- 27 Ağustos 2022
- 4.225
- 7.198
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Eski konuları bilmiyorum da, aynı evde yaşayıp, boşanma için plan yapan da ilk defa görüyorum. Ve sürekli 'biz' diye bahsediyorsunuz. Siz boşanmayacaksınız. Cinsel durumunuz nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız adam sana mal koklatmamak için boşanma öncesi satıyor ya dükkanıKızlar iyice kafayı yemek üzereyim.. her şey o kadar normalmiş gibi ilerliyor ki endişeleniyorum.. Eşim iş yerini başkasına veriyor, kendisi ise 3-5 ay çalışmayacakmış. Ve herhangi bir geçim kaynağımız yok başka. Dükkanımız vardı birlikte çalışıyorduk onu da veriyor zaten.
Zaten boşanacağız sende çok mutlu ol bende hayatıma bakayım ben evlilik sorumluluğu almak istemiyorum boşanınca da bir daha evlenmem, çalışmam annemle babama yalakalık yaparım onlar bakar bana öyle böyle diyor. 1 sene sonra falan çalışacağım diyor. Bizde yakın zamanda boşanacağız yanii. Dükkanı belirli bir ücret karşılığında veriyoruz 400 bin civarında. Ve bu paradan elimizde yine hiçbir şey kalmayacak. Bir sürü borcu var hala onlara gidecek bu parada. Elimizde 100 bin falan kalacak bununla da anca 1-2 ay geçiniriz işte o da hemen boşanmaz isek. Ki o kadar beklemeyiz diye düşünüyorum boşanırız zaten.
Bende bosanmak istediğim için burada hem fikirim o da mutlu olsun yinede.. ama bilmiyorum gerçekten endişe içindeyim. Boşanan arkadaşlardan motivasyona ihtiyacım var
Kurnazin önde gideni bu adam.Kızlar iyice kafayı yemek üzereyim.. her şey o kadar normalmiş gibi ilerliyor ki endişeleniyorum.. Eşim iş yerini başkasına veriyor, kendisi ise 3-5 ay çalışmayacakmış. Ve herhangi bir geçim kaynağımız yok başka. Dükkanımız vardı birlikte çalışıyorduk onu da veriyor zaten.
Zaten boşanacağız sende çok mutlu ol bende hayatıma bakayım ben evlilik sorumluluğu almak istemiyorum boşanınca da bir daha evlenmem, çalışmam annemle babama yalakalık yaparım onlar bakar bana öyle böyle diyor. 1 sene sonra falan çalışacağım diyor. Bizde yakın zamanda boşanacağız yanii. Dükkanı belirli bir ücret karşılığında veriyoruz 400 bin civarında. Ve bu paradan elimizde yine hiçbir şey kalmayacak. Bir sürü borcu var hala onlara gidecek bu parada. Elimizde 100 bin falan kalacak bununla da anca 1-2 ay geçiniriz işte o da hemen boşanmaz isek. Ki o kadar beklemeyiz diye düşünüyorum boşanırız zaten.
Bende bosanmak istediğim için burada hem fikirim o da mutlu olsun yinede.. ama bilmiyorum gerçekten endişe içindeyim. Boşanan arkadaşlardan motivasyona ihtiyacım var
Tedbir koydur dükkana. Boşanmadan önce. Resmen mal kaçırır gibi. Sonuçta o bir mal varlığı ve eğer ki evliyken alındıysa yani evlendikten sonra alındıysa onda senin de hakkın var. Bunu iyi bir avukata danismalisin. Borcu var demiştin bir de zararlı cikmaNasıl alayım ki hiçbir şeyi yok elinde zaten parası da kalmayacak. Ve bunun parasını alırsan deliye döner. Çok parası insanlar hepsi ailesi de . Ben sadece boşanmak istiyorum ama anlaşmalı bile olsa süreç korkutuyor beni. Eşyalarımı buradan aileme taşımak odur budur gibi şeyler korkutuyor
Evet öyle gerçekten mune. KatılıyorumAdam boşanma sonrası hayatını çoktan planladı planı dahilinde de ilerliyor, misal bu alıntı Nisan ayına ait.
Dükkanı ne zaman devredecek ne kadar işsiz gezecek boşanma ne zaman gerçekleşmeli her şeyi kafada planlayıp sahnelemeye başlamış bile.
Bende gerçek yüzünden korktuğum için boşanmaktan çekiniyorum zaten. Çok doğru söylediniz. Akraba değiliz tabi ki, ama aynı mahallede oturuyoruz. Ben boşanınca 2 üst sokağa gideceğim ailemin yanına. Yani kapıdan çıktığım anda karşılaşma olasılığım bile yüksek.. bunları yaşamaktan çok korkuyorumNasıl boşanacaklarını her şeyden çok merak ediyorum. Ama asıl merak ettiğim şey kadının neden bu kadar bağımlı hale geldiği akrabalar mı aynı mahalledeler mi emin değilim ama toplum baskısı da illaki olmuştur sadece çok üzülüyorum ailesi falan hiç kimse uyarmıyor mu acaba?
İnsan her zaman mantıklı düşünemiyor hele duygular ve evlilik gibi bütün herkesin haberi olduğu bir kurumun yıkılması söz konusuysa
Nasıl dank edecek o anı bekliyorum gerçi boşanırlar adam bütün para işlerini halledene kadar oyalar sonra da gerçek yüzünü gösterir gibime geliyor
Kesinlikle öyle mune. Başka yerde çalışsam birikim yapmıştım yani.. ama buradaki kadınların da beni linçledikleri ve anlamadıkları şeyler var. Gurursuz ve çok aşık olduğum için değil boşanamam benim. Evet duygularım karışık o ayrı. Ama beni ailem öyle güzel sevgi ve ilgi dolu büyüttü ki kendimden çok utanıyorum ailemin gözlerinin içine bakamıyorum ve biz sana demedik mi ? Diyecekler mutlaka haklı olarak. Ailem karşıydı çünkü bu evliliğe. Yani kendi annemin babamın ailemin sevdiklerimin yanında o kadar çok mutluyum ki, böyle bi hata zincirinde olduğum için aşırı utanıyorum ve üzülüyorum çünkü benim ailem asla böyle bir damat haketmedi.. yani burada kadınların beni linçledikleri gibi değil hiçbir şey. Kocama çok aşık ve erkeksiz bir hayat süremem yapıştım kocama gibi bi durum asla söz konusu değil. Anlamıyor bazı kadınlar, onlar da haklı uzaktan durum böyle görünüyor olabilir.Gerçekten bir erkek sevsin diye mi bunca eziyet?
Tüm konularını okumadım ama bir kısmını biliyorum, hatırladığım kadarıyla bu kız sabahın kör karanlığında kalkıp eşiyle çalışmaya gidiyor, ne izni var ne maaş alıyor ne sigortası var, yanlış bilmiyorsam bir gün dişi iltihaplanmıştı onda bile eşi acımamıştı dişçiye göndermemişti galiba öyle bir şey kalmış aklımda, adamın gözleri desen göz değil her gördüğü kadına kur yapıyor, bilmiyorum Katip, evli olduğun kişinin artıları eksilerinden fazla olmalı ki evliliğin bir gideri olsun, adamın artısı yok ki baştan ayağa falsolu, bir de uyanık mal kaçırıyor kızdan.
Valla onu ben de merak ediyorum benim bildiğim 1 yıldır boşanma konusu var, kadınlar evliliği koruma kalkanı olarak görüyor sanırım, o kalkanın dışına çıkmaktan korkuyorlar sanıyorlar ki boşanırlarsa hayat bitecek, halbuki kötü bir evlilikten kurtulunca hayat güzelleşiyor, hayır kız çalışkan da, ailenin de tek çocuğu diye biliyorum, boşansa ailesi sarıp sarmalar eşinin yanında sigortasız 5 kuruşsuz çalışmak yerine bu kadar çalışkanlığa elin yanında çalışsa kendine birikim yapardı arkadaşlarıyla gezer tozar hayatın tadını çıkarırdı.
Hangi gerçek yüzü yahu? Bana sarkıntılık etmişti dediğiniz kişiyle bile selamlaştı tokalaştı eşiniz. Siz boşanmak isteseniz, adam yok olmaz dese hadi yine anlarım da adamın iki lafından biri boşanıcam senden. Planını programını yapmış, geleceğiyle ilgili kararlar almış. Siz hiçbirinde yoksunuz. Yapmayın Kiraz, kimi kandırıyorsunuz?Bende gerçek yüzünden korktuğum için boşanmaktan çekiniyorum zaten. Çok doğru söylediniz. Akraba değiliz tabi ki, ama aynı mahallede oturuyoruz. Ben boşanınca 2 üst sokağa gideceğim ailemin yanına. Yani kapıdan çıktığım anda karşılaşma olasılığım bile yüksek.. bunları yaşamaktan çok korkuyorum
Senin sadece eğlenmek için konu açtığını düşünüyorumKızlar iyice kafayı yemek üzereyim.. her şey o kadar normalmiş gibi ilerliyor ki endişeleniyorum.. Eşim iş yerini başkasına veriyor, kendisi ise 3-5 ay çalışmayacakmış. Ve herhangi bir geçim kaynağımız yok başka. Dükkanımız vardı birlikte çalışıyorduk onu da veriyor zaten.
Bende gerçek yüzünden korktuğum için boşanmaktan çekiniyorum zaten. Çok doğru söylediniz. Akraba değiliz tabi ki, ama aynı mahallede oturuyoruz. Ben boşanınca 2 üst sokağa gideceğim ailemin yanına. Yani kapıdan çıktığım anda karşılaşma olasılığım bile yüksek.. bunları yaşamaktan çok korkuyorum
Yoo sen boşanmaktan korkuyorsun. Bir sabah uyanıcaksın bu adam yanında olmayacak, ödün patlıyor. Birini bulup gözünün önünde mutlu olacak, sana vermediği her şeyi sevgi, ilgi, maddiyat ne varsa ona verecek, korkudan delirip öleceksin düşündükçe.Bende gerçek yüzünden korktuğum için boşanmaktan çekiniyorum zaten. Çok doğru söylediniz. Akraba değiliz tabi ki, ama aynı mahallede oturuyoruz. Ben boşanınca 2 üst sokağa gideceğim ailemin yanına. Yani kapıdan çıktığım anda karşılaşma olasılığım bile yüksek.. bunları yaşamaktan çok korkuyorum
Çocuğum ben üzülürüm diye mutsuz olduğu bir evlilik sürdürse ben daha çok üzülürdüm.Kesinlikle öyle mune. Başka yerde çalışsam birikim yapmıştım yani.. ama buradaki kadınların da beni linçledikleri ve anlamadıkları şeyler var. Gurursuz ve çok aşık olduğum için değil boşanamam benim. Evet duygularım karışık o ayrı. Ama beni ailem öyle güzel sevgi ve ilgi dolu büyüttü ki kendimden çok utanıyorum ailemin gözlerinin içine bakamıyorum ve biz sana demedik mi ? Diyecekler mutlaka haklı olarak. Ailem karşıydı çünkü bu evliliğe. Yani kendi annemin babamın ailemin sevdiklerimin yanında o kadar çok mutluyum ki, böyle bi hata zincirinde olduğum için aşırı utanıyorum ve üzülüyorum çünkü benim ailem asla böyle bir damat haketmedi.. yani burada kadınların beni linçledikleri gibi değil hiçbir şey. Kocama çok aşık ve erkeksiz bir hayat süremem yapıştım kocama gibi bi durum asla söz konusu değil. Anlamıyor bazı kadınlar, onlar da haklı uzaktan durum böyle görünüyor olabilir.
Öyle yani mune.. belki sen beni anlarsın biraz. Ayrıca bahane olduğunu düşünüyor herkes ama gerçekten annem babam da 50 küsür yaşındalar artık onları üzmek üzüntü ile sınamak çok zoruma gidiyor . Hayatımda hiç onları üzmedim ben çünkü en büyük yanlışım bu damadı getirmekti onlara.. nasıl yaptım bunu diye düşünmekten içim içimi yiyor zaten. Sonucu güzel de olsa yıpratıcı bir süreç boşanma ne olursa olsun. Ben kendi psikolojime sahip cıkmam lazım güçlü durmak lazım ama illa ki ilk dönemler tökezleyeceğim malesef.
Anlaşılacak bir şey yok kiraz. Sen 3 gün üzülmemek için köle niyetine kullanılmayı seçiyorsun, aptalca bu. Ayrıca adam seni kullanmak bile istemiyor artık. Onun gözünde çöpten farkın yok. Ayrıca ağlayıp zırlasan da boşuyor adam seni, o baba evine gideceksin, kabullen bunu ve ailene haber verip evi terket artık. Planın hamile kalıp adamı yanında tutmaksa hamilelik sökmez bu ahlaksıza, kürtaj yaptırırKesinlikle öyle mune. Başka yerde çalışsam birikim yapmıştım yani.. ama buradaki kadınların da beni linçledikleri ve anlamadıkları şeyler var. Gurursuz ve çok aşık olduğum için değil boşanamam benim. Evet duygularım karışık o ayrı. Ama beni ailem öyle güzel sevgi ve ilgi dolu büyüttü ki kendimden çok utanıyorum ailemin gözlerinin içine bakamıyorum ve biz sana demedik mi ? Diyecekler mutlaka haklı olarak. Ailem karşıydı çünkü bu evliliğe. Yani kendi annemin babamın ailemin sevdiklerimin yanında o kadar çok mutluyum ki, böyle bi hata zincirinde olduğum için aşırı utanıyorum ve üzülüyorum çünkü benim ailem asla böyle bir damat haketmedi.. yani burada kadınların beni linçledikleri gibi değil hiçbir şey. Kocama çok aşık ve erkeksiz bir hayat süremem yapıştım kocama gibi bi durum asla söz konusu değil. Anlamıyor bazı kadınlar, onlar da haklı uzaktan durum böyle görünüyor olabilir.
Öyle yani mune.. belki sen beni anlarsın biraz. Ayrıca bahane olduğunu düşünüyor herkes ama gerçekten annem babam da 50 küsür yaşındalar artık onları üzmek üzüntü ile sınamak çok zoruma gidiyor . Hayatımda hiç onları üzmedim ben çünkü en büyük yanlışım bu damadı getirmekti onlara.. nasıl yaptım bunu diye düşünmekten içim içimi yiyor zaten. Sonucu güzel de olsa yıpratıcı bir süreç boşanma ne olursa olsun. Ben kendi psikolojime sahip cıkmam lazım güçlü durmak lazım ama illa ki ilk dönemler tökezleyeceğim malesef.
Heeee, anası babası zaten evlenme demişmiş, yaşları da varmış, üzülmesinlermiş. Tükürdüğünü yalamaktan da utanıyormuş.Noldu yeni bahanesi ailesimiymiş Allahım sen şuna biraz akıl ihsan eyle
Sana kuruş vermemek için numara yapıyor.Kızlar iyice kafayı yemek üzereyim.. her şey o kadar normalmiş gibi ilerliyor ki endişeleniyorum.. Eşim iş yerini başkasına veriyor, kendisi ise 3-5 ay çalışmayacakmış. Ve herhangi bir geçim kaynağımız yok başka. Dükkanımız vardı birlikte çalışıyorduk onu da veriyor zaten.
Bahsettiğim şey size zarar vermesi değildi gerçek yüzü para koparmaya çalışacak onun en çirkin halleri ile yüzleşeceksiniz demek istemiştim çünkü umurunda bile değil adamın size zarar versin boşamakktan çekinme sebebiniz boşanmayı istememeniz. Bir şey yapacak adam boşanmak için bu kadar plan program yapmazdı zatenBende gerçek yüzünden korktuğum için boşanmaktan çekiniyorum zaten. Çok doğru söylediniz. Akraba değiliz tabi ki, ama aynı mahallede oturuyoruz. Ben boşanınca 2 üst sokağa gideceğim ailemin yanına. Yani kapıdan çıktığım anda karşılaşma olasılığım bile yüksek.. bunları yaşamaktan çok korkuyorum