TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

google chorme dende operadanda denedim bu video gizlidir diyor ne vardi videoda??

youtubun acıkmı?kapalıysa ızleyemezsın videoda bu hanımlar gıtmısler bu adama adam dıyokı sımdı bakıcam falınıza dıyo elıne bı bardak alıyo bardagı mora boyuyo sonra elıle sılıyo bakın dıyo sızın falınıza bakarken elım morardı dıyo sonra kadınlarla dalga gecıyo ne ısınız var falcıyla falan dıyo:26:

alla alal olaya bak dalga geciyor demek bende acilsaydi bende izlerdim youtube acilio cünkü
bilmiyorum canim bana bu adamin bedava baktigini söylediler hemde dedikleri tutuyomus varsa amasradan birileri baktiran burdan bize yorum yapabilir bence dogrulugu nedir ne degildir yani

youtubun acılıyosa bak youtube linkide bu http://www.youtube.com/watch?v=2mQY6j1coR8

yavvv cızlar 2 muhabbet edek catldım bugn evdeee yaaa

Son düzenleme:
merhabalarr kizlar telden giriyorumda konu acmayi bulamadim o yuzden sizlere bisey sorsam bi konuda cok kararsizim bana kizarmisiniz yoksa cevaplarmisiniz

Tolin tam buçukta gel burnumu ısır
nidennn
Yine fal muhabbetlerine geri dönmüşsün bro..
bızım hayatımız fal olmus bea
yavvv cızlar 2 muhabbet edek catldım bugn evdeee yaaa
burdayızzz
Huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ne var gene
merhabalarr kizlar telden giriyorumda konu acmayi bulamadim o yuzden sizlere bisey sorsam bi konuda cok kararsizim bana kizarmisiniz yoksa cevaplarmisiniz

sor kardeşşşş

senin şu herifle olacak gibime geliyo inşşlh adım atar kızzz

bana pek olumlu gibi gelmedi abla ya:26: konuşmalar burada yazdığım gibiydi ama yine de bilmiyorum olmayacak gibi.
Çocuk aşırı derece de efendi biri,ben ona göre daha üst sevilerde görünüyorum zengin kız fakir oğlan hesabı

kızz ne ablasııı biz aynı yaştyızzzzz

olacak diyom vallaha hisstim billha hisstmm mutlka söyle burdan bizee olursa glişme

nere gitcen yaaaaa senı kım alır topıgıneee
bence o cocukla olmus sızın aranız yoksa nıye desın sen bugun mağzaya geldın ben senı gordum dıye

ez beni sen ez
bilmiyorum gerçekten bana pek olumlu gelmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…