- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
ahahahahah pardon canım yakızz ne ablasııı biz aynı yaştyızzzzz
olacak diyom vallaha hisstim billha hisstmm mutlka söyle burdan bizee olursa glişme
ez beni sen ez
bilmiyorum gerçekten bana pek olumlu gelmedi...
ahahahahah pardon canım ya
Ay hevesleniyorum ama:26:
benimkiyle 2 günr dogru düzgn konusmdk bir işler ceiviryor merktn ölcemmyarın anltckmış beyfendi noldgnu
benimkiyle 2 günr dogru düzgn konusmdk bir işler ceiviryor merktn ölcemmyarın anltckmış beyfendi noldgnu
daha ne olsun ya napıcaktı ılk aramada sana ilanı aşk edicek halı yok ya bekle sen bıraz daha
nidennn
bızım hayatımız fal olmus bea
burdayızzz
ne var gene
sor kardeşşşş
cansu ankarada bı falcı onerde gidek bea
sagolasin simdi benim esim yani siz ona kisaca odun diyebilirsiniz onun bu hafta dogum gunu hediyesini aldim ama kutlamayi sadece kucuk bi pasta alip kendi aramizdami yapsam yoksa anasigilleridemi cagirsam kararsiz kaldim bi el atsaniz bana yaa
valla sen önerde gidek benim 2haftdr evden cıktıgım yokki kız ervamerveye sorak o kesin gidiyodur bu ara ihtycm var sınva girecem ben ya
ya ben taynattakı bırgule gıdıyom o eskıden cok ıyıydı sonra bı ara bıraktı fal bakmayı sonra tekrar basladı ama o arada bozulmus bıraz tabı sımdı de eh ıste ıdare eder gıbı:26:
ben en son yeni açılan bi cafe vardı dost kitp evinni orda renkli gözlü kadının adını unuttum bak o bayagı bildiydi yaaaa
hııımmmm cıkan oldumu soyledıklerınden?
hımmm bılemedımkı kım belkı yenı bırıdır:26:olllduu olduuu işteeede adını htrlymdm neşemiydi acbaaaaa
hımmm bılemedımkı kım belkı yenı bırıdır:26:
hımmm bı sor bakalım:26::26:vallaha neşeydii diye htrlıyorummm bak ucuzdu bide yani ve bilmişti ben su merveye bi sorıyım arkmdan oda gidip begenmişti
Sellaamm
Sellaamm
üfff ayırmayla termo calısıyorum sıyırıcam yakında
asıl termo b.kum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?