Toplanın kızlar yine ben

Kızlar iyice kafayı yemek üzereyim.. her şey o kadar normalmiş gibi ilerliyor ki endişeleniyorum.. Eşim iş yerini başkasına veriyor, kendisi ise 3-5 ay çalışmayacakmış. Ve herhangi bir geçim kaynağımız yok başka. Dükkanımız vardı birlikte çalışıyorduk onu da veriyor zaten.

Zaten boşanacağız sende çok mutlu ol bende hayatıma bakayım ben evlilik sorumluluğu almak istemiyorum boşanınca da bir daha evlenmem, çalışmam annemle babama yalakalık yaparım onlar bakar bana öyle böyle diyor. 1 sene sonra falan çalışacağım diyor. Bizde yakın zamanda boşanacağız yanii. Dükkanı belirli bir ücret karşılığında veriyoruz 400 bin civarında. Ve bu paradan elimizde yine hiçbir şey kalmayacak. Bir sürü borcu var hala onlara gidecek bu parada. Elimizde 100 bin falan kalacak bununla da anca 1-2 ay geçiniriz işte o da hemen boşanmaz isek. Ki o kadar beklemeyiz diye düşünüyorum boşanırız zaten.

Bende bosanmak istediğim için burada hem fikirim o da mutlu olsun yinede.. ama bilmiyorum gerçekten endişe içindeyim. Boşanan arkadaşlardan motivasyona ihtiyacım var 😣

Canim nikahini verme. Gir bir ise calis maasini kocana ver bosanmaktan vazgecer.

Olur mu öyle şey kız

Olur tabi. Zaten esin seni bosuyor sen bosanmak istemiyorsun. Dukkan varken eleman yerine bedavaya seni calistirdi. Simdi isi bitti. Sen ise girip calisirsan maas kartini esine verirsen senden vazgecmez. Yine yapacagini yapar ama mutlu yuvaniza zeval gelmez.

Kızlar iyice kafayı yemek üzereyim.. her şey o kadar normalmiş gibi ilerliyor ki endişeleniyorum.. Eşim iş yerini başkasına veriyor, kendisi ise 3-5 ay çalışmayacakmış. Ve herhangi bir geçim kaynağımız yok başka. Dükkanımız vardı birlikte çalışıyorduk onu da veriyor zaten.

Zaten boşanacağız sende çok mutlu ol bende hayatıma bakayım ben evlilik sorumluluğu almak istemiyorum boşanınca da bir daha evlenmem, çalışmam annemle babama yalakalık yaparım onlar bakar bana öyle böyle diyor. 1 sene sonra falan çalışacağım diyor. Bizde yakın zamanda boşanacağız yanii. Dükkanı belirli bir ücret karşılığında veriyoruz 400 bin civarında. Ve bu paradan elimizde yine hiçbir şey kalmayacak. Bir sürü borcu var hala onlara gidecek bu parada. Elimizde 100 bin falan kalacak bununla da anca 1-2 ay geçiniriz işte o da hemen boşanmaz isek. Ki o kadar beklemeyiz diye düşünüyorum boşanırız zaten.

Bende bosanmak istediğim için burada hem fikirim o da mutlu olsun yinede.. ama bilmiyorum gerçekten endişe içindeyim. Boşanan arkadaşlardan motivasyona ihtiyacım var 😣
bizim sana verebileceğimiz bir motivasyonumuz kalmadı iliğimizi kuruttun 1 senedir.

Nafaka vs ödememek için şimdiden yerini yapıyor kurnaz.

Gördüğüm en uyanık eşlerden birisi.
“Dükkanı devrediyorum parası borçlara gidecek 1 yıl da çalışmayacağım” cümlesinin alt metni, bende para olmayacak nafaka tazminat gibi beklentilere girme, zaten çalışmayacağım da ana babamın yanında yaşayıp yaşlanmayı planlıyorum, baştan söyleyeyim de sonradan para isterim nafaka ver deyip başıma ekşime.

Arka planda dönenler dükkan aslında daha yükseğe devredilir, borçların bir kısmı ötelenir, anne teselli olsun diye oğluşuna helal süt emmiş eline erkek eli değmemiş bir kızcağızcık bulur düğün dernek davul zurna evlendirir, instaya boy boy mutlu aile fotoları.

Endişelenmeyin bir an önce boşanın valla yılan hikayesine döndü sizin hikayede.

Kısacası seni bi güzel oyuna getirmek istiyor o küçük beyni güzel plan yapıyor da kimse aptal değil söyle yüzüne bak nasıl mos mor oluyo🤣

sizin gerçek olmadığınızı düşünüyorum adam çocuk kandırır gibi kandırıyor o paradan size hiçbir şey vermeyecek siz oturmuş boşanmaktan vazgeçsin diye bekliyorsunuz yani arkadaşım olsanız camdan atmıştım sizi ya o güne kadar niye beraber yaşıyorsunuz gitsenize evden. Dükkan satışına izin vermeyin boşanana kadar niye öylesiniz ya kafayı yedirirsiniz insana :sinirli: Söylediği her şeyi bahane ve geçiştirme evlenecek de yalakalık falan da yapmayacak yakasını bırakın diye peşini resmen adam yalvarıyor kibarca niye görmüyorsunuz kafayı yiyecegim okurken sizi

Gördüğüm en uyanık eşlerden birisi.
“Dükkanı devrediyorum parası borçlara gidecek 1 yıl da çalışmayacağım” cümlesinin alt metni, bende para olmayacak nafaka tazminat gibi beklentilere girme, zaten çalışmayacağım da ana babamın yanında yaşayıp yaşlanmayı planlıyorum, baştan söyleyeyim de sonradan para isterim nafaka ver deyip başıma ekşime.

Arka planda dönenler dükkan aslında daha yükseğe devredilir, borçların bir kısmı ötelenir, anne teselli olsun diye oğluşuna helal süt emmiş eline erkek eli değmemiş bir kızcağızcık bulur düğün dernek davul zurna evlendirir, instaya boy boy mutlu aile fotoları.

Endişelenmeyin bir an önce boşanın valla yılan hikayesine döndü sizin hikayede.
adam öyle bir plan yaptı ki yemin ederim kadınlığımdan utandım ben boşanırken elim cebimde bir çocukla bide borçlu kaldım :KK70: bu kadar uyanık olsaydım keşke.

X