• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon///61

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beşirli ve boztepede kaloriferli uygun fiyata evler var deniyo ama bilmiyomki iyi bi ev istersen 400 den başlıyo.
bu arada hoşgeldin sefa geldin. inşallah hayırlı olur yeni şehir yeni hayat.

canım ne güzel olur evet.aslında şuan tayinimiz çıktı diye çok seviniyorum.neden se bide hüzün sardı içimi büyükşehir kimseyi tanımıyorsun.sonrada diyorumki buraya geldiğinde kimseyi tanımıyordun ama alıştın diye teselli ediyorum.trabzonu çok merak ediyoruz eşimle çok övdüler bilenler hayırlı olur bizim için inş.

canım benim ben sana özelden yazarım bazı şeyleri malum ben şuan samsunda oturuyorum samsunlular uçurmasın beni hihoyyyt

beşirli ve boztepede kaloriferli uygun fiyata evler var deniyo ama bilmiyomki iyi bi ev istersen 400 den başlıyo.
bu arada hoşgeldin sefa geldin. inşallah hayırlı olur yeni şehir yeni hayat.

beşirli pahalı olur kız siz daha iyi bilirsiniz ama boztepe sonra erdoğrduda daha ucuz olmazmı

canım ya ne kadar iyisiniz valla ilgileriniz için saolun.valla 500 gözden çıkardık biz iyi ev olsun istiyoruz bakalım hayırlısı.bide eşimin okuluna yakın olsun istiyoruz.

canım ya ne kadar iyisiniz valla ilgileriniz için saolun.valla 500 gözden çıkardık biz iyi ev olsun istiyoruz bakalım hayırlısı.bide eşimin okuluna yakın olsun istiyoruz.

ccanım aslen nerelisiniz sakıncası yoksa:enbuyukkk:

turizm otelcilik canım evet çorlu istanbula daha yakın ama çirkin bir yer hep fabrikalar felan demi ayy ben sevmiştim ama canım tekirdağı,yaşamak için değilde gezmek için gitmek isterim özledimde nasıl mutluydum o zamanlar orda,nasıl huzurluydum o zamanlar
eşin ne iş yapıyor canım alkisalkisalkis

tmmycim bende davetlimiyim nişana belli olmaz gelebilirim yani

evet canım tekirdağ güzel yokuşlarını benzetiyom trabzonuma ama maalesef çorludayım allah sağlık versin neyapalım :1no2: eşim muhasebeci canım senelerdir onlar burdalar anlıyacan çok zor dönüşümüz belli olmaz ama yinede çünkü eşim de çıldırıyo trabzon için nasip bu arada tayinleri trabzona çıkan arkadaşa da hayırlı olsun demek istiyorum çok seveceksiniz memlektimizi şehir olarak her türlü komfora sahip hemde komşuluk ilişkilerini kaybetmemşlerdirin şehrimizde büyük şehirlerin kopuk insan ilişkileri yoktur bizim insanımızda deli dolu sevecen insanlardır umarım güzel günler geçirirsinizi:teytey:

Son düzenleme:
evet canım tekirdağ güzel yokuşlarını benzetiyom trabzonuma ama maalesef çorludayım allah sağlık versin neyapalım :1no2: eşim muhasebeci canım senelerdir onlar burdalar anlıyacan çok zor dönüşümüz belli olmaz ama yinede çünkü eşim de çıldırıyo trabzon için nasip bu arada tayinleri trabzona çıkan arkadaşa da hayırlı olsun demek istiyorum çok seveceksiniz memlektimizi şehir olarak her türlü komfora sahip hemde komşuluğunu insanlığını kaybetmemişdir şehrimiz büyük şehirlerin kopuk ilişkileri yoktur bizim insanımızda deli dolu insanlarımız vardır umarım güzel günler geçirirsinizi:teytey:

namık kemalin evinin olduğu yer,değirmenaltı ya inanılmaz özledim canım ya

birgün gelde seninle gezeriz ben gitmedim inanır mısın geçen sene yaz biraz gezdik erikliye kadar gittik şarköy felan gezdik güzel yerler ben tatil yerlerinde çok kalabalığı sevmem sakin yerler bakalım bu sene yine gideriz sen d gelirsin belki canım

aslen konyalıyım,eşim çorumlu.sivasın ilçesindeyiz şuan.ama yakında trabzonda olcaz.

birgün gelde seninle gezeriz ben gitmedim inanır mısın geçen sene yaz biraz gezdik erikliye kadar gittik şarköy felan gezdik güzel yerler ben tatil yerlerinde çok kalabalığı sevmem sakin yerler bakalım bu sene yine gideriz sen d gelirsin belki canım

ay canım benim tşk ederim gelmiş kadar oldum inan bana resim çekersen çok sevinirim biz şarköydeyken erikliye bisikletle gitmiştik bir sefer yorulmuştuk geri dönmek içinde otobüse binmiştik :))

terazi70 aslen konyalıyım,eşim çorumlu.sivasın ilçesindeyiz şuan.ama yakında trabzonda olcaz.
umarım beğenirsiniz tatlım belki bir dahaki kk buluşmasına sende gelirsin ayy ne güzel olur:dance:

canım trabzonu beğenmeme gibi bi lüksümüz olamaz sanırım:)inşallah bende aranıza katılırım büyük mutluluk olur benim için.

canım daha bebişimiz yok.3 yıl olacak temmuzda evleneli.trabzona yerleşelim ondan sonra bebiş olur inş.aa nedemek canım istediğini sorabilirsin.

500ü gözden çıkardıysanız heryerden ev bulabilirsiniz cnm merka etme. hele şu sıralar çok ev yapıldı kimse tutmuyo diye kiralar bayağı düşmüş. beşirlide kaloriferli bi evi 250 ye kiraya vrmişler duydum çok şaşırdım valla.
turizm otelcilik canım evet çorlu istanbula daha yakın ama çirkin bir yer hep fabrikalar felan demi ayy ben sevmiştim ama canım tekirdağı,yaşamak için değilde gezmek için gitmek isterim özledimde nasıl mutluydum o zamanlar orda,nasıl huzurluydum o zamanlar
eşin ne iş yapıyor canım alkisalkisalkis

tmmycim bende davetlimiyim nişana belli olmaz gelebilirim yani

tabiki davetlisin şekerim hatta yemek yerkende söylemiştimya hepinizi beklerim diyea.s.

500ü gözden çıkardıysanız heryerden ev bulabilirsiniz cnm merka etme. hele şu sıralar çok ev yapıldı kimse tutmuyo diye kiralar bayağı düşmüş. beşirlide kaloriferli bi evi 250 ye kiraya vrmişler duydum çok şaşırdım valla.

çok iyiymiş canım fiyatı keşke o fiyata denk gelse.biz emlak sitesinden baktık iyi evler 500 civarı.eşimin okulu avni aker stadının orda sanırım beşirli yakın oluyor o semte.bakalım 2-3 gün bakınırız olmadı emlakçıdan tutarız artık.keşke ucuz ev denk gelse masrafsız ne iyi olur.memurun hali belli:)))çok sağol
a.s.

canım terazicim önce eşinmi gidecek bilmiyorum ama 500 diye bakmayın olaya daha ucuzda bulabilirsiniz ya orda olsam elimden geleni yapardım inan forumdaki arkadaşlardan sadece tmmycim merkezde oturuyor oda eminim söyler,araba mesefesine herşeye dikkat etmek gerekiyor biliyorsun canım,daha bebiş:emir_bebek: sevecez desene trabzon uğurlu gelir işallah

canım terazicim önce eşinmi gidecek bilmiyorum ama 500 diye bakmayın olaya daha ucuzda bulabilirsiniz ya orda olsam elimden geleni yapardım inan forumdaki arkadaşlardan sadece tmmycim merkezde oturuyor oda eminim söyler,araba mesefesine herşeye dikkat etmek gerekiyor biliyorsun canım,daha bebiş:emir_bebek: sevecez desene trabzon uğurlu gelir işallah

canım eşimle beraber gitcez.evet önceden 500 diye bakıyordum ama sizin sayenizde daha uygun evler olabileceğinin rahatlığı oldu.inş trabzon uğurlu gelir bebiş severiz hep birlikte:))):emir_bebek:

slm hemşolarım nasılsınız bakimmm mavruşumda burdaymışşş

Back