- 25 Kasım 2015
- 1.396
- 896
- 43
Hayırlı olsun şimdiden güzel haberlerle gelin inşallahBende 25 şubatta yaptırdım transferimi bugun 8.Gün oldu idrarda pozitif çıktı sabah kan vereceğim dua edin arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun şimdiden güzel haberlerle gelin inşallahBende 25 şubatta yaptırdım transferimi bugun 8.Gün oldu idrarda pozitif çıktı sabah kan vereceğim dua edin arkadaşlar
Şimdiden sıkıntı yapmayın. 12. günde kan değeri 11 olup sağlıklı bir şekilde hamileliği devam edeni bile gördüm.7. gün kan testim 0.100 yani negatif ağlayamadım bile dondum kaldım.
amin amin inşllahtransferin 11. gunu yaptim test hamileyim bende..13. gun yine yaptim artis cok belki ikiz olabilir..yarin yine kan vericem.rabbim hayirlisini versin. demeki herşeyin bi yeri zamani varmis.hamile olan anne adaylarina rabbim saglikli bi sekilde kucaklarina almayi nasip etsin insallah
hayırlı ugurlu olsun. hangi marka test kullandın acaba?Bende 25 şubatta yaptırdım transferimi bugun 8.Gün oldu idrarda pozitif çıktı sabah kan vereceğim dua edin arkadaşlar
Tebrikler canimÇok uğurlu bir ay bu bence senelerdir bekliyordum kızlar
transferin 11. gunu yaptim test hamileyim bende..13. gun yine yaptim artis cok belki ikiz olabilir..yarin yine kan vericem.rabbim hayirlisini versin. demeki herşeyin bi yeri zamani varmis.hamile olan anne adaylarina rabbim saglikli bi sekilde kucaklarina almayi nasip etsin insallah
amin canim cok saol.. gecen sana msj aticaktim yapamadim.rabbim sana cok cok sabir versin.umarim insallah yine tadarsin o duyguyu..Canımsın, çok sevindim.. Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin...
bence daha erken sali gunu kacinci gunun?ne gibi agrilarin var cnm..?Arkadaşlar bende 25 Şubat da transfer oldu bugün ağrılarım başladı tahlil yapmaya korkuyorum salı günü gidecem doktora merak ediyorum ağrılarım normalmı
bende surekli yatmadim ama kendimi de yormadim.yemek yedim evde dolandim az.bi yattim bi oturdum senin gibi.tehlikeye atmak istemedim cok korktum..rabbime cok sukur tuttu.rabbim ol derse olur.rabbim isteyen herkeze versin cnm.cok takma dizi film izle.10. gunden once test yapma.o zaman cikmayabiliyomus.dikkat et kendine.bide ananas yedim arastirdim iyi geliyormuş sanirim bi arastir derim..Selam kızlar
bende bugün 4.gün dondurulmuş embriyo bebişimi aldım geldim. 16 mart büyük gün... bana sürekli yatma dedi doktor bende bazen yatıyorum bazen oturuyorum bazen geziyorum evde. sizler ne alemdesiniz ?
Erken bence canım herkeste aynı olmaz bide her test cevapda vermeyebilirKızlar pozitif görenleri tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağınıza almak kısmet olur inşallah. Ben de bu akşam test yaptım ama hiç bir şey çıkmadı yanı negatif. Sizce erken diye mi böyle oldu yoksa hazırlıklı mi olmalıyım bilemiyorum: ( bugün 7. Gün ama belki silik çıkar diye bekledim. Ne diyorsunuz?
cnm beta hcg hormonunu 10.gunden sonra salgilarmis vucut.neden erken test yapip hayal kirikligina ugruyorsun.10. gun yap bide ama kanda yaptir.olumsuz olursa yine 13. tekrar yaptir.kendini uzme.dikat etKızlar pozitif görenleri tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağınıza almak kısmet olur inşallah. Ben de bu akşam test yaptım ama hiç bir şey çıkmadı yanı negatif. Sizce erken diye mi böyle oldu yoksa hazırlıklı mi olmalıyım bilemiyorum: ( bugün 7. Gün ama belki silik çıkar diye bekledim. Ne diyorsunuz?
Benimde bigunde 2 katina cikmiş beta hcg bakalim yarin kac cikcak 10 gun 188 dibence daha erken sali gunu kacinci gunun?ne gibi agrilarin var cnm..?