Daha önceki yazılarıniza bakarak hamile olduğunuzu söylüyor arkadaşlar bende şimdi sayfanıza baktım 70 gün gecikmeyle 662 kusurle hamile olduğunuzu söylemişsiniz belki düşük yaptınız bilemem ama yazmışsınız öyle birşey buarada yazınıza gelecek olursak eğer çok mide bulandırıcı bir durum daha cicim aylarında dışarıya giden bir adamla ömür geçmez bacımHamile kaldın ?? Öyle bileş yazmışmışım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 aylık evliyim ihanete uğradım
- Konu Sahibi Hees
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aldatma ihanet tehtit
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ocak 2012
- 14.970
- 28.803
- 798
Ay sakın ama sakın şans verme. 5 ayda bu hale geldiyse Allah bilir 1 yılda neler yapar neler. Ki sen böyle birine nasıl inanıyorsun? Ne kahvesi ohooooo. Aldatma da bağımlılık gibi değişmiyor. Bir de çocuk falan yapayım düzelir deme sakın. Ben 2 çocuğumla boşadım mikrobu. Şimdi uğraşıp duruyorum. Kurtul bundan
Nasıl bir şeyÖyle bi durum söz konusu değil
- 21 Ağustos 2022
- 1.689
- 5.749
- 88
- 33
5 ayda bu adam aldatma olayına geldiyse durum bana kalırsa üzülerek söylüyorum ama sevgililikte ve nişanlılık döneminde de vardır. Sadece siz farkına varamamışsınızdır. Çok üzücü, Allah sabır versin. Ama bir ilişkide güven sarsıldığı zaman maalesef tamiri pek mümkün olmuyor. Aldatan erkekte aldatmaya devam ediyor. Boşanın diyeceğim ama üyeler hamilesiniz demiş, öyleyse ve siz bu rahatlıkla soruyorsanız boşanacağınızı da sanmıyorum. Ama umarım yanılırım da kendinize bunu reva görmeyip boşanırsınız.
Son düzenleme:
Canim benim yine olmaz olmasin da 5 yildir evli olsaniz coluk cocuk olsa birbirnizi ihmal etmeniz sonucu adam bunaldi boyle bisey yapti desek hadi neyse de 5 ay nedir. Bu bir aldatma once bunu kabul etmelisin illa yataga girmesi gerekmiyor ki bundan da asla emin olamazsin. Sen dusun 5.ayda soyledigine inanirsak baskasiyla kahve icen 5.yilinda neler yapmaz. Bunun hamileligi var logusaligi var cocuk dogduktan sonra ilginin ikiye bolunmesi var.. bence affedip affetmemeye sen karar ver..5 ay önce evlendim eşimle aramızda hiç bir sorun yok hatta sevgisini bana hep gösteriri sürekli öper sarılır hep beni düşünen birisi
Pazar günü telefonunda başka bi kadınla konuşmalarını yakaladım bişey yaşamadık kahve içtik çok pişmanım diyerek yalvarıyor
Bi şans daha verilmeli mi ne yapmam gerekiyor
5 ay gibi bir sürede bu çok hızlı olmuş ayrilsan bı dert ayrılmasan bı dert5 ay önce evlendim eşimle aramızda hiç bir sorun yok hatta sevgisini bana hep gösteriri sürekli öper sarılır hep beni düşünen birisi
Pazar günü telefonunda başka bi kadınla konuşmalarını yakaladım bişey yaşamadık kahve içtik çok pişmanım diyerek yalvarıyor
- 25 Aralık 2024
- 26
- 18
- 3
- 45
Bir kere yapan bu işten asla vazgeçmez.
Alışmış olan adam hep yapar ve sana gelincede sevgi gösterilerini eksik etmez.
Ayrıl demek haddimiz değil ama her zaman içinde şüphe olcak.
Kafanda bundan sonra eve biraz geç gelse nerdeydi kimleydi ne yapıyor şimdi diye hep kurguların olcak.
Sen kendini düşün ve öyle yol derim.
Alışmış insan her zaman yapar.
Kafanda bundan sonra eve biraz geç gelse nerdeydi kimleydi ne yapıyor şimdi diye hep kurguların olcak.
Bir kere yapan bu işten asla vazgeçmez.
Cok sanslisin bunu 5. Ay da gorebildigin icin...5 ay önce evlendim eşimle aramızda hiç bir sorun yok hatta sevgisini bana hep gösteriri sürekli öper sarılır hep beni düşünen birisi
- 30 Kasım 2017
- 8.695
- 1
- 4.357
- 173
5 ay evlisin ve sans vermeyi düsnüyosun? Olur cocukta yapin ... bosanma aldatmaya devam etsin.5 ay önce evlendim eşimle aramızda hiç bir sorun yok hatta sevgisini bana hep gösteriri sürekli öper sarılır hep beni düşünen birisi
- 1 Ocak 2022
- 3.933
- 14.220
- 158
Adam 5 ayda evdeki karısına doymuş herşeyi tüketmiş gitmiş kadınla kahve içmiş ,kahve bahane yeni kadın şahane.Bazi erkekler böyledir ruhları çarpık ,sadakati eksik,empati yoksunu beyni alt tarafında gezerler Yalandan pişman olurlar ama gerçekte kumaşları budur.......
Seviyorum çekerim dersen bol şans ,bir daha yapmaz dersen elimde satılık Eyfel kulesi var ucuza veririm.
Seviyorum çekerim dersen bol şans ,bir daha yapmaz dersen elimde satılık Eyfel kulesi var ucuza veririm.
- 11 Mart 2022
- 289
- 292
- 33
- 30
- 18 Haziran 2020
- 1.120
- 1.538
- 83
- 20 Aralık 2024
- 28
- 24
- 3
- 24
Bir dahakine daha dikkatli aldatır. Yakalanmaz. Siz yakalamasaydınız muhtemelen fiziksel boyutu da olacaktı. Savunma mekanizmanız sadece kahve içmişler bir şey olmamış aralarında bir daha yapmayacak çok pişman oldu olacak muhtemelen ama belki de yakalamasaydınız yıllarca fiziksel boyutu da olan bir ilişkisi olacaktı ve ayakta uyutulacaktınız. Bence boşanmalısınız.
- 23 Ağustos 2012
- 49.917
- 1
- 231.721
- 798
- 3 Şubat 2018
- 6.206
- 24.255
- 348
- 27
- 3 Şubat 2018
- 6.206
- 24.255
- 348
- 27
Eski konularınız görünüyor yalnızHamile kaldın ?? Öyle bileş yazmışmışım
- 15 Nisan 2017
- 13.376
- 15.829
- 298
Konu fake bence.5 ay önce evlendim eşimle aramızda hiç bir sorun yok hatta sevgisini bana hep gösteriri sürekli öper sarılır hep beni düşünen birisi
Sürekli sizi öpüp sarılıyor,hep sizi düşünüyor ama siz nedense telini kurcaliyorsunuz ?
Konu gerçekse ilişkiniz uzun süreli miydi ?
Ben 1 yıllık tanışma dönemi+8 aylik evlilikte aldatıldım.Yapsin yapmasın içinize bir kez kurt düştüyse huzurunuz olmaz o evde o adamla.Karar sizin