Transfer sonrası bekleyiş

Tek ümidim o kaldı inşallah geç tutunmuştur demek. Bu kez psikolojimi toparlamak için ara verip öyle başladım. Çok ümitliydim güzel hissediyordum. Arkdşlarımda biliyor ama kimseye ne hissettiğimi anlatamıyorum güçlü durmaktan yoruldum.
Seni o kadar iyi anlıyoruz . Emin ol seni burada kendine ufacık umut dolu bir kelime arayan kişilerden başka kimse kolay anlayamaz 😢

Seni o kadar iyi anlıyoruz . Emin ol seni burada kendine ufacık umut dolu bir kelime arayan kişilerden başka kimse kolay anlayamaz 😢
Evet bende okurken öyle düşünüyorum. Bi tane benzer durum görüp içine su serpilsin istiyor insan ama cidden çok yoruldum. Yapabileceğimiz birşey de yok beklemekten başka ama hayal kırıklığı da çok üzücü

Evet bende okurken öyle düşünüyorum. Bi tane benzer durum görüp içine su serpilsin istiyor insan ama cidden çok yoruldum. Yapabileceğimiz birşey de yok beklemekten başka ama hayal kırıklığı da çok üzücü
Bizi bizden baska kimse anlamaz. Arkadaslarimla bile konusmayip gelip burda mesaj okuyorum. Bazen bilmeyen anlamayanla konusmak sinir bozuyo..

Ya sizinkini dr yanlis anlamis olabilir gibi geldi bana ukalalik yapmak istemem ama.. şöyle ki siz 2 gunde bir olcturmemissiniz hepsini, o yuzden bence dr un kafasi karismis sanırım. 8.gun 20 ise 11. gun 73 normal 3 gunde nerdeyse 4.kati olmus. 2 gunde 2 kati normalde.. Ee 12. Gun 96 ve 2 gun sonra nerdeyse yine 2 katı? Ben anlamadim bence sizinki gayet guzel ilerliyor.
Evet bende ole dusundum basta ama ne biliyim yine de belirsiz dedi yarın son defa test ıstedı bakalım ne olacak ona göre Bı karar alırız dedı

Yazin buraya da lütfen ben de merak ettim. Ama halen dr. da bi yanlışlık var gibi geliyo.
Maalesef kimyasal dedi doktor ilacları bırakıp 4 gün sonra tekrar düşüp düşmediğine bakıcaz artık bu şekilde yavaş yükselmesi sağlıklı Bı gebelik olmadığını kanıtlıomuş

Maalesef kimyasal dedi doktor ilacları bırakıp 4 gün sonra tekrar düşüp düşmediğine bakıcaz artık bu şekilde yavaş yükselmesi sağlıklı Bı gebelik olmadığını kanıtlıomuş
Ya sizden cok umitliydim üzüldüm, ne diyecegimi bilemiyorum insallah bir dahakine son olur🙏

Sağolun bidahaki nezaman olur bilmem kendimi toparlamak zaman alacak
Cok haklisiniz cok iyi anliyorum, bunun stresi hic biseye benzemiyo. Kan verdim bekliyorum sabah cikicak, o kadar endiseliyim ki. Kan iyi gelse bile endisem gecmiycek cunku devamı var... gerçekten zor sureclerden geciyoruz.

Kızlar bugün 7. Gun transfer günüyle birlikte bugün de ara ara şiddetli kasık ağrılarım var korkuyorum adet olabilir mi diye . Sizlerde durum nasıl.

X