- 7 Ağustos 2011
- 49
- 18
- 88
Ayy inşallah öyledir salı günü gidecem daha kan tahlili yapmaya...Yok yok merak etme JEL kulaniyorsn o da geri geliyor zaten.rahim genişlerken kılcal damarlar da çatlıyormuş hafif lekelenmiş şeklinde Kanama olması normal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah öyledir salı günü gidecem daha kan tahlili yapmaya...Yok yok merak etme JEL kulaniyorsn o da geri geliyor zaten.rahim genişlerken kılcal damarlar da çatlıyormuş hafif lekelenmiş şeklinde Kanama olması normal.
çok sevindim rabbim kucağında görmeyide nasip etsin darısı başımızatransferin 11. gunu yaptim test hamileyim bende..13. gun yine yaptim artis cok belki ikiz olabilir..yarin yine kan vericem.rabbim hayirlisini versin. demeki herşeyin bi yeri zamani varmis.hamile olan anne adaylarina rabbim saglikli bi sekilde kucaklarina almayi nasip etsin insallah
Canim benim bende senin gibiydim saf gibi 4 gun idarar testi aldim sonuc kocaman bi negatif evde agla agla bu sira herkese olmuycak diyorrum hissediyorum diyorum nehse 5 gün yine yaptim yine negatif idararda bu arada forumşarda okuyorum 5 gın fln idararda görenler var fln yaziuor ben bi agla agla icim cikti aglamaktan of dsdim böle yaşamaktansa gideyim bi kan vereyim sonuc olumsuz olssda dedim nuse verdim kani ciktim 2 sat snr aradim hemşire 3.7 dedi sardi yine beni hüxün buarada piskoljim alt üst olduHala umut var yanı ay inşallah
Peki ne zaman yükselmeye başladı canım? Ve idrarda ne zaman çıktı?Canim benim bende senin gibiydim saf gibi 4 gun idarar testi aldim sonuc kocaman bi negatif evde agla agla bu sira herkese olmuycak diyorrum hissediyorum diyorum nehse 5 gün yine yaptim yine negatif idararda bu arada forumşarda okuyorum 5 gın fln idararda görenler var fln yaziuor ben bi agla agla icim cikti aglamaktan of dsdim böle yaşamaktansa gideyim bi kan vereyim sonuc olumsuz olssda dedim nuse verdim kani ciktim 2 sat snr aradim hemşire 3.7 dedi sardi yine beni hüxün buarada piskoljim alt üst oldu
7 gun 26.99 cikti hemen gittim idrar testi aldim ama erken cikan idrar testleri varya onlardan aldimPeki ne zaman yükselmeye başladı canım? Ve idrarda ne zaman çıktı?
Ben de ondan aldım çıkmadı işte. Neyse ya varsa var yoksa yok allah bilir artık. Sağol canım desteğin için7 gun 26.99 cikti hemen gittim idrar testi aldim ama erken cikan idrar testleri varya onlardan aldim
inşallah canım sagolYarından sonra salgılanır anca kuzum
çok üzüldüm. sen kan testi yaptirmis miydin?arkadaşlar 11. gün idrar testi negatif
benim de dün 7.gün idrar testi yaptim negatif çıktı. kan testi yaptırmak için korkuyorum7. günü yaptırmıştım 0.100 yani oda negatif
inan şu anda ne hissediceğimi bilmiyorum eşim kan testi yaptırdığımı bilmiyor tutucagından yüzde yüz emin az önce idrar testi yaptığımıda bilmiyor herşeye rağmen yine belki diyorum pazartesi test günüm umutlanmak istemiyorum ama umudumu yitirmekte istemiyorum gögüslerim aşırı derecede şişti uçlarına ağrıar giriyo ilk tüpbebek denememde böyle olmamıştı test gününe yakın geçmişti neyse allah büyüktür mevlam neylerse güzel eyler 4 tane 5. gün blast dondurulmuşum var ama ne zamn denerim bilmiyorum belki bir iki sene sonra diye düşünüyorum inşallah sizlerin pozitif çıkarbenim de dün 7.gün idrar testi yaptim negatif çıktı. kan testi yaptırmak için korkuyorum
uzulme cnm herseyde vardir bi hayir.demekki zamani var.rabbime hep surekli dua et.rabbim bu guzel duyguyu en kisa zamanda sana da nasip eder insallah..bende 11. gune kadar adet olcam diye bekledim..hayirlisi de her zaman arkadasim..arkadaşlaraz önce kahveringi akıntı geldi galiba adet oluyorum doktorumu aradım acele etme belki yeleşmedir dedi ama ağrılarım çok bence ben adet oluyorum
Canım ikimiz için de çok üzgünüm. Demek ki bizim için bugüne yazilmamis anne olmak. Napaim hayırlısı allahtan canimbence esin direkt testte görsün pazartesi.inan şu anda ne hissediceğimi bilmiyorum eşim kan testi yaptırdığımı bilmiyor tutucagından yüzde yüz emin az önce idrar testi yaptığımıda bilmiyor herşeye rağmen yine belki diyorum pazartesi test günüm umutlanmak istemiyorum ama umudumu yitirmekte istemiyorum gögüslerim aşırı derecede şişti uçlarına ağrıar giriyo ilk tüpbebek denememde böyle olmamıştı test gününe yakın geçmişti neyse allah büyüktür mevlam neylerse güzel eyler 4 tane 5. gün blast dondurulmuşum var ama ne zamn denerim bilmiyorum belki bir iki sene sonra diye düşünüyorum inşallah sizlerin pozitif çıkar
canım doktor testi yarına istededi yerleşmede olabilirdedi bende 11. yerleşme olurmu hiç doktor hanım dedim oda olur tabi dedi belki olabilir ama benim ağrım var aynı adet ağrıları gibi yinede herşeyin hayırlısıCanım ikimiz için de çok üzgünüm. Demek ki bizim için bugüne yazilmamis anne olmak. Napaim hayırlısı allahtan canimbence esin direkt testte görsün pazartesi.
ya inşallah öyledir canım. süper haber. o zaman moralini bozmadan yarını bekle. regl agrisiyla bu ağrı aynıymis zatencanım doktor testi yarına istededi yerleşmede olabilirdedi bende 11. yerleşme olurmu hiç doktor hanım dedim oda olur tabi dedi belki olabilir ama benim ağrım var aynı adet ağrıları gibi yinede herşeyin hayırlısı
ya öylede benimki tamamen regl ağrı baya bayaya inşallah öyledir canım. süper haber. o zaman moralini bozmadan yarını bekle. regl agrisiyla bu ağrı aynıymis zaten