- 5 Temmuz 2015
- 144
- 94
- 13
- 44
bugün 6. günüm canımCanim kacimci gunun bugun transferde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün 6. günüm canımCanim kacimci gunun bugun transferde?
E cok erken cikmaz tabibugün 6. günüm canım
ama 6.gün daha çok erken bence boşuna moralini bozmuşsun 10. günde yapsaydın keşkebugün 6. günüm canım
dayanamadım işte 5. gün transferi diya bi yapıyım dedim çıkanlar o kadar çoktu ki heveslendim işte.ama 6.gün daha çok erken bence boşuna moralini bozmuşsun 10. günde yapsaydın keşke
inşallah canım öyledir dualarım hepimiz içinBen de bundan korkuyorum işte gaza gelip erken test yapmaktan. en iyisi beklemek. olsun bence sen umudunu kaybetme henüz çok erken idrar daha da geç çıkıyor. Bu olmadığı anlamına gelmez.
Cnm benim bende senin gibi milletin 5 gunde idrarda silikler cikmiş bende 4 gundem beri idrar testi yapiyordum hep negatif aglama krizine bile girdim snr beta yaptirayim dedim 5 gun 3.7 cikti 7 gun 26 cikti simdi iki gun snr tekrar yaptiricam idrarla moralini bozma valla ben bigun boyunca agladim ama snr doktorumla konustum herkesin bunyesi ayni değil dedi sana söylenen tarihte yap dedidayanamadım işte 5. gün transferi diya bi yapıyım dedim çıkanlar o kadar çoktu ki heveslendim işte.
moral verdin çok sağol inşallah hepimize nasip eder rabbimCnm benim bende senin gibi milletin 5 gunde idrarda silikler cikmiş bende 4 gundem beri idrar testi yapiyordum hep negatif aglama krizine bile girdim snr beta yaptirayim dedim 5 gun 3.7 cikti 7 gun 26 cikti simdi iki gun snr tekrar yaptiricam idrarla moralini bozma valla ben bigun boyunca agladim ama snr doktorumla konustum herkesin bunyesi ayni değil dedi sana söylenen tarihte yap dedi
ne biliyim artık ne hissedicami bile bilmiyorum hiç zannetmiyorum yükseiceğini aslında belirtiler vardı ama kasıklarde batmalar gögüs uçlarında acımalar hafiften koyulaşma vs. re ve sonuç kocaman sıfırYa canim daha erkennnnn
Cnm daha var dur bakalim kimi insanin kanina gec karişiyor7. gün kan testim 0.100 yani negatif ağlayamadım bile dondum kaldım.
Ayrica transfer gününü sayma ondan snr sayilk tüp denememde negatif sonuçlanmıştı o 2. gün transferiydi daha başında tedirgin oluştum zaten ama bunda umutluydum 5. gün 2 embiriyo transferiydi herşey çok güzel gitmişti gerçi evde huzur yok o ayrı bir mesela kaynana çok evde dır dır bol bazen çığlık atasım geliyor
şubat 23 transfer o günü saymıyorum zatenAyrica transfer gününü sayma ondan snr say
çok sevindim 10. günüm idrar testim yine negatifBende 25 şubatta yaptırdım transferimi bugun 8.Gün oldu idrarda pozitif çıktı sabah kan vereceğim dua edin arkadaşlar