Transfer sonrası bekleyenler

çok sevindim rabbim kucağında görmeyide nasip etsin darısı başımıza

Hala umut var yanı ay inşallah
Canim benim bende senin gibiydim saf gibi 4 gun idarar testi aldim sonuc kocaman bi negatif evde agla agla bu sira herkese olmuycak diyorrum hissediyorum diyorum nehse 5 gün yine yaptim yine negatif idararda bu arada forumşarda okuyorum 5 gın fln idararda görenler var fln yaziuor ben bi agla agla icim cikti aglamaktan of dsdim böle yaşamaktansa gideyim bi kan vereyim sonuc olumsuz olssda dedim nuse verdim kani ciktim 2 sat snr aradim hemşire 3.7 dedi sardi yine beni hüxün buarada piskoljim alt üst oldu

Peki ne zaman yükselmeye başladı canım? Ve idrarda ne zaman çıktı?

benim de dün 7.gün idrar testi yaptim negatif çıktı. kan testi yaptırmak için korkuyorum
inan şu anda ne hissediceğimi bilmiyorum eşim kan testi yaptırdığımı bilmiyor tutucagından yüzde yüz emin az önce idrar testi yaptığımıda bilmiyor herşeye rağmen yine belki diyorum pazartesi test günüm umutlanmak istemiyorum ama umudumu yitirmekte istemiyorum gögüslerim aşırı derecede şişti uçlarına ağrıar giriyo ilk tüpbebek denememde böyle olmamıştı test gününe yakın geçmişti neyse allah büyüktür mevlam neylerse güzel eyler 4 tane 5. gün blast dondurulmuşum var ama ne zamn denerim bilmiyorum belki bir iki sene sonra diye düşünüyorum inşallah sizlerin pozitif çıkar

arkadaşlaraz önce kahveringi akıntı geldi galiba adet oluyorum doktorumu aradım acele etme belki yeleşmedir dedi ama ağrılarım çok bence ben adet oluyorum

arkadaşlaraz önce kahveringi akıntı geldi galiba adet oluyorum doktorumu aradım acele etme belki yeleşmedir dedi ama ağrılarım çok bence ben adet oluyorum
uzulme cnm herseyde vardir bi hayir.demekki zamani var.rabbime hep surekli dua et.rabbim bu guzel duyguyu en kisa zamanda sana da nasip eder insallah..bende 11. gune kadar adet olcam diye bekledim..hayirlisi de her zaman arkadasim..

Canım ikimiz için de çok üzgünüm. Demek ki bizim için bugüne yazilmamis anne olmak. Napaim hayırlısı allahtan canimbence esin direkt testte görsün pazartesi.

Canım ikimiz için de çok üzgünüm. Demek ki bizim için bugüne yazilmamis anne olmak. Napaim hayırlısı allahtan canimbence esin direkt testte görsün pazartesi.
canım doktor testi yarına istededi yerleşmede olabilirdedi bende 11. yerleşme olurmu hiç doktor hanım dedim oda olur tabi dedi belki olabilir ama benim ağrım var aynı adet ağrıları gibi yinede herşeyin hayırlısı

ya inşallah öyledir canım. süper haber. o zaman moralini bozmadan yarını bekle. regl agrisiyla bu ağrı aynıymis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…