- 24 Şubat 2024
- 86
- 67
- 28
- Konu Sahibi meryyyynur24
Merhaba, transferden sonra 2.ci günüm aşırı gaz sorunum var, bu durumu yaşayan var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bende de olmuştu baya tedavinin etkisi sanırımMerhaba, transferden sonra 2.ci günüm aşırı gaz sorunum var, bu durumu yaşayan var mı acaba
Merhaba benimde öyleydi hala öyle devam ediyor gaz sorunuMerhaba, transferden sonra 2.ci günüm aşırı gaz sorunum var, bu durumu yaşayan var mı acaba
Benim de 8.gunumde oldu, yerlesme kanamasi o.Canım sen kaçıncı günler leke görmüştüm dün bugün 8. 9. Gun lekelenme oluyor kahve korkuyorum test günümü göremeden adet olacağım diye . İlkinde böyle olmamıştı fsh değerim yüksek çıkmıştı biraz ondan mı oldu anlamadım fitil kullanırken adet olunur mu bilmiyorum
ilaçların yan etkisi sanırım, dün baya zorladı beni Sizin kaç gün oldu transfer olalı?Merhaba benimde öyleydi hala öyle devam ediyor gaz sorunu
Ben pozitifi gördüm çok şükür haftaya keseyi görmeye gideceğim inşallahilaçların yan etkisi sanırım, dün baya zorladı beni Sizin kaç gün oldu transfer olalı?
yaa hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İlk denemeniz miydi acabaBen pozitifi gördüm çok şükür haftaya keseyi görmeye gideceğim inşallah
4.gun akinti basladi bende, su gibiTransfer sonrası 3.cü gün hangi belirtileriniz oldu kızlar?
Aminn teşekkür ederim inşallah darısı bekleyen herkesin başına evet ilk denememizdi. Sizin?yaa hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İlk denemeniz miydi acaba
Canım ihtimal veremiyorum çünkü ara ara devam ediyot iki gündür senin de öyle miydi ne kadar sürdü fitili kullanmama rağmen erkenden adet olursam çok üzülürüm bilmiyorumBenim de 8.gunumde oldu, yerlesme kanamasi o.
ilk denemem, 22si test günüm inşallah güzel sonuçlar alırızAminn teşekkür ederim inşallah darısı bekleyen herkesin başına evet ilk denememizdi. Sizin?
Bende de akıntı var şuan ayağa kalktığımda ağrım oluyor birde, inşallah tutunuyordur4.gun akinti basladi bende, su gibi
Bana ilaclari kullanirken adet olamazsiniz dedi dr. Benim 2 saat biraz yogun sonra da azalarak bitti, tamamen bitmesi 2 gun surdu. Kahverengi ise sorun yok. Taze kan degil dimiCanım ihtimal veremiyorum çünkü ara ara devam ediyot iki gündür senin de öyle miydi ne kadar sürdü fitili kullanmama rağmen erkenden adet olursam çok üzülürüm bilmiyorum
Evet canim muhtemelen tutunuyo. Bende de ayaga kalkinca oluyodu. Hersey yolunda:)Bende de akıntı var şuan ayağa kalktığımda ağrım oluyor birde, inşallah tutunuyordur
Canım kahve açık pembe ama sanki akıntıda kırmızılıkta var adet olarak sökülecek diye çok korkuyorum bakalım yarın test günüm yarına kadar gelmesin de sonuç ne olursa olsun umudum olsunBana ilaclari kullanirken adet olamazsiniz dedi dr. Benim 2 saat biraz yogun sonra da azalarak bitti, tamamen bitmesi 2 gun surdu. Kahverengi ise sorun yok. Taze kan degil dimi
Idrar testi yapmis miydin?Canım kahve açık pembe ama sanki akıntıda kırmızılıkta var adet olarak sökülecek diye çok korkuyorum bakalım yarın test günüm yarına kadar gelmesin de sonuç ne olursa olsun umudum olsun