TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

ama en azından yazın yanmıyosunuz ya cok sıcak degıl normal bı havası oluyo

ayyy onlar cok meşşaktli işler

Oyy erzurum valla sert karasal oldugundan en soguk il
bu kedili hikayeyi duymustum damdan dama atlarken donmus
Ama güzel taraflarida vardir heralde
Oltutasi var ünlü

Malesef maleseeeeeeeeeeeef
Sen napıyosun

napıyım bende bıraz ders bıraz burası takılıp gıdıyorum
dun bi turlu yemek yıyemedım bızım burdakı alısverıs merkezının catısı suyla dolmus cökme risi var giremezsiniz dediler giremedim ama bugun 2 tane burger king menüsü hüplettim

vazgeçtim gelmiyorum
gözüm korktu

mesaj kutuna bak

Ay canım yazık ya açlık of bilirim

az önce bende burger hüplettim rejiminede sanada dedim valla

Oyy erzurum valla sert karasal oldugundan en soguk il
bu kedili hikayeyi duymustum damdan dama atlarken donmus
Ama güzel taraflarida vardir heralde
Oltutasi var ünlü

Güzel tarafları var elbette. Ama şu an totom donarken pek aklıma gelmiyor doğrusu

az önce bende burger hüplettim rejiminede sanada dedim valla

offff ben şu indirimli 2 li menuler varya onlardan alıyorum sonraaa hüüüpppletiyorum cevremdekıler bakıyolar bu ıkı tane menuyu nasıl yıycek dıye

offff ben şu indirimli 2 li menuler varya onlardan alıyorum sonraaa hüüüpppletiyorum cevremdekıler bakıyolar bu ıkı tane menuyu nasıl yıycek dıye

aayyy onu telefondan getirmiyolar anam ben yiyemiyorum öyleee afiyet bal şeker olsuun

aynı ben bayılıyorum hamburgerlere.Sonra spor yap basen gitsin diye uğraş piiuuuuu.

hocam bilgisayarımı virüsler trojanlar bastıııı napcam ben :26:formattan baska yol yok mu
görev yöneticisinde mscinet diye birşey çıkıyor megersem virüsmüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…