• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
söyleyen volkan konak olunca eğlenmekten çok hasret giderdim :))

sende iyiki varsın canım benim ya umarım sana aileni aratmaz trabzon umarım unutamayacağın kadar güzel anılarla ayrılırsın memleketimizden

valla biz memleketinize yerleşmeyi bile düşünüyoruz:)))çok sağol canıma.s.

nasıl babadan gizli annen biliyormu az anlatsana çatlarım ben şimdi

anlaıtm canım benım anne ıle baab tatıle gıttıler bende iş buldum anneme söledım tamam dedı bı ay dene bakalım.ama babaya söylemedım.duyunca kafamı kırıcak :D işte bu kadar sadece kendımı denemek ıstedım yapabılır mıyım dıye bu kadar :D:teytey:

anlaıtm canım benım anne ıle baab tatıle gıttıler bende iş buldum anneme söledım tamam dedı bı ay dene bakalım.ama babaya söylemedım.duyunca kafamı kırıcak :D işte bu kadar sadece kendımı denemek ıstedım yapabılır mıyım dıye bu kadar :D:teytey:

inanmıyorum sana canım ya

vaaaay hayırlı olsun deliboncuk bir aylık işin Allah iyiliğini vere:)

dedemden arakli=)anneannemden yomra =)ama şimdi anasıylan babsına bakmaya gitti hemde gezinmeye azıcık çok özledim sakineyi dedemler şimdi yanboluda evleri taşönü köyü=)

dedemden arakli=)anneannemden yomra =)ama şimdi anasıylan babsına bakmaya gitti hemde gezinmeye azıcık çok özledim sakineyi dedemler şimdi yanboluda evleri taşönü köyü=)

canım sen o zaman yabancı değilsin tamda trabzonlusun hem baba tarafınmı başka yerli :D

oh ne güzel ya kalabalıklaşıyoruz git gide çok hoşuma gitti valla suprensesim konserlere de mi gittin canım benim iç geçirttiriyon bana buralarda:a015: davetiyeler de geliyo sana özel kıskandım valla .timycim bilmem anlatabildim mi ben de isterim delikafaduldenyakışır prensesime a.s.

Back