• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım eşimle beraber gitcez.evet önceden 500 diye bakıyordum ama sizin sayenizde daha uygun evler olabileceğinin rahatlığı oldu.inş trabzon uğurlu gelir bebiş severiz hep birlikte:))):emir_bebek:

teyze olcam desenize :emir_bebek:

merhab0a canlar mavrulam ben önceden mesaj gönderiyodum ama kimse uğramıyodu ben de epeydir gönderemedim zaten şampiyonluk gitti üzüntülüyüm ama bizim şampiyon olamamamızdan çok sivasa üzüldüm benim şampiyonum gönlümde trabzon:hooray: ama sivasda ikinci şampiyonum

ben fenerbahçeli olmama rağmen gönlüm tabiki trabzonspordan yanaydı senağlama

500ü gözden çıkardıysanız heryerden ev bulabilirsiniz cnm merka etme. hele şu sıralar çok ev yapıldı kimse tutmuyo diye kiralar bayağı düşmüş. beşirlide kaloriferli bi evi 250 ye kiraya vrmişler duydum çok şaşırdım valla.

çok iyiymiş canım fiyatı keşke o fiyata denk gelse.biz emlak sitesinden baktık iyi evler 500 civarı.eşimin okulu avni aker stadının orda sanırım beşirli yakın oluyor o semte.bakalım 2-3 gün bakınırız olmadı emlakçıdan tutarız artık.keşke ucuz ev denk gelse masrafsız ne iyi olur.memurun hali belli:)))çok sağol
a.s.

inşallah bulursunuz. yeşiltepe, aydınlıkevlerede yakın orası oralarada bakarsınız. duyduğum kadarıyla orasıda iyiymiş fiyatlar konusunda.

inş buluruz canım.dediğin gibi bi bakalım uygun ev buluruz belki.bu topikte sen ve suprensesi çok yardımcı oldunuz bana sağolun ark.

inş buluruz canım.dediğin gibi bi bakalım uygun ev buluruz belki.bu topikte sen ve suprensesi çok yardımcı oldunuz bana sağolun ark.

rica ederim cnm. buraya geldikten sonrada bir ihtiyacın olursa yada ne bilim bi sorunla karşılaşırsan çekinmeden bana sorabilirsin elimden geldiğince yardım ederim.

rica ederim cnm. buraya geldikten sonrada bir ihtiyacın olursa yada ne bilim bi sorunla karşılaşırsan çekinmeden bana sorabilirsin elimden geldiğince yardım ederim.

saol canım yardımcı olacağından çok eminim.sana heralde iyi bi kuaför sorarım ilk önce.benim için önemli bi konu:)))

saol canım yardımcı olacağından çok eminim.sana heralde iyi bi kuaför sorarım ilk önce.benim için önemli bi konu:)))

opuyorumnanaktan bende yıllarca kuaför değiştirdikten sonra şuan çok iyi bi kuaför buldum. valla tavsiye ederim. şimdiye kadar ne istediysem aynen uygulandı. hele bi gelde götürürüm senide oraya:)))

vereliniortak tamam canım valla sizin gibi arkadaşları allah herkese kısmet etsin:))))

opuyorumnanaktan bende yıllarca kuaför değiştirdikten sonra şuan çok iyi bi kuaför buldum. valla tavsiye ederim. şimdiye kadar ne istediysem aynen uygulandı. hele bi gelde götürürüm senide oraya:)))

ay merak ettim ya neresiymiş orası kuaför emine var bide demi yılların kuaförüymüş annemi o gelin yapmış,bizim trabzonda bayimiz var meğerse onun annesiymiş geçen buraya geldi annemi aradım süpriz yaptım

ya bana ne aklım sizde kalacak bensiz bişey yapmayın ama ya işallah bizde taşınırız,işte bulabilirim orda

selam kzılar ben geldımmmmm

hoşgeldin tatlım nerelerdesin??

ay merak ettim ya neresiymiş orası kuaför emine var bide demi yılların kuaförüymüş annemi o gelin yapmış,bizim trabzonda bayimiz var meğerse onun annesiymiş geçen buraya geldi annemi aradım süpriz yaptım

ya bana ne aklım sizde kalacak bensiz bişey yapmayın ama ya işallah bizde taşınırız,işte bulabilirim orda

emineyide biliyom orayada çok gittim.
ama şuan günay kuaföre gidiyom ben.
inşallah bulursun cnm. sensiz bişey yapmazuk tmmopuyorumnanaktan

[/QUOTE

ooo seni görmek ne güzel topikte canım :bbo:

[/QUOTE

ooo seni görmek ne güzel topikte canım :bbo:

buldum canım ...kaydirigubbakcemile5 sağol

slm kızlar...bende trabzonluyum hatta oflu yum opuyorumnanaktan

böyle bi topici hiç görmemiştim..sağolsun su prensesi söyledi ve çok sevindim...hihoyyythihoyyyt

hemşerilerim benim kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

buldum canım ...kaydirigubbakcemile5 sağol

slm kızlar...bende trabzonluyum hatta oflu yum opuyorumnanaktan

böyle bi topici hiç görmemiştim..sağolsun su prensesi söyledi ve çok sevindim...hihoyyythihoyyyt

hemşerilerim benim kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

hoşgeldin aramıza canıma.s.

Back