-
- Konu Sahibi meryyyynur24
Benim bugun pek yok bugun 9.gunum, dun ve ondan onceki gun çok agrim oldu. Kan sonucunu bekliyorum cok stresteyimKızlar bugün 7. Gun transfer günüyle birlikte bugün de ara ara şiddetli kasık ağrılarım var korkuyorum adet olabilir mi diye . Sizlerde durum nasıl.
Canım benim de dün bugün oldu ve iki saattir geçmiyor adet olacakmışım hissi var korkudan sanırım daha 6 gun var . Bence olacak senin hissim o yönde dualarım hepinizle çok dua et canım çok AllahaBenim bugun pek yok bugun 9.gunum, dun ve ondan onceki gun çok agrim oldu. Kan sonucunu bekliyorum cok stresteyim
Benimki de negatif ile sonuçlandı geçmiş olsun bu aradaKızlar benim negatif çıktı testim.. inşallah sizinkiler güzel gelir
Ay inşallah canım sağlıkla gelsinler cok heyecanliyim. Hepimizin sonucu pozitif gelsin istiyorumCanım benim de dün bugün oldu ve iki saattir geçmiyor adet olacakmışım hissi var korkudan sanırım daha 6 gun var . Bence olacak senin hissim o yönde dualarım hepinizle çok dua et canım çok Allaha
Canim benim 8.gun oldu sabahKızlar yerleşme kanaması oluyor muymuş oluyorsa 5. Gün embriyosunda kaçıncı günde olur ortalama
Sen hamilesin bence canım tedirgin olma. Üçüncü gün embriyo olursa şayet kaçıncı gün olur 6. Gün benimCanim benim 8.gun oldu sabah
İnsallaaaah Ya rabbimAy inşallah canım sağlıkla gelsinler cok heyecanliyim. Hepimizin sonucu pozitif gelsin istiyorum
Ciddi misin canımmm çok üzgünüm . Rabbim verecek inşallah sakın vazgeçme lütfenKızlar benim negatif çıktı testim.. inşallah sizinkiler güzel gelir
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahBenimki de negatif ile sonuçlandı geçmiş olsun bu arada
6-10 gunler arasinda olur diyo, benim 8de oldu, ama herkeste olcak diye bisey yokSen hamilesin bence canım tedirgin olma. Üçüncü gün embriyo olursa şayet kaçıncı gün olur 6. Gün benim
Sonuç nedir acaba test yaptınız mı:)Benim transferim de 30Ekimdeydi. 11i test günüm. Ben de heyecan içinde bekliyorum. İnatla test yapmıyorum evdeBence eve kendinizi kapatıp strese girmeniz daha kötü etkiler. Dışarı çıkıp yavaş yavaş yürümek, hava almak çok iyi geliyor.
Siz test verdiniz mi sonuç nedir :)Hadi gelin sohbet edelim günler geçmiyor gibi hissediyorum iyice daraldım
Benim de hamile olduğuna cok inandigim kac kişi bugun negatif sonucunu aldiSen hamilesin bence canım tedirgin olma. Üçüncü gün embriyo olursa şayet kaçıncı gün olur 6. Gün benim
Evet malesef negatif geldi. Sizin?Sonuç nedir acaba test yaptınız mı:)
2. opu sonrasi 1.transfer. Ben birkaç ay ara vermeyi planlıyorum çünkü çok yoruldumkızlar kaçıncı denemelerinizdi vazgeçmeyin .
Hakkınızda hayırlısı olsun .... 6 kasımda transfer oldum ben beklemedeyim. Kan testi versem mi yarın diye düşünüyorum. Transfer sonrasi 6.gün oluyorEvet malesef negatif geldi. Sizin?
Maddiyatta sorun yoksa ara vermeden devam etme taraftarıyım.... çünkü hep aynı yıpratıcı süreç yaşanıyor. Hiç kolaylaşmayacak süreç hep aynı...2. opu sonrasi 1.transfer. Ben birkaç ay ara vermeyi planlıyorum çünkü çok yoruldum
Benim ilk denemeydikızlar kaçıncı denemelerinizdi vazgeçmeyin .