Kızlar iyice kafayı yemek üzereyim.. her şey o kadar normalmiş gibi ilerliyor ki endişeleniyorum.. Eşim iş yerini başkasına veriyor, kendisi ise 3-5 ay çalışmayacakmış. Ve herhangi bir geçim kaynağımız yok başka. Dükkanımız vardı birlikte çalışıyorduk onu da veriyor zaten.
Zaten boşanacağız sende çok mutlu ol bende hayatıma bakayım ben evlilik sorumluluğu almak istemiyorum boşanınca da bir daha evlenmem, çalışmam annemle babama yalakalık yaparım onlar bakar bana öyle böyle diyor. 1 sene sonra falan çalışacağım diyor. Bizde yakın zamanda boşanacağız yanii. Dükkanı belirli bir ücret karşılığında veriyoruz 400 bin civarında. Ve bu paradan elimizde yine hiçbir şey kalmayacak. Bir sürü borcu var hala onlara gidecek bu parada. Elimizde 100 bin falan kalacak bununla da anca 1-2 ay geçiniriz işte o da hemen boşanmaz isek. Ki o kadar beklemeyiz diye düşünüyorum boşanırız zaten.
Bende bosanmak istediğim için burada hem fikirim o da mutlu olsun yinede.. ama bilmiyorum gerçekten endişe içindeyim. Boşanan arkadaşlardan motivasyona ihtiyacım var