- Konu Sahibi meryyyynur24
Benim arkadasim yumurtlama gununden uzak bi tarihte birlikte olup aman yine de nolur nolmaz ertesi gunu hapimi da alayim demesine ragmen hamile kaldı ben şok. Ceket atMaalesef öyle gerçekten benim de üç ayda 0.3 amhla mı dersin kuzenim diğeri adet görmüyordu üst üste hamilelik haberlerini aldım arkadaşım yumurtalarından amerliyat olmuş altı ay okula gelmemişti hamile kaldı onlar da çok istemiştir eminim ama önlerine seriliyor bazılarının ama anneliği en çok biz hak ediyoruz kimse kusurabakmasın
31 ekimde oldum gün yaklaştıkça korku sardı içimi bir yandan zaman çok yavaş geçiyor gibi hissediyorum….. evden de çıkmama müsaade etmiyorlar evdekiler iyice daraldım vallahi stres olmaya başladım gerçekten düşündükçe ağlayasım geliyor.
Ya bu tüp bebekçilerin hepsi cok negatif yaa, baslarindan cok olumsuz vaka geçiyo diye heralde herkesi ayni kefeye koyuyolar.Doktorlar çok fena gerçekten bana ultrasonda üç yumurta görünce katardayım ben bu arada doktor birden eşime Türkiye’de yumurta donasyonu yasal mı dedi öyle kötü oldum ağladım ki sonra ben merak ettim genel sordum burda yasak dedi ben de halen yumurtalarım varken evlat sahibi olmak istiyorum Amh düşük olmasa belki bu kadar korkmazdım amhım 45 yaşındaki bir kadının Amh kadar nerden buldu bizi diyor insan tüp bebekte yumjrtası çok çıkan insanlara da imreniyorum bu şansım hiç yok
Yumurta toplama oncesi min.6 yumurta gormek istiyolar. Cunku dollenme asamasinda, 3.gune gitme asamasinda ve 5.gune gitme asamasinda yumurtalar elene elene gidiyo.. ama bu demek degilki sizin 3 yumurta varsa atiyorum biri bile bu asamaya varamiycak demek degil ki. Ben 43 yasindayim, 7 yumurtam vardi, 6 yumurtam buyudu, 5 i dolu cikti, 3 tanesi 3.gune gitti, hic beklemiyodular ama 3 tanesinin 3u yine 5.gune gitti sasirdilar. Sonucta 1 yumurta ve 1 sperm yetiyor hamile kalmak icin. Umutsuz olmayin