• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

Selam kızlar :KK59:

bende bugün 4.gün dondurulmuş embriyo bebişimi aldım geldim. 16 mart büyük gün...:anneadayı: bana sürekli yatma dedi doktor bende bazen yatıyorum bazen oturuyorum bazen geziyorum evde. sizler ne alemdesiniz ?
Slm aynı gün transfer olmuşuz seninle.hadi inşallah güzel sonuçlar aliriz

Arkadaslar ben yeni uye oldum uzun zamandir okuyodumda yazamamistim. Benim 3. Denemem dondurulmus 2 blast konuldu bugun 4.gun ama hic transfer olmamis gibi hisediyorum hic belirtim yok hepinizde belirtiler varmis

Saniyorum dondurulmusla hamile kalmak zor ilkinde taze emriyo ile kaldim ama kalbi durdu bu sefer dondurulmusla denedim ama zerre belirtim yok

Benimde 4.günüm dondurulmus konuldu.ilk denemem bendede cok fazla belirti yok:KK43:ama daha erken diye düşünüyorum

evettt kızlarr ben de kan verdim bugün sonucum 0.15 hayırlısı allahtan. Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah.

Takdir Allahtan rabbimin ol demesi yeter.inşallah bizide sevindirir

Slm aynı gün transfer olmuşuz seninle.hadi inşallah güzel sonuçlar aliriz

amin canım in benim dünden beri ara ara bel ve bacak ağrım oluyor. bide akıntım var.ve progestanı vajinal kullanıyrm resmen krem gibi geri geliyor

amin canım in benim dünden beri ara ara bel ve bacak ağrım oluyor. bide akıntım var.ve progestanı vajinal kullanıyrm resmen krem gibi geri geliyor
Yenimi başladın progestan jele peki,bende kullaniyorum ama transferden bes gun once basladim.hergün birde iğne vuruluyorum

İlk denemem cnm 2 embriyo transfer edildi.ya senin
Benim 3.denemem ilki karnimda oldu 9.haftada dusuk yaptim. Ikincisi dondurulmustu tutunmadi tek emriyo. Bu denemede 2 tane emriyo allah nasip edecekmi bilmiyorum ama zerre belirti yok hic transfer olmamamis gibiyim

Benim 3.denemem ilki karnimda oldu 9.haftada dusuk yaptim. Ikincisi dondurulmustu tutunmadi tek emriyo. Bu denemede 2 tane emriyo allah nasip edecekmi bilmiyorum ama zerre belirti yok hic transfer olmamamis gibiyim
Transferi ne zaman oldun.diğerlerinde farklılık yada belirtiler varmiydi

Transferi ne zaman oldun.diğerlerinde farklılık yada belirtiler varmiydi
Ilkinde kasik agrim cok oluyo ama oda yumurta toplamadan falan kaynakliydi ilaclarin etkisinden olabilirdi. Onun haricinde bunda hic belirti yok transferi 2 martta oldum belirtisiz hamile kalanda yok nerdeyse

Ilkinde kasik agrim cok oluyo ama oda yumurta toplamadan falan kaynakliydi ilaclarin etkisinden olabilirdi. Onun haricinde bunda hic belirti yok transferi 2 martta oldum belirtisiz hamile kalanda yok nerdeyse
Öyle düşünme ama pozitif olmamız gerekiyor son güne kadar mucizeler bizi bekler.her vücut farklı çünkü. Bende 4 martta oldum transferi.sadece iğnelerin ağrısı tüm vücudumu sarmış durumda resmen ayaklarımı suruyerek yürüyorum

Back