Transfer sonrası

Belirti olmuyor çok fazla benim sadece modum düşüktü başka bişey yoktu. Ben transfer günü dahil 5. Gün evde gebelik testinde pozitif gördüm ve kan tahliline kadar evde test yaptım koyulaşma izledim.. 7-8 günler yapabilirsiniz inşallah olur sizin de ☺️

Merhaba arkadaslar.. 18 kasimda 2 embriyo transfer edildi ..transfer sonrası hiç belirtim yok ve bugun 5.gün.. bu durum normal mi? Hiç belirti yaşamadan pozitif sonuç alan oldumu? Hic belirti olmadığı icin cok korkuyorum negatif çıkmasından.. sadece kabızlık yaşıyorum buda karın ağrısı yapıyor ve bu ağrıyı yerleşme ağrısına yoramıyorum.. yada yerleşme ağrısımı bu agri emin olamıyorum.. benim yaşadığım bu durumu yaşayan başkası oldumu ve sonucu ne oldu? Lütfen bilgi verin arkadaşlar.. bu durum cok moralimi bozuyor ve korkuyorum negatif olmasindan :KK43:

Ben de 12 Kasımda transfer olmuştum, 22 Kasım kan verme günüme kadar inan ne bir kasık ağrısı ne meme hassasiyeti ne yerleşme lekelenmesi.. hiç ama hiç belirti yaşamadım, hatta ara ara ara endişem olmadı değil tabi tutmadı mı acaba, olmadı mı acaba diye. Sadece 9. gün çok hafif adet olacakmışım gibi sancı oldu minicik. 10. gün kan verdim ve 52 ile pozitif gördük 🌸❤️ Sonrasında 14. gün 450, 16. gün 1170 olduk. Bugün 17. günüm.

Demem o ki muhakkak belirti aramaya çalışma. Allah ol der ve olur. Yeter ki inan ❤️😍🧿🌸

X