• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vaaaay hayırlı olsun deliboncuk bir aylık işin Allah iyiliğini vere:)

aslında iş demeyelımde başkasının yerıne bakıyom burdakı abla ıstanbula gıttı o gelene kadar işte .evde kalsam uyurum butun gun yaaww:roflol:

aslında iş demeyelımde başkasının yerıne bakıyom burdakı abla ıstanbula gıttı o gelene kadar işte .evde kalsam uyurum butun gun yaaww:roflol:

para vereceklermi canım peki :jeyyar:

aprılcım canım sen ne zaman gideceksin trabzona turkbayragi

oh ne güzel ya kalabalıklaşıyoruz git gide çok hoşuma gitti valla suprensesim konserlere de mi gittin canım benim iç geçirttiriyon bana buralarda:a015: davetiyeler de geliyo sana özel kıskandım valla .timycim bilmem anlatabildim mi ben de isterim delikafaduldenyakışır prensesime a.s.

canım başka topiklerde bulduğum bütün trabzonluları kolundan tuttuğum gibi getiririyorumkaydirigubbakcemile

oh ne güzel ya kalabalıklaşıyoruz git gide çok hoşuma gitti valla suprensesim konserlere de mi gittin canım benim iç geçirttiriyon bana buralarda:a015: davetiyeler de geliyo sana özel kıskandım valla .timycim bilmem anlatabildim mi ben de isterim delikafaduldenyakışır prensesime a.s.

datlum ayıpsın. siz hepiniz davetlisiniz. bu yaz gelirsen valla beklerim. temmuzda nişanım. su prensesi sende burdaysan gelicen haaa. eftelyaya, deliboncukuma falanda sölicem.
olmadı bidahaki yaz düğünüm var ona gelirsiniz. bende davetten bol ne var ayol:)))

ne rahat bir ay çalış sonra tatil yap:)

yok aslında ben pek trabzonlu sayılmam annem oralı babamdan trakyalıyım yani ama karadeniz damarımda var yok değil=)delikafadulden

canımsın ya :)))))))

aprılcım sendende bekliyorum çalışmalar trabzon61 için :)alkisalkisalkis

slm kızlarrrrrr..nasılsınız nasıl gidiyor??

benim bu hafta pek yoğun geçti..misafirler filan....

offfffff offfffff

of'u özledim yawww

slm kızlarrrrrr..nasılsınız nasıl gidiyor??

benim bu hafta pek yoğun geçti..misafirler filan....

offfffff offfffff

of'u özledim yawww

köyümün yağmurları

Eğer ölürsem buralarda,
Eğer benim için ağlayan biri varsa başucumda...
Eğer ölürsem buralarda,
Vasiyetimdir beni götürsünler doğduğum topraklara...

Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar,yıkasınlar,
Başucumda biter yediverenler ah,aşıklar koklasınlar...

Yaz henüz gelmişti ben ayrıldığımda,
Kaç vakit oldu,kaç ay,kaç yıl,kaç asır evimden ayrı...
A benim ruhumun teri memleketim;
Dünyayı verseler değişmem çayırındaki bir çiğ tanesine,
Meğer gurbet dediğin,mahpuslukmuş güneşli avlularda,yaşanırmış öylesine...
Dönüşümde ne bulurum bilemem,
Bildiğim;döneceğim ey verilmiş sözüm,edilmiş yeminim,elbet birgün döneceğim...
Yıl kaç olur,hangi mevsim bilemem,
Elimde takvim yapraklarından güller,gözümde bir çocuk,saçlarımda kar...
BUNCA ACIYI BOŞA ÇEKMEZ HıÇ KıMSE;
ve BUNCA ÖLÜMDEN KOLAY DÖNÜLMEZ,BU KADAR SEVMEYıNCE

selam kızlar......
su prensesi kız ne duygulu yazmışsın. okurken içim tuhaf oldu valla.

aslen trabzon tonyadanımda 1.5 yıl önce evlendim merkeze geldim. yeni cumada oturuyorum şimdi.bende sana sarılayım gel.:1hug:

abowww yakınız biz ayol bende boztepede oturuyom kesin görmüşümdür seni.
haa bu arada topiğimize hoşgeldinvereliniortak

merhaba kızlar çok mutluyum bugün kızkardeşim ve erkek kardeşim süpriz yapıp geldiler ben gidemeyince onlar geldi sabah 7 de ben de oğluşum sabaha kadar uyutmamışdı beni 2 saat olmuşdu uyuyalı eşim açmış kapıyıı ben hiç duymadım odaya girip yanıma yattılar şok oldum rüya gibi oldu valla çok güzel bir duygu Allah her kaezi sevdikleriyle kavuştursun inşallah mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim 2 seneye yakındır görememişdim onları darısı bütün gurbet kuşlarının başına

Back