Transfer sonrası bekleyiş

Seni o kadar iyi anlıyoruz . Emin ol seni burada kendine ufacık umut dolu bir kelime arayan kişilerden başka kimse kolay anlayamaz

Seni o kadar iyi anlıyoruz . Emin ol seni burada kendine ufacık umut dolu bir kelime arayan kişilerden başka kimse kolay anlayamaz
Evet bende okurken öyle düşünüyorum. Bi tane benzer durum görüp içine su serpilsin istiyor insan ama cidden çok yoruldum. Yapabileceğimiz birşey de yok beklemekten başka ama hayal kırıklığı da çok üzücü

Bizi bizden baska kimse anlamaz. Arkadaslarimla bile konusmayip gelip burda mesaj okuyorum. Bazen bilmeyen anlamayanla konusmak sinir bozuyo..

Evet bende ole dusundum basta ama ne biliyim yine de belirsiz dedi yarın son defa test ıstedı bakalım ne olacak ona göre Bı karar alırız dedı

Yazin buraya da lütfen ben de merak ettim. Ama halen dr. da bi yanlışlık var gibi geliyo.
Maalesef kimyasal dedi doktor ilacları bırakıp 4 gün sonra tekrar düşüp düşmediğine bakıcaz artık bu şekilde yavaş yükselmesi sağlıklı Bı gebelik olmadığını kanıtlıomuş

Maalesef kimyasal dedi doktor ilacları bırakıp 4 gün sonra tekrar düşüp düşmediğine bakıcaz artık bu şekilde yavaş yükselmesi sağlıklı Bı gebelik olmadığını kanıtlıomuş
Ya sizden cok umitliydim üzüldüm, ne diyecegimi bilemiyorum insallah bir dahakine son olur

Sağolun bidahaki nezaman olur bilmem kendimi toparlamak zaman alacak
Cok haklisiniz cok iyi anliyorum, bunun stresi hic biseye benzemiyo. Kan verdim bekliyorum sabah cikicak, o kadar endiseliyim ki. Kan iyi gelse bile endisem gecmiycek cunku devamı var... gerçekten zor sureclerden geciyoruz.

Kızlar bugün 7. Gun transfer günüyle birlikte bugün de ara ara şiddetli kasık ağrılarım var korkuyorum adet olabilir mi diye . Sizlerde durum nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…