selam bir arkadaşın 11. gün değeri 2 çıktı 12. günü test yaptırmak istemiyorduya öylede benimki tamamen regl ağrı baya baya
Benimde 554 cikti bugun 12 gunbenim 10. gun 247 idi 13. gun 1348 oldu yarin yine aldircam bakalim kac cikicak..ara ara batmalarim var benim..
ayyy ne kadar guzelle maşallah canımBenimde 554 cikti bugun 12 gun
Sagol canim rabbim isteyen herkese nasip etsinayyy ne kadar guzelle maşallah canım
aminnnnnSagol canim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Üzülme canim seninde olcak gercektenaminnnnn
maşallah rabbim kucağınada almayı nasip etsinBenimde 554 cikti bugun 12 gun
Amin canim rabbim herkese nasip etsinmaşallah rabbim kucağınada almayı nasip etsin
Arkadaşım senin ikiz olma ihtimali var mıAmin canim rabbim herkese nasip etsin
Bilmiyorum bana iki embriyo transfer edilmişti 15?marta gidicez kese görmeye ozaman belli olur tek mi var ciftmi hayirlisi sagliklisi olsunda teknxift darketmezArkadaşım senin ikiz olma ihtimali var mı
Arkadaşım ben hala adet sancısı çekiyorum az önce kan verdim 390 olmuş çok şükür gögüslerim şiş belim ağrıyor yani her an olacak gibi gebelikle aynı belirtiler sıkmao güzel canını kan ver haber et bize allahım bizimlecanım doktor testi yarına istededi yerleşmede olabilirdedi bende 11. yerleşme olurmu hiç doktor hanım dedim oda olur tabi dedi belki olabilir ama benim ağrım var aynı adet ağrıları gibi yinede herşeyin hayırlısı
Bende öyle oldum hayırlısıyla gelsin bebişlerSelam kızlar benim 2. Denemem 1 martta transferim yapıldı 4. Günü embriyosu 2 adet konuldu ilk transferimde hiç ağrım olmadı bu sefer çok yoğun kasık ve bel ağrım var ve baş ağrım sürekli oluyor hatta uyuyamıyorum bile hiç test yapmadan bekliyorum pazartesi işe bsşlayacam salınan beri evdeyim sürekli yatmadım dolandım evde hep eczde çalıştığım için idrarda test yaparım 12 yakın
İdrar da bakma erken dahaBende öyle oldum hayırlısıyla gelsin bebişler
Arkadaşım hayırlı olsun.. Allah meleklerimize kavustursun.....benimde perşembe günü kan testin 500 cikti. Ayin 10 da keseye gideceğiz.belim kasigim arıyor.bacakların sizliyor...cokkk duygusalim.herşeye ağlıyorum....coook korkuyorum...sende de varmı bunlar...Dr tekrar kan vermeme gerek yok dedi.tekrar versemmi...Arkadaşım ben hala adet sancısı çekiyorum az önce kan verdim 390 olmuş çok şükür gögüslerim şiş belim ağrıyor yani her an olacak gibi gebelikle aynı belirtiler sıkmao güzel canını kan ver haber et bize allahım bizimle
var cnmKızlar yardım sizce sonuç bugün 10.günüm sabah biraz kanamamda oldu şuanda yok
Kuzum ne dersen var bende sen gibi bana da aynen kan verme bir daha dedi aynı 14 gibi randevu al görüşelim dedi hayırlı uğurlu olsun çok sevindimArkadaşım hayırlı olsun.. Allah meleklerimize kavustursun.....benimde perşembe günü kan testin 500 cikti. Ayin 10 da keseye gideceğiz.belim kasigim arıyor.bacakların sizliyor...cokkk duygusalim.herşeye ağlıyorum....coook korkuyorum...sende de varmı bunlar...Dr tekrar kan vermeme gerek yok dedi.tekrar versemmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?