• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

ya öylede benimki tamamen regl ağrı baya baya
selam bir arkadaşın 11. gün değeri 2 çıktı 12. günü test yaptırmak istemiyordu
test yaptırdıki hamile 12. gün istemelerinin bir nedeni var yarına kadar bekle canım
bu arada şakır şakır kanaman olsada yaptır

Benim sekizinci gün çıktı idrar da ama ikiz sanırım ondan ve bugünlerde eğer ki 4 liralık testlerden alırsanız çıkmıyor yapmamak lazım ama şu kadar harcanan emekten sonra insan dayanamıyor

Selam kızlar benim 2. Denemem 1 martta transferim yapıldı 4. Günü embriyosu 2 adet konuldu ilk transferimde hiç ağrım olmadı bu sefer çok yoğun kasık ve bel ağrım var ve baş ağrım sürekli oluyor hatta uyuyamıyorum bile hiç test yapmadan bekliyorum pazartesi işe bsşlayacam salınan beri evdeyim sürekli yatmadım dolandım evde hep eczde çalıştığım için idrarda test yaparım 12 yakın

canım doktor testi yarına istededi yerleşmede olabilirdedi bende 11. yerleşme olurmu hiç doktor hanım dedim oda olur tabi dedi belki olabilir ama benim ağrım var aynı adet ağrıları gibi yinede herşeyin hayırlısı
Arkadaşım ben hala adet sancısı çekiyorum az önce kan verdim 390 olmuş çok şükür gögüslerim şiş belim ağrıyor yani her an olacak gibi gebelikle aynı belirtiler sıkmao güzel canını kan ver haber et bize allahım bizimle

Selam kızlar benim 2. Denemem 1 martta transferim yapıldı 4. Günü embriyosu 2 adet konuldu ilk transferimde hiç ağrım olmadı bu sefer çok yoğun kasık ve bel ağrım var ve baş ağrım sürekli oluyor hatta uyuyamıyorum bile hiç test yapmadan bekliyorum pazartesi işe bsşlayacam salınan beri evdeyim sürekli yatmadım dolandım evde hep eczde çalıştığım için idrarda test yaparım 12 yakın
Bende öyle oldum hayırlısıyla gelsin bebişler

Arkadaşım ben hala adet sancısı çekiyorum az önce kan verdim 390 olmuş çok şükür gögüslerim şiş belim ağrıyor yani her an olacak gibi gebelikle aynı belirtiler sıkmao güzel canını kan ver haber et bize allahım bizimle
Arkadaşım hayırlı olsun.. Allah meleklerimize kavustursun.....benimde perşembe günü kan testin 500 cikti. Ayin 10 da keseye gideceğiz.belim kasigim arıyor.bacakların sizliyor...cokkk duygusalim.herşeye ağlıyorum....coook korkuyorum...sende de varmı bunlar...Dr tekrar kan vermeme gerek yok dedi.tekrar versemmi...

Kızlar yardım sizce sonuç bugün 10.günüm sabah biraz kanamamda oldu şuanda yok

Eklentiler

• IMG_20160306_140206.jpg
    IMG_20160306_140206.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 467
Arkadaşım hayırlı olsun.. Allah meleklerimize kavustursun.....benimde perşembe günü kan testin 500 cikti. Ayin 10 da keseye gideceğiz.belim kasigim arıyor.bacakların sizliyor...cokkk duygusalim.herşeye ağlıyorum....coook korkuyorum...sende de varmı bunlar...Dr tekrar kan vermeme gerek yok dedi.tekrar versemmi...
Kuzum ne dersen var bende sen gibi bana da aynen kan verme bir daha dedi aynı 14 gibi randevu al görüşelim dedi hayırlı uğurlu olsun çok sevindim

Back