ferah tut . Sen elinden geleni yapıyorsun . Olacak olan hiç bir şeyi değiştiremeyiz .Canım bu belirti mi bilmiyorum ümitlenmek asla istemiyorum biraz sırt ağrım da oldu az önce iyi bir şey mi bu
Cok teşekkür ederim canım, bugun transfer sonrasi 8.gun. Test yarin. Evde yaptim bikac tane silik çıktı, dedigim gibi hic biseye umutlenemiyorum. Insallah hepimiz buraya pozitif yazarızYaaa kaçıncı günnnn senin bugün çok sevindim inanki yerleşme kanamasıdır hiç korkma hangi gündü test senin. İnan çok sevindim dilerim herkes buraya pozitif yazar
Değil mi ondan mı yerleşme belirtisi vs değildir yani.Ama transfer öncesi neden yoktu transferden sonra mı iğnelerin yan etkisi çıkıyor . Benim öncesinde hiç yoktu transferden sonra başladı sende durumlar neCanım ben bu ağrıları transfer öncesi kullandığım ilaçların yan etkisi olarak çok yaşadım hatta doktor beye ben adet olacak gibiyim transfer nasıl olacak demiştim . Ama ilaçlarımız yan etkileri biraz ağır maalesef . İçini ferah tut . Sen elinden geleni yapıyorsun . Olacak olan hiç bir şeyi değiştiremeyiz .
çok heyecanlı inşallah yarın senden güzel haberler bekliyoruzCok teşekkür ederim canım, bugun transfer sonrasi 8.gun. Test yarin. Evde yaptim bikac tane silik çıktı, dedigim gibi hic biseye umutlenemiyorum. Insallah hepimiz buraya pozitif yazarız
Bendede kasik ağrısı bel ağrısı var bazen kasıklarım şiş gibi oluyo bakalım ne olacak benim 6. GunAy
çok heyecanlı inşallah yarın senden güzel haberler bekliyoruz
Belki de ilaçlarımız farklı olabilir yada bedenlerimiz farklı tepki veriyor olabilir . Transferden sonra en önemli şey bence teslimiyet çünkü elimizden geleni yapıyoruz . O ağrıları sancıları çekiyoruz ilaçlarımız ruh halimizi olağandışı değiştiriyor. O yüzden bizi bizden başka kimse anlamaz . Keyfine bak rahat bırak kendini eminim ki sonu hayırlı olacak kardeşimDeğil mi ondan mı yerleşme belirtisi vs değildir yani.Ama transfer öncesi neden yoktu transferden sonra mı iğnelerin yan etkisi çıkıyor . Benim öncesinde hiç yoktu transferden sonra başladı sende durumlar ne