• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buldum canım ...kaydirigubbakcemile5 sağol

slm kızlar...bende trabzonluyum hatta oflu yum opuyorumnanaktan

böyle bi topici hiç görmemiştim..sağolsun su prensesi söyledi ve çok sevindim...hihoyyythihoyyyt

hemşerilerim benim kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

canım hoşgeldin buldum getiridm seni nihayet ay seni gördüğüme çok sevindim canımsın
burası çok güzel herkes o kadar iyiki senide görmek isteriz

slm heşmolar napıyonuz bakim

kk da problem var düzelsede bi yazışabilsek bi giriyom bide çıkmak zorunda kalıyom:S

terazi diye bir arkadaşımız var canım o arıyor varmı yoksa bildiğin ev

canım hoşgeldin buldum getiridm seni nihayet ay seni gördüğüme çok sevindim canımsın
burası çok güzel herkes o kadar iyiki senide görmek isteriz

canım ilk soruyu sorcam çatlarım nereisnde oturuyorsun trabzonun turkbayragi

hoşbulduk canım...bende burda olduğum için çok mutluyum.. hihoyyyt hihoyyyt

bende trabzonun of ilçesi nin yeni köyündenim eski adı divran...akrabam varmı aranızda? zemuszemus

sen?

hoşbulduk canım...bende burda olduğum için çok mutluyum.. hihoyyyt hihoyyyt

bende trabzonun of ilçesi nin yeni köyündenim eski adı divran...akrabam varmı aranızda? zemuszemus

sen?

canım benim ne iyi etmişimde bulmuşum seni oralarda demi kaydirigubbakcemile
ben şuan samsundayım ama babamın işi dolayısıyla bende gerçi burda çalışıyorum ya ama annem akçabatlı babam arsinli ve büyün akrabalar trabzonumuzun ilçe ve köylerine dağılmış durumdayız canım turkbayragi işallah bir gün bizde orda olacağız

20 gün önce trabzondaydım ne güzeldi yaaa ama gene gelcem şu tmmy bana özel davetiye göndersin bak gelmiyormuyum

terazi nerden ev arıypsun..
annanemin evi var kiracısı okul bitiminde çıkacak kalkınmada evi

ben şuan samsundayım ama babamın işi dolayısıyla bende gerçi burda çalışıyorum ya ama annem akçabatlı babam arsinli ve büyün akrabalar trabzonumuzun ilçe ve köylerine dağılmış durumdayız canım turkbayragi işallah bir gün bizde orda olacağız

20 gün önce trabzondaydım ne güzeldi yaaa ama gene gelcem şu tmmy bana özel davetiye göndersin bak gelmiyormuyum

bende çok özledim en son 2 sene önce gittim...bi daha nasip olmadı malesef..1 hafta önce annemle babam da çay kesmeye gittiler...

kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 a.s.

canım sende mi trabzonlusun bakayımmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kalkınma ona çok ters kalır canım ama ona beşirlide yada tam merkezde lazım

canım biz merkezde istiyoruz eşimin okulu avni aker stdaının oradaymış bizde o civarda arıyoruz.suprensesi ark dediği gibi bize biraz ters olur sanırım.ama ilgin için çok teşekkür ederim

canım sende mi trabzonlusun bakayımmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kalkınma ona çok ters kalır canım ama ona beşirlide yada tam merkezde lazım

canım çok teşekkür ederim ilgine iyiki bu topik varmış iyiki siz varsınız.a.s.:1hug:

sana tüm davetiyeler kurban olsun be. a.s.

canım çok teşekkür ederim ilgine iyiki bu topik varmış iyiki siz varsınız.a.s.:1hug:

sende iyiki varsın canım benim ya umarım sana aileni aratmaz trabzon umarım unutamayacağın kadar güzel anılarla ayrılırsın memleketimizden

Back