• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

transferin 11. gunu yaptim test hamileyim bende..13. gun yine yaptim artis cok belki ikiz olabilir..yarin yine kan vericem.rabbim hayirlisini versin. demeki herşeyin bi yeri zamani varmis.hamile olan anne adaylarina rabbim saglikli bi sekilde kucaklarina almayi nasip etsin insallah

transferin 11. gunu yaptim test hamileyim bende..13. gun yine yaptim artis cok belki ikiz olabilir..yarin yine kan vericem.rabbim hayirlisini versin. demeki herşeyin bi yeri zamani varmis.hamile olan anne adaylarina rabbim saglikli bi sekilde kucaklarina almayi nasip etsin insallah
amin amin inşllah

Arkadaşlar bende 25 Şubat da transfer oldu bugün ağrılarım başladı tahlil yapmaya korkuyorum salı günü gidecem doktora merak ediyorum ağrılarım normalmı

Canımsın, çok sevindim.. Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin... :KK200:

Selam kızlar :KK59:

bende bugün 4.gün dondurulmuş embriyo bebişimi aldım geldim. 16 mart büyük gün...:anneadayı: bana sürekli yatma dedi doktor bende bazen yatıyorum bazen oturuyorum bazen geziyorum evde. sizler ne alemdesiniz ?

Selam kızlar :KK59:

bende bugün 4.gün dondurulmuş embriyo bebişimi aldım geldim. 16 mart büyük gün...:anneadayı: bana sürekli yatma dedi doktor bende bazen yatıyorum bazen oturuyorum bazen geziyorum evde. sizler ne alemdesiniz ?
bende surekli yatmadim ama kendimi de yormadim.yemek yedim evde dolandim az.bi yattim bi oturdum senin gibi.tehlikeye atmak istemedim cok korktum..rabbime cok sukur tuttu.rabbim ol derse olur.rabbim isteyen herkeze versin cnm.cok takma dizi film izle.10. gunden once test yapma.o zaman cikmayabiliyomus.dikkat et kendine.bide ananas yedim arastirdim iyi geliyormuş sanirim bi arastir derim..

Kızlar pozitif görenleri tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağınıza almak kısmet olur inşallah. Ben de bu akşam test yaptım ama hiç bir şey çıkmadı yanı negatif. Sizce erken diye mi böyle oldu yoksa hazırlıklı mi olmalıyım bilemiyorum: ( bugün 7. Gün ama belki silik çıkar diye bekledim. Ne diyorsunuz?

Kızlar pozitif görenleri tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağınıza almak kısmet olur inşallah. Ben de bu akşam test yaptım ama hiç bir şey çıkmadı yanı negatif. Sizce erken diye mi böyle oldu yoksa hazırlıklı mi olmalıyım bilemiyorum: ( bugün 7. Gün ama belki silik çıkar diye bekledim. Ne diyorsunuz?
Erken bence canım herkeste aynı olmaz bide her test cevapda vermeyebilir

cnm beta hcg hormonunu 10.gunden sonra salgilarmis vucut.neden erken test yapip hayal kirikligina ugruyorsun.10. gun yap bide ama kanda yaptir.olumsuz olursa yine 13. tekrar yaptir.kendini uzme.dikat et

Back