Transfer sonrası bekleyiş

Kızlar benim de 2 yumurtam toplanmıştı 2si de 5.gün 5AA oldu birini dondurduk biri dün transfer edildi ama keşke ikisini mi transfer yapsaydım şansım daha yüksek olmaz mıydı ikiz olsa da isterdim aslında ama hocam önermedi 😔 bu arada ilk denemem

Kızlar benim de 2 yumurtam toplanmıştı 2si de 5.gün 5AA oldu birini dondurduk biri dün transfer edildi ama keşke ikisini mi transfer yapsaydım şansım daha yüksek olmaz mıydı ikiz olsa da isterdim aslında ama hocam önermedi 😔 bu arada ilk denemem
Kaç yaşındasınız 35 yaş altı ve ilk deneme önermiyorlar

Harfleri onemli aslinda, aa ab ba bb iyi demek oluyo. Bir de basinda 5 ya da 4 varsa cok guzel. 3 ve 2 orta... 5.gune giden embriyo ise zaten artik hucreleri sayilmayacak kadar cok oluyo. Hucre sayisi 3.gun ve oncesi icin gecerli sadece
Beşinci güne kadar giden embriyo bence anne karnında da gelişir

Harfleri onemli aslinda, aa ab ba bb iyi demek oluyo. Bir de basinda 5 ya da 4 varsa cok guzel. 3 ve 2 orta... 5.gune giden embriyo ise zaten artik hucreleri sayilmayacak kadar cok oluyo. Hucre sayisi 3.gun ve oncesi icin gecerli sadece
Benim yumurta sayım az olduğu için maalesef 3. Gun koyuyorlar o yüzden emin olamıyorum

Iste neler okuyoruz, idrarda pozitifi gorup kanda negatif olanlar vs, tum belirtileri yasayip bos çıkanlar. Haliyle her seyden tedirginim. Sizin kacinciydi bu?
Benim ikinci ilki haziranda başladım ama ben şubatta dört senelik evli olacağım Amh düşük beşinci ay öğrendim test yapmaya gidince terslık olduğunu anlamıştım eşimi asla ikna edemedim tek başıma mücadele ettim onun sperm sayısı 11 milyondu diğer her şeyi iyiydi ama bu sayıya norma dedi doktorlar sonra iki sene sonra 6 milyon olmuştu ikimizde de sorun var maalesef . Hayat çok garip kimi korunuyor çocuk olmasın diye ya da çok kolay hamile kalıyor biz tüp bebekle bile umudumuzu yitirmiş vaziyetteyiz .

Benim de sadece 2 tane vardı risk alıp 5. Güne gönderdiler ben çok korktum 5. Güne gitmezse diye de çok şükür ilerledi
Çok sukuuuur inşallah buraya güzel şeyler yazarız o bekleyiş o telefon bekleme anı o kadar korkumc ki hepimiz için öyle olmuştur hatta ben bunu birdaha yaşamamak için olumsuz olursa tüp bebek yapmam dedim

Benim ikinci ilki haziranda başladım ama ben şubatta dört senelik evli olacağım Amh düşük beşinci ay öğrendim test yapmaya gidince terslık olduğunu anlamıştım eşimi asla ikna edemedim tek başıma mücadele ettim onun sperm sayısı 11 milyondu diğer her şeyi iyiydi ama bu sayıya norma dedi doktorlar sonra iki sene sonra 6 milyon olmuştu ikimizde de sorun var maalesef . Hayat çok garip kimi korunuyor çocuk olmasın diye ya da çok kolay hamile kalıyor biz tüp bebekle bile umudumuzu yitirmiş vaziyetteyiz .
Ay sormayin ya, regliden 2 gun sonraki ilişkiyle hamile kalan, ertesi gunu hapina ragmen hamile kalan, 3.ayda hamile oldugunu ogrenen arkadasim, arkadaşlarim var, millet o kadar rahat ki anlamadim hamileymisim 3 aylik diyo, biz burda kılı kırk yarıp belirti arıyoruz umudumuz tukenmis. Hersey kafada bitiyo, ne kadar umursamazdan o kadar cok onune seriliyo hersey, bu sadece bebek icin degil hersey için gecerli...

Ben de mayıs ayında öğrendim amh düşük olduğunu ve şok oldum adetim düzenli olurdu hiç bi sorun yaşamazdım eşim de varikosel vardı biz hep onda sorun olduğunu düşünüp ameliyat oldu ve ameliyat sonrası deneme yaptık ama olmayınca ben de gideyim dedim ve amh düşük olunca direk tüp bebek dediler ama tüp bebekte de şansımız çok az milletin bisürü yumurtası toplanırken benim sadece 2 tane oldu 😔

Çok sukuuuur inşallah buraya güzel şeyler yazarız o bekleyiş o telefon bekleme anı o kadar korkumc ki hepimiz için öyle olmuştur hatta ben bunu birdaha yaşamamak için olumsuz olursa tüp bebek yapmam dedim
Benim beklediğimden daha kolay geçti bu süreç ben gözümde daha çok büyütmüştüm tüp bebek olayını o yüzden miniğime kavuşana kadar uğraşmak istiyorum ama inşallah Allahım uğraştırmaz da pozitif alırım haftaya🙏🏻

Bence tek tek daha iyi bosverin geride 1 tane daha sansiniz var. Tutmasa bile vucut alisiyo ve bir sonrakinde sans daha yukseliyo👍

Ay tanıdık ya bizimde martta 4 yıl olacak 1.5 yıl istemedik sonra 1 yıl boyunca olmayınca hormonlarıma baktırdım bir şey çıkmadı o kadar doktora göründüm vajinal ultrason falan hiçbiri bir şey demedi. Eşiminde sperm sayısı 4 milyon çıkmıştı son kere de sözde aşılama için başvurduk ama ben de pcos çıktı eşimin sperm sayısı az ama hızı güzel olduğundan bana senden kaynaklı dedi tabi eşim o ara vitamin kullandı sigarayı bıraktı 13 milyona çıkmıştı 1 ay sonra falan. Aşılamaya %20 diyince biz de işimizi şansa bırakmayalım diye tüp bebeğe başladık şimdi transfer olmuş gün sayıyorum tahlil için

X