• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki büyük pişmanlık

Sevgilim

Bilmiyor nasıl bilsin yada o zamanlar nasıl söyleyeyim zaten o zamanlar aklıma bile gelmiyordu şimdi ne olduda aklıma geliyor bilmiyorum resmen boğuyor beni düşünce nasıl yaptım kocamın yuzune baktıkça aklıma geliyor kocamla yaptığım şeyi daha 16 17 yasında Sevgilimle nasıl yaptım diye resmen midem bulanıyor kendimden tiksiniyorum
Örgü örün kitap okuyun boş vaktiniz kalmış demek ki

eski sevgilinizle mi karşılaştınız. bi yerde gördünüz veya fotosunu filan veya konusu mu geçti. durduk yere ne alaka yani de. yaşanmış bitmiş. evliliğinizi huzursuz etmeyin.

Sırf birilerine içimi dökebilmek için üye oldum.. 31 yasındayım 7 sene önce evlendim 1 çocuğum var.. Bu yasıma kadar hersey laylaylomdu..
Aklım basıma 30 yasına girince geldi. Kocam çok seviyorum severek evlendik.
Ergenlik yaşlarımda sevgilim vardı 4 sene konuştuk ciddiydik bana kalsa.. şimdi bakıyorum çocukluk.Annem hiç istemiyordu dogru bir aile yapısı yoktu ve biz beraber olduk o zman pişmanlık duymuyodum Aklım basımda değildi. Ve ben ayrıldım eşimle tanıstım evlendik.
Şimdi ise içimde hep Bi pişmanlık hep Bi sıkıntı var eşimin yüzüne bakarken ona ihanet etmişim duygusu var
Daralıyorum resmen ne kadar salakmışım aklın basına yenimi geldi diyerek resmen kafayı yicem ..
Ne yapsam bilemiyorum keşke şimdiki aklım olsa
Çok tuhafsınız.

Sevgilim

Bilmiyor nasıl bilsin yada o zamanlar nasıl söyleyeyim zaten o zamanlar aklıma bile gelmiyordu şimdi ne olduda aklıma geliyor bilmiyorum resmen boğuyor beni düşünce nasıl yaptım kocamın yuzune baktıkça aklıma geliyor kocamla yaptığım şeyi daha 16 17 yasında Sevgilimle nasıl yaptım diye resmen midem bulanıyor kendimden tiksiniyorum
Şimdi de aklınıza gelmesin bir uğraş bulun kendinize. Geçmişi düşünmenin kimseye bir faydası yok.

Bilmiyordu..
Bilmiyorum belki şeytan vesvesesi 7 yıl sonra kafama neden takılıyor. Eşim benim öyle Bişi yapma ihtimalini bile göz önünde bulundurmaz sadece ona baktığım zaman üzülüyorum. Ben düşünüyorum acaba eski sevgiliminde aklına geliyormudur ben böyle böyle bişi yaşadım nasıl olsa benimlede beraber oldu herseyini biliyorum vs. Bu düşünce öldürüyor beni
Aklına gelmiyordur o da kendi hayatıyla ilgileniyordur. Geçmiş dipsiz bir kuyudur bir girdiniz mi çıkamazsınız. O nedenle daima an'a odaklanın ve kendinizi oyalayın.

A Aysenimi yine niye beğenmedin? Sevişmek sadece senin tekelinde mi? Başka insanlar sevişmiyor mu sanıyorsun?
Seviştiği onlarca kadından birisin demişsin de kadın adamın eşi.o kadar da basite alınamaz yani.o yüzden attım.ama keşke benim tekelinde olsa isterdim tabi.sen bu kafayla yine iyi evlenmişsin valla.abartmişsin bu arada.ülkedeki erkeklerin ortalama cinsel partner sayısı 15.onlarca falan ne oluyoruz? Film yıldızı mi bunlar? Ülkemin yoldan geçen standart adamları.

Seviştiği onlarca kadından birisin demişsin de kadın adamın eşi.o kadar da basite alınamaz yani.o yüzden attım.ama keşke benim tekelinde olsa isterdim tabi.sen bu kafayla yine iyi evlenmişsin valla.abartmişsin bu arada.ülkedeki erkeklerin ortalama cinsel partner sayısı 15.onlarca falan ne oluyoruz? Film yıldızı mi bunlar? Ülkemin yoldan geçen standart adamları.
Valla sen bile 5 kişi bulabiliyorsan herifler de buluyordur.

Senin eş olma kavramın yok ki? Beğenmen gerekiyordu bunu. 😂

Back