Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşaalllaaahhhMerhaba arkadaslar.. benimde dun transferim yapildi.. bende heyecanli bekleyisdeyim.. 1 ocakta belli olucak benimde.. Allah hepimizin gonlune gore versin insallah bebislerimiz tutunur bize
Hayirli olsun canimm benimdee 31aralikta belli olacak sonucum :)) insallahh yeni yil bize hayirli ve bebisli gelirrMerhaba arkadaslar.. benimde dun transferim yapildi.. bende heyecanli bekleyisdeyim.. 1 ocakta belli olucak benimde.. Allah hepimizin gonlune gore versin insallah bebislerimiz tutunur bize
Insallah canim insallah dedigin gibi 2017 bizim senemiz olur hayirlisiyla..Hayirli olsun canimm benimdee 31aralikta belli olacak sonucum :)) insallahh yeni yil bize hayirli ve bebisli gelirr
Valla benimde 1.5 ay sonra transferim oldu ama bende inanılmaz gaz sıkıntısı var hele şu 4 gündür kasık ağrım ara ara baş ağrım gözümü korkutuyor ablama sorduğumda normal dedi ama korkmayayım yada telaş yapmayayım diye olabilir bilmiyorum bakalım herşeyin hayırlısı diyorum devamlı nedeni öğrenirsen burayada yazarmısın lütfenYa arkadaslar yarin 3. Gunum olucak bu gaz sıkıntım cok fena anlatamam. Birde ustune bugun nefes darligi cok cektim.. internetten baktim arastirdim ohss den dolayi olabiliyor diye yaziyordu. Ama benim eylulde yumurtalarim alindi cuma gunu transfer yapildi.. sizin bilginiz olabilir mi bu neden oluyor..
Tabi ki yazarim canim... psikolojik de olabilir aslinds..Valla benimde 1.5 ay sonra transferim oldu ama bende inanılmaz gaz sıkıntısı var hele şu 4 gündür kasık ağrım ara ara baş ağrım gözümü korkutuyor ablama sorduğumda normal dedi ama korkmayayım yada telaş yapmayayım diye olabilir bilmiyorum bakalım herşeyin hayırlısı diyorum devamlı nedeni öğrenirsen burayada yazarmısın lütfen
Bu nasıl psikolojidir gitsin üstümdün ozaman valla hiç olmasın hattaTabi ki yazarim canim... psikolojik de olabilir aslinds..
Canim gaz olayini bende yasadim merak etme transfer sonrasi cok normal dedi doktor. Eger tutunursa yine devam edicek korkulacak bir durum yok yani vucut degisiyor ilaclar embiryolar sebep oluyor buna. Insallah hayirli haberler alirsin.Ya arkadaslar yarin 3. Gunum olucak bu gaz sıkıntım cok fena anlatamam. Birde ustune bugun nefes darligi cok cektim.. internetten baktim arastirdim ohss den dolayi olabiliyor diye yaziyordu. Ama benim eylulde yumurtalarim alindi cuma gunu transfer yapildi.. sizin bilginiz olabilir mi bu neden oluyor..
Tesekkurler canim insallah..Canim gaz olayini bende yasadim merak etme transfer sonrasi cok normal dedi doktor. Eger tutunursa yine devam edicek korkulacak bir durum yok yani vucut degisiyor ilaclar embiryolar sebep oluyor buna. Insallah hayirli haberler alirsin.
İlla gaz olması mı gerekiyor benimde altıncı günüm ve gaz sorunum yok göğüslerşm şişti ve acıyor