-
- Konu Sahibi meryyyynur24
Salı günü kan testim 10. Gün yapılacak bakalım. Ahllah su mubarek günde hepimizin kucaklarini sağlıklı ve hayırlı evlatlar ile doldursunYok bende var gibi görüyorum zaten kan testiniz ne zaman inşallah olacak bir arkadaş buraya üç defa idrar testi yaptım negatif ama kan testi pozitif yazmış Allah büyüktür kim bilir
çok ilginç. arkadaşıma doktorum demiş. bende merak ettim neden önerdi diye mantıklı gelmediHayır canım. Zaten opu sonrası enfeksiyondan sebep yasak. Transferden sonra test gününe kadar da ilişki yasak dedi benim doktorum.
Bişey demedi dün için kan testi vereyim dedim yok dedi daha çıkmaz anlamadım ama yarın eşimle gidip verecem en azından belirsizlik çıkar aklımdan diğer transferlerimde hep 9. Gün kan vermiştim çıkmıştı bende aynı şekilde sürekli bakıyorum varmı birsey diye inşallah pozitif sonuçlar alırızCanım inşallah pozitiftir inşallah sanki bende dün sonradan çizgi gördüm hafif bende ama ümitlenmek istemiyorum sende bende görüyorum çizgi . Doktor ne dedi bunun adet kanaması olma durumu bar mı psikolojim bozuldu gidio gelip geliyor mu diye bakıyorum istiyordum yerleşme kanaması belirti olsun ama idrarda negatif görünce moralim bozuldu yoramıyorum güzele
Çizgi gözüküyor inşallah vardırTestim bu çok görmezsiniz siz ama ben çıplak gözle bakınca görüyorum.
Aşılamada öneriyorlar ama tüp bebekte ilk defa duyuyorum bendeçok ilginç. arkadaşıma doktorum demiş. bende merak ettim neden önerdi diye mantıklı gelmedi
Bence kan görmemeniz daha iyi ben pembe kahve çok az açık kırmızı bir şeyler gördüm adet diye düşünüyorum şimdi de hiç ihtimal vermiyorum keşke görmeseydim dedimBugün benimde 7. Günüm. 3. Gün embriyosu çift transfer idi. Bugün yerleşme kanaması görmeyi umuyordum. Olmaması beni biraz üzdü
öyle mi hayırlı olsun canım. inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın. yerleşme kanaması herkes için olmuyor. hatta çoğu kişi için olmuyor. ona takılma. olumlu düşün keyfini çıkar :)Bugün benimde 7. Günüm. 3. Gün embriyosu çift transfer idi. Bugün yerleşme kanaması görmeyi umuyordum. Olmaması beni biraz üzdü
Neden öyle düşünüyorsun ki adet tarihine daha olması lazım.Bence kan görmemeniz daha iyi ben pembe kahve çok az açık kırmızı bir şeyler gördüm adet diye düşünüyorum şimdi de hiç ihtimal vermiyorum keşke görmeseydim dedim
İnşallah canım çok teşekkür ederimöyle mi hayırlı olsun canım. inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın. yerleşme kanaması herkes için olmuyor. hatta çoğu kişi için olmuyor. ona takılma. olumlu düşün keyfini çıkar :)
İnsallaj güzel sonuçlar alırsın canımNeden öyle düşünüyorsun ki adet tarihine daha olması lazım.
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Öyle mi çok sevindimBenim oyle oldu, basta silik ve sonradan belirgin olan 3 testim var, pozitif.
İnşallah canım. Sen gene de enseyi karartmaİnsallaj güzel sonuçlar alırsın canımlekeyi 8. Gun gördüm gece dün az bugün az dün idrar testi negatif çıktı çünkü bu lekelenme basks bir şey muhtemelen ins hormonlarım bozulmamıştır
Ay çok sevindim hayırlı olsunKızlar benim 8. Gün dayanamayıp kan testi verdim 47 sanırım hamileyimmm değil mi
Yapmamıştım çok korkuyordum bakmaya aslında ama hastanede çalışan bi yakınımız var gel bakalım diyip gazladı ama şuan hala inanamıyorum Allahım bu süreçte olan herkesin yardımcısı olsun yaşamayan bizi anlamazAy çok sevindim hayırlı olsunidrar yapmış mıydın ve kaçıncı gün embriyosu
Yapmamıştım çok korkuyordum bakmaya aslında ama hastanede çalışan bi yakınımız var gel bakalım diyip gazladı ama şuan hala inanamıyorum Allahım bu süreçte olan herkesin yardımcısı olsun yaşamayan bizi anlamaz
Ayy inşallah o günleri de görürüm. Buraya yazıp umut arayan anne adaylarına da umut olsun benim sadece 2 yumurtam toplandı amh çok düşüktü ona rağmen her şey şuan çok güzel ilerliyor çok şükürSağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallah canım
Benimde düşük ve 2 toplantı. Bana umut oldun inşallah benim bebeklerimde tutunurAyy inşallah o günleri de görürüm. Buraya yazıp umut arayan anne adaylarına da umut olsun benim sadece 2 yumurtam toplandı amh çok düşüktü ona rağmen her şey şuan çok güzel ilerliyor çok şükür
Ayy inşallah ben çok üzülüyordum az sayı şansım az diye ama hiç olmadı şansım hep yanımda oldu çok şükür sizin de böyle olsun inşallahBenimde düşük ve 2 toplantı. Bana umut oldun inşallah benim bebeklerimde tutunur