TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

hocam bilgisayarımı virüsler trojanlar bastıııı napcam ben :26:formattan baska yol yok mu
görev yöneticisinde mscinet diye birşey çıkıyor megersem virüsmüş

Nod32 ya da avira antivirüs indirip kur tara pcni. Taradıktan sonra aynı tas aynı hamamsa gelsin format

offff ben şu indirimli 2 li menuler varya onlardan alıyorum sonraaa hüüüpppletiyorum cevremdekıler bakıyolar bu ıkı tane menuyu nasıl yıycek dıye

Falci dedinde bugün birini duydum bartin/amasrada bi adam bardak falina bakiomus hemde bedava dedikleride cikiyomus internette bile var film falan cekmisler

benım oyle proPlemlerim yok
hala bildirim gelmediği için tolin dönüp bakınca görüyorum valla ortaçağ işkencesi gibi.
Ne demek yok ne demek yokohhhhhhhhhhhh ye ye basen masen olmasın benim ve benim gibilerin suçu ne

Falci dedinde bugün birini duydum bartin/amasrada bi adam bardak falina bakiomus hemde bedava dedikleride cikiyomus internette bile var film falan cekmisler
yaaaaaa lınk atsana canım yakın bıze bılıyosa gıdılır valla
hala bildirim gelmediği için tolin dönüp bakınca görüyorum valla ortaçağ işkencesi gibi.
Ne demek yok ne demek yokohhhhhhhhhhhh ye ye basen masen olmasın benim ve benim gibilerin suçu ne

siz kazana düşmüşsünüz

ayyyyyyyy kardeşceeezinize akıl verin nolurrrrrrrrrrrrrr

nolldu geneeeeee

Tolişşş öleceğiimmm.
Anlatıyorumm.
burada 101de çalışan biri var.
2 yıldır her gördüğünde öküz gibi bakıyor ve gerçekten bakışları boş değil hissediyorum
Aile olarak ben onun için ütopiğim aileler arası statü vs vs.
Ben son aylarda o çocukla az biraz alay ediyodum bu alay sen git hoşlantıya geç.
Allah'ın sopası yok.
Hergün 101deyim..
Bugünde gittim beni gördü kalktı hemen kapıya gitti durdu bana baktı ben bakmadım(gururlu genç)
Geri yerine gitti
Ben eve geldim arkadaşlar bir gaz verdikii!
Çocugu aradım.
Dedim ben x'n kızı müsait misin
Evet hanımefendi buyrun dedi
Nasılsın dedim
İyiyim hanımefendi sen dedi
İyiyim hanımefendi deil y dedim oda güzel isim dedi babam koymuş dedim.
Babamı sordu baya bi napıyor abim falan
Niye aradın diyeceksin merak ettim nasılsın diye aradm dedim sağol fala dedi.
Numaramı nerden buldun dedi babamdan aldım dedim hm falan ddi birşey yok umarım dedi çok şaşkındı yok dedim..
Yine hanımefendi dedi kızdım y adım dedim tamam y kontorn yoksa ben arıyabilirm dedi yok var dedim
Sonra bende z memnun oldum dedi bende biliyorum adını dedim nerden dedi babamdan numaranı aldım ya dedim bnm oldugunu nerden biliyordun dedi
yaka kartından bakmştım dedim hı baktın yani dedi evet dedim bakmasamıydım yok serbestin est dedi.
Emrin var mı hemen söyle dedi yok est dedim bak gerçekten var mı dedi yok dedim kötü bişi yok aradıgına göre dedi tyine yok dedim kapattık
-kendimi salak ezik hissediyorum

ahahahhahah ne varkı bunda o da senden hoslanıyomuskı terslememıs ıste senı

ahahahhahah ne varkı bunda o da senden hoslanıyomuskı terslememıs ıste senı

Ha birde kasiyerlerinden konuştuk o kızdan almadın değil mi yanlış anlaışılır dedi saçmalama istersen yanlış anlaşılır o kadarda değil dedim
Hoşlandığını nerden anladın ki
Ya arkadaşlarım sen ona göre çok ütopiksin hayalsin emir falan demiş sen onun gözünde ulaşamayacağı yerdesin heyecan yapmış falan dediler.
Saçmalamış mıyım acaba.
Bide bugün geldin gördüm seni içeri giricektim bi iş çıktı dedi
Bilemiyorum kendim mi gelin güvey oldum..

yok sen gelın guvey olmamıssın ama bundan sonra bekle bakalım o adım atsın

bu laftan sonra ben kesin ve kesin kanaat koydum kesinlkle boş degil adımın cansu oldgu kadar

yok sen gelın guvey olmamıssın ama bundan sonra bekle bakalım o adım atsın

emin misin olmamışım dimi
dershanemn tam karşısı 101 bir hafta hiç gitmicem önünden geçicem beni görsün girmicem

bu laftan sonra ben kesin ve kesin kanaat koydum kesinlkle boş degil adımın cansu oldgu kadar

gerçekten mi neden ki:26::26:
Diğer konuşmalar nasıl ki:26:

hoşlnmyan sunu demez kesnlkle ya 6.histe iyyimdr benn bakk artık evet sen adım bekle aramışın daha napcan sıra ondaaa
gerçekten mi:26: diğer konuşmalar da iyimi umut var mı alay ettim nerelere geldim

niye heycanmı arıyon ahahaha git gör istediğin gibi ama arama bakalım o arasın numaran geçti ona şimdi

aynen heyecan ahahah merak etsin banane:26: evet geçti çok heyecanlıyım ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…