Transfer sonrası bekleyenler

Aptallık yaptım işte sabredemedim ama başka yapmicam direk kan testi yapicam söz veriyorum kendime. Sağ olun kizlar

Selam kızlar

bende bugün 4.gün dondurulmuş embriyo bebişimi aldım geldim. 16 mart büyük gün... bana sürekli yatma dedi doktor bende bazen yatıyorum bazen oturuyorum bazen geziyorum evde. sizler ne alemdesiniz ?
Hayırlı olsun

Kızlar benim belim arada kasıklarım agtıyor bide bugün öğleden sonra beyaz akıntıyla birazcik kan geldi acaba tutunma kanı olabilirmi

Bir kişide banada cvp yazacakmısınız cokda zor birşey sormadım zannedersem

Kızlar benim belim arada kasıklarım agtıyor bide bugün öğleden sonra beyaz akıntıyla birazcik kan geldi acaba tutunma kanı olabilirmi
Evet olabilir tabiki.Dr un bilgi vermiştir aslında agri olması da normal merak etme? Ama kanama devam ederse Dr una Daniş istersen.

Evet olabilir tabiki.Dr un bilgi vermiştir aslında agri olması da normal merak etme? Ama kanama devam ederse Dr una Daniş istersen.
teşekkürler doktorum bilgi vermedi şuanda kanamamda yok aslında yarın adet günüm gelmesindiye dua ediyorum...

teşekkürler doktorum bilgi vermedi şuanda kanamamda yok aslında yarın adet günüm gelmesindiye dua ediyorum...
Yok yok merak etme JEL kulaniyorsn o da geri geliyor zaten.rahim genişlerken kılcal damarlar da çatlıyormuş hafif lekelenmiş şeklinde Kanama olması normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…