Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 10. gun 247 idi 13. gun 1348 oldu yarin yine aldircam bakalim kac cikicak..ara ara batmalarim var benim..Benimde bigunde 2 katina cikmiş beta hcg bakalim yarin kac cikcak 10 gun 188 di
5.gunFato kaçıncı gün transferiydi
Hayırlı olsunSelam kızlar
bende bugün 4.gün dondurulmuş embriyo bebişimi aldım geldim. 16 mart büyük gün... bana sürekli yatma dedi doktor bende bazen yatıyorum bazen oturuyorum bazen geziyorum evde. sizler ne alemdesiniz ?
Oooo daha 5 gün daha yeni yerleşiyor ya :)
Ha yok öyle değil :) 5.gün embriyosu. Transferin 7.günü canimOooo daha 5 gün daha yeni yerleşiyor ya :)
Cnm bnim yukarda bi resim attim bak istersenHa yok öyle değil :) 5.gün embriyosu. Transferin 7.günü canim
Ya baktım da 6.günde HCG salgilanmaya başlar diyo 5.gün embriyosu icinCnm bnim yukarda bi resim attim bak istersen
Evet olabilir tabiki.Dr un bilgi vermiştir aslında agri olması da normal merak etme? Ama kanama devam ederse Dr una Daniş istersen.Kızlar benim belim arada kasıklarım agtıyor bide bugün öğleden sonra beyaz akıntıyla birazcik kan geldi acaba tutunma kanı olabilirmi
Aynen öyle ben 5 gun yaptirmiştim benimde iki tane 5 gun embriyosudu 3.7 ciktiYa baktım da 6.günde HCG salgilanmaya başlar diyo 5.gün embriyosu icin
Olabilir canim tutunurken ince bi damara denk gelmiştirKızlar benim belim arada kasıklarım agtıyor bide bugün öğleden sonra beyaz akıntıyla birazcik kan geldi acaba tutunma kanı olabilirmi
İşte ama idrarda cikmadiAynen öyle ben 5 gun yaptirmiştim benimde iki tane 5 gun embriyosudu 3.7 cikti
Canim zaten kana gectikten sonra idrara sonra geciyor idrara sonra geciyor anladin :) beta hcg 20lerdeyken idrarda cikiyor :)İşte ama idrarda cikmadi
teşekkürler doktorum bilgi vermedi şuanda kanamamda yok aslında yarın adet günüm gelmesindiye dua ediyorum...Evet olabilir tabiki.Dr un bilgi vermiştir aslında agri olması da normal merak etme? Ama kanama devam ederse Dr una Daniş istersen.
Yok yok merak etme JEL kulaniyorsn o da geri geliyor zaten.rahim genişlerken kılcal damarlar da çatlıyormuş hafif lekelenmiş şeklinde Kanama olması normal.teşekkürler doktorum bilgi vermedi şuanda kanamamda yok aslında yarın adet günüm gelmesindiye dua ediyorum...
Hala umut var yanı ay inşallahCanim zaten kana gectikten sonra idrara sonra geciyor idrara sonra geciyor anladin :) beta hcg 20lerdeyken idrarda cikiyor :)