- 29 Eylül 2018
- 228
- 582
-
- Konu Sahibi meryyyynur24
Bende de aynı umutlanıyorum ama bir yandan umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye beşinci gün şansınız çok daha fazla inşallah olurMerhabalar, bende 5 kasımda transfer oldum. Dondurulmuş 5.gün embriyosu. Sürekli kasık, bel ağrılarım oluyor transferden ertesi günü başladı. Bu da umutlandırıyor beni ama bu şekilde olup negatif alan da varmış bilemedim o yüzden
Of ya . Allah pozitifigorecegimiz günleri yakın etsin çok zor çok . İçinde olmayan bilemez senden güzel haberler bekliyorum canım Allahın izniyleBenim de hamile olduğuna cok inandigim kac kişi bugun negatif sonucunu aldicok moralim bozuk..
Bütün postları okudum şimdi. Bende Katar’dayım ve aynı gün transfer olmuşuz sanırımBende de aynı umutlanıyorum ama bir yandan umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye beşinci gün şansınız çok daha fazla inşallah olur
Ciddi misiniiiiz Doha damısınızBütün postları okudum şimdi. Bende Katar’dayım ve aynı gün transfer olmuşuz sanırımBenim embriyolar Türkiyedeydi. Transfer olup geldim. Bekliyorum bakalım. İnşallah olumlu haberler alacağız
Evett Doha’dayım. Resmen kader arkadaşı olmuşuzCiddi misiniiiiz Doha damısınızInsallah güzel sonuçlar alırız aynı gün sonucu öğreneceğiz öyleyse çok sevindim
Canim kan sonucum cikti, pozitifHadi inşallah hepimizin ki katlaya katlaya giden degerler olsun
Cok sevindim inşallah herşey gönlünce ilerlerCanim kan sonucum cikti, pozitifinsallah hersey yolunda gider
Yaa çok sevindimCanim kan sonucum cikti, pozitifinsallah hersey yolunda gider
Benimde 2.denemem 20 kasımda olucak sizden güzel haberler bekliyorumKızlar pes etmek yok .Cok kötü biliyorum korkuyorum ben de bir yandan kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum ama vazgeçmek yok. Uğraşmamız gerekiyorsa uğraşacağız . Nasip olacak inşallah inanıyorum . İlk denememde dünyam başıma yıkıldı o kadar iyi anlıyorum ki . Sonra tekrar ayağa kalkıyor insan anne olmak bazılarına o kadsr kolay ki korunup kalıyorlar bu da bizim imtihanımız hayırla atlatacağız
Cok tesekkur ederim canım. Benim 5. Gun embriyosuydu. 5.6.7.gunler erken gebelikte silik cikmisti. 9.gunumde kan verdim 291 cikti. Insallah katlanarak gitsin. Benim cok fazla su gibi akıntım var. Bi anda geliyo. Bir de karnimin alt taraflarinda sagda solda falan agrilar oluyo. Ayakta durunca ozellikle sagli sollu sızlıyo ve belim de anyni sekilde. Bakalim insallah sonuna kadar saglikli ilerler.Yaa çok sevindimAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Şu an bir belirti var mı..Nasıl hissediyorsun.Kaçıncı gündü bugün kaç çıkmış değerin..ne çok sordum Ben bugün transfer hariç 7.günüm 3.gün embriyosu.ilk 4 gün ağrı bel ağrısı falan vardı ya şimdi hiçbir şey yok.Sadece bugün biraz göbeğimin alt tarafına bi ağrı girdi..Onun dışında bi şey kalmadı..Ben de umutsuzluğa kapılmaya başladım..
Canımm çok sevindim belliydi pozitif olacağı inşallah sağlıkla devam ederCok tesekkur ederim canım. Benim 5. Gun embriyosuydu. 5.6.7.gunler erken gebelikte silik cikmisti. 9.gunumde kan verdim 291 cikti. Insallah katlanarak gitsin. Benim cok fazla su gibi akıntım var. Bi anda geliyo. Bir de karnimin alt taraflarinda sagda solda falan agrilar oluyo. Ayakta durunca ozellikle sagli sollu sızlıyo ve belim de anyni sekilde. Bakalim insallah sonuna kadar saglikli ilerler.
Canımmm inşallah hep beraber insallaaaahBenimde 2.denemem 20 kasımda olucak sizden güzel haberler bekliyorum
Yani 5.gunden itibaren silik bir sekilde de olsa cikti bende. En belirgini 7.gunundeydi. Ama ben testleri hic kaale almadim. Kan sonucunu bekledim hep. Testler yaniltiyo diye cok mesaj gordum hep buralarda. Hayal kırıklığına ugramamak icin onlari yok saydim.Canımm çok sevindim belliydi pozitif olacağı inşallah sağlıkla devam edersilik demek negatif mi ben pazarı beklemeyeyim yarın alayım mı gebelik testi diyorum eşim sabret diyor çok korkuyorum bir yandan
Canım kese ne zaman göreceksin doktor bir şey dedi miCok tesekkur ederim canım. Benim 5. Gun embriyosuydu. 5.6.7.gunler erken gebelikte silik cikmisti. 9.gunumde kan verdim 291 cikti. Insallah katlanarak gitsin. Benim cok fazla su gibi akıntım var. Bi anda geliyo. Bir de karnimin alt taraflarinda sagda solda falan agrilar oluyo. Ayakta durunca ozellikle sagli sollu sızlıyo ve belim de anyni sekilde. Bakalim insallah sonuna kadar saglikli ilerler.
Yapmayayım ben de evde o zaman inşallah test günü heyecanımı kontrol edebilirim şimdiden çok iyi değilimYani 5.gunden itibaren silik bir sekilde de olsa cikti bende. En belirgini 7.gunundeydi. Ama ben testleri hic kaale almadim. Kan sonucunu bekledim hep. Testler yaniltiyo diye cok mesaj gordum hep buralarda. Hayal kırıklığına ugramamak icin onlari yok saydim.
Ben de almayı düşünüyorum benim de yarın 6.günün olacakCanımm çok sevindim belliydi pozitif olacağı inşallah sağlıkla devam edersilik demek negatif mi ben pazarı beklemeyeyim yarın alayım mı gebelik testi diyorum eşim sabret diyor çok korkuyorum bir yandan
Çok kararsızım negatifi göreceğim diye de cesaret edemiyorum benim yarın 8. Gun 6 erken değil mi canımBen de almayı düşünüyorum benim de yarın 6.günün olacak