TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

aboo sürpriz mi yapcek kızzz
benimkiyle 2 günr dogru düzgn konusmdk bir işler ceiviryor merktn ölcemm yarın anltckmış beyfendi noldgnu

daha ne olsun ya napıcaktı ılk aramada sana ilanı aşk edicek halı yok ya bekle sen bıraz daha

aynı şeyi arkadaşım söyledi ne güzel konuşsunuz diye ama çok sık gidiyorum ve babamı çok iyi tanıyor diye de konuşmuş olabilir kırmamak için çocuk 24 25 yaşında :26:

Son düzenleme:
nidennn

bızım hayatımız fal olmus bea

burdayızzz

ne var gene

sor kardeşşşş

sagolasin simdi benim esim yani siz ona kisaca odun diyebilirsiniz onun bu hafta dogum gunu hediyesini aldim ama kutlamayi sadece kucuk bi pasta alip kendi aramizdami yapsam yoksa anasigilleridemi cagirsam kararsiz kaldim bi el atsaniz bana yaa

sagolasin simdi benim esim yani siz ona kisaca odun diyebilirsiniz onun bu hafta dogum gunu hediyesini aldim ama kutlamayi sadece kucuk bi pasta alip kendi aramizdami yapsam yoksa anasigilleridemi cagirsam kararsiz kaldim bi el atsaniz bana yaa

anasıgilin ne işi var ya ben olsam cagırmam kendı aranızda romantık romantık kutlayın

valla sen önerde gidek benim 2haftdr evden cıktıgım yokki kız ervamerveye sorak o kesin gidiyodur bu ara ihtycm var sınva girecem ben ya

ya ben taynattakı bırgule gıdıyom o eskıden cok ıyıydı sonra bı ara bıraktı fal bakmayı sonra tekrar basladı ama o arada bozulmus bıraz tabı sımdı de eh ıste ıdare eder gıbı:26:

ya ben taynattakı bırgule gıdıyom o eskıden cok ıyıydı sonra bı ara bıraktı fal bakmayı sonra tekrar basladı ama o arada bozulmus bıraz tabı sımdı de eh ıste ıdare eder gıbı:26:

ben en son yeni açılan bi cafe vardı dost kitp evinni orda renkli gözlü kadının adını unuttum bak o bayagı bildiydi yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…