- Konu Sahibi EU2
hoşgeldin aramıza canıma.s.
hoşbulduk hemşom kaydirigubbakcemile5 a.s. a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin aramıza canıma.s.
buldum canım ...kaydirigubbakcemile5 sağol
slm kızlar...bende trabzonluyum hatta oflu yum opuyorumnanaktan
böyle bi topici hiç görmemiştim..sağolsun su prensesi söyledi ve çok sevindim...hihoyyythihoyyyt
hemşerilerim benim kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
canım hoşgeldin buldum getiridm seni nihayet ay seni gördüğüme çok sevindim canımsın
burası çok güzel herkes o kadar iyiki senide görmek isteriz
canım ilk soruyu sorcam çatlarım nereisnde oturuyorsun trabzonun turkbayragi
hoşgeldin canım ya uğra bize böyle neresindensin trabzonun
canım hoşgeldin buldum getiridm seni nihayet ay seni gördüğüme çok sevindim canımsın
burası çok güzel herkes o kadar iyiki senide görmek isteriz
canım ilk soruyu sorcam çatlarım nereisnde oturuyorsun trabzonun turkbayragi
hoşbulduk canım...bende burda olduğum için çok mutluyum.. hihoyyyt hihoyyyt
bende trabzonun of ilçesi nin yeni köyündenim eski adı divran...akrabam varmı aranızda? zemuszemus
sen?
hoşbulduk canım...bende burda olduğum için çok mutluyum.. hihoyyyt hihoyyyt
bende trabzonun of ilçesi nin yeni köyündenim eski adı divran...akrabam varmı aranızda? zemuszemus
sen?
canım benim ne iyi etmişimde bulmuşum seni oralarda demi kaydirigubbakcemile
ben şuan samsundayım ama babamın işi dolayısıyla bende gerçi burda çalışıyorum ya ama annem akçabatlı babam arsinli ve büyün akrabalar trabzonumuzun ilçe ve köylerine dağılmış durumdayız canım turkbayragi işallah bir gün bizde orda olacağız
20 gün önce trabzondaydım ne güzeldi yaaa ama gene gelcem şu tmmy bana özel davetiye göndersin bak gelmiyormuyum
ben şuan samsundayım ama babamın işi dolayısıyla bende gerçi burda çalışıyorum ya ama annem akçabatlı babam arsinli ve büyün akrabalar trabzonumuzun ilçe ve köylerine dağılmış durumdayız canım turkbayragi işallah bir gün bizde orda olacağız
20 gün önce trabzondaydım ne güzeldi yaaa ama gene gelcem şu tmmy bana özel davetiye göndersin bak gelmiyormuyum
bende çok özledim en son 2 sene önce gittim...bi daha nasip olmadı malesef..1 hafta önce annemle babam da çay kesmeye gittiler...
a.s.
terazi nerden ev arıypsun..
annanemin evi var kiracısı okul bitiminde çıkacak kalkınmada evi
bende çok özledim en son 2 sene önce gittim...bi daha nasip olmadı malesef..1 hafta önce annemle babam da çay kesmeye gittiler...
a.s.
canımsın benim sende memleket hasreti çekiyon demekkki birbirimize biraz olsun yoldaş oluyoruz işte burda
canımsın benim sende memleket hasreti çekiyon demekkki birbirimize biraz olsun yoldaş oluyoruz işte burda
hemşoma bakın ..heyt beeeee :lepi:
aynı fikirdeyim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
terazi nerden ev arıypsun..
annanemin evi var kiracısı okul bitiminde çıkacak kalkınmada evi
canım sende mi trabzonlusun bakayımmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kalkınma ona çok ters kalır canım ama ona beşirlide yada tam merkezde lazım
sana tüm davetiyeler kurban olsun be. a.s.
sana tüm davetiyeler kurban olsun be. a.s.
canımsın konserden geldimde kızlar duşa girmeden bi size bakayım dedim,volkan konak gelmişti ya çok güzeldi ama çok eğnedim :)))
canım çok teşekkür ederim ilgine iyiki bu topik varmış iyiki siz varsınız.a.s.:1hug:
canımsın konserden geldimde kızlar duşa girmeden bi size bakayım dedim,volkan konak gelmişti ya çok güzeldi ama çok eğnedim :)))
ohhhh bizim içinde eğlenseydin. hihoyyyt