Insan direksiyon arkasinda oldugunda zaten tüm gücünü kullanamiyor. Yüzükte olsa dudak öyle filmlerdeki gibi kolay patlamaz.
Ayrica ekstra dramatik olsun diye bide esi aile ici siddetti yasadigini yazmis. Ay ne tesadüf,ayni arastirmalardan ciktigi gibi, filmlerde gibi dayak yiyen cocuk, esine siddet uyguluyor.
Velev ki konu fake degil, o zaman biri bana anlatabilirmi bu denli öfke kontrolsuz biri ile nasil nisanlip evlenmis? Ve ailesinde siddet görmesine ragmen??
Konu sahibi güya dini nikaha cok önem veriyor, nasil oluyorda sartlarini bilmiyor? Ben bile dindar olmayan biri olarak az cok biliyorum.
Ve hamile olma ihtimali daha cok dram yapmak icin katmis. Yani bu konuyu popüler bir konu yapmak icin hikayede hersey mevcut ve bundan dolayi bana fake geliyor
Noldu ki?
Ne kadar tuhaf bir konu. İkinizde çoook hatalısınız.üç kere boş ol dediğinde nikah düşüyor çünkü. Ve dini nikah ikimiz için de çok önemli.
böyleleri var bana fake gelmedi.içten içe eşini eziyor ve adam bunu hissediyor.böyleleri neden sabredip istedikleri gibi biriyle evlenmezler ki
sakin olmalısın arkadaşım
karşındaki adam deve gibi güdülmesi gereken bir tip
hiçbir zaman bağırma, tehdit etmeden sakince konuş
kendini ezdirmeden ama güzellikle üstesinden gelmen lazım
ya bu deveyi güdecek, ya bu diyardan gideceksin
zor adamla uğraşmak zor, allah yardımcın olsun
ayrıca başka bir derdi daha var sanki bu adamın ailesiyle yada senin ailenle ilgili olabilirmi
Ya ama yok artik ama yok artik yani.tamam ofke kontrolunde zorlaniyoda neyi abartmis.ilk geceyi boyle bi olayla gecirin bakiyim nasil yaygara yapiyosunuz.pes vallahi pes.böyle bir konuya dini nikah tartışması biraz lüks kaçmamış mı arkadaşlar.ayrıca sizi biraz fazla beklentili buldum açıkcası.evliliğin başında bir kadın olarak sen daha fazla fedakarlık yaparsın adamı belli bir kıvama getirirsin sonra gemi azığa alırsın ama sen direk olayları gerer pozisyondasın.direksiyonu kırman felan olacak şey değil.başka yolu olmalı tatlı dille söylemeye çalışsaydın.ayrıca toka olayında da gerçekten çok abartmışsın.ağlamalar felan anlamıyorum yani.gerçekten fazla bir beklenti hem de işin başından.
Ya ama yok artik ama yok artik yani.tamam ofke kontrolunde zorlaniyoda neyi abartmis.ilk geceyi boyle bi olayla gecirin bakiyim nasil yaygara yapiyosunuz.pes vallahi pes.
Sadomasosimli insanlarin var oldugunu inkar etmiyorum fakat konunun anlatma sekli, baze celiskilerden dolayi bana konu pek gercekci gelmedi.
Ben sizin olaylari algilamaniza kactir sasiyorum.bu yuzden sizinle konusmam neredeyse imkansiz.baktigimiz pencereler cok farkli.saygilar.adam gidip yatmış ama neden orası açıklanmamış boşuna gidip yatmamıştır heralde.acıttı daha hassas olabilirdi diye ağlamış.o tokaları çıkarmak tam bir işkence adam gülüyormuş gülse suç küfür etse suç
Ya yargılamak istemiyorum kesinlikle. Ama sizin mizacınız bana normal gelmedi. Antipatik geldi. Ilk geceden tokaları yavaş çıkarmadı diye sesini yükselten sizsiniz. Herşeyin çıkış noktası burada başlamış zaten. Onun yaptıkları da akla mantığa uygun şeyler değil, kesinlikle onu savunmuyorum. Ama sizde hani böyle bi naif, kocasının gururunu düşünen yapıcı bi eş değilsiniz. Benim annem de böyle. Böyle bi insanla yaşamak ne kadar zor ben bilirim. Kusura bakmayın, bana kızmayın da, ama durup bi özeleştiri yapın olur mu?
Insan direksiyon arkasinda oldugunda zaten tüm gücünü kullanamiyor. Yüzükte olsa dudak öyle filmlerdeki gibi kolay patlamaz.
Ayrica ekstra dramatik olsun diye bide esi aile ici siddetti yasadigini yazmis. Ay ne tesadüf,ayni arastirmalardan ciktigi gibi, filmlerde gibi dayak yiyen cocuk, esine siddet uyguluyor.
Velev ki konu fake degil, o zaman biri bana anlatabilirmi bu denli öfke kontrolsuz biri ile nasil nisanlip evlenmis? Ve ailesinde siddet görmesine ragmen??
Konu sahibi güya dini nikaha cok önem veriyor, nasil oluyorda sartlarini bilmiyor? Ben bile dindar olmayan biri olarak az cok biliyorum.
Ve hamile olma ihtimali daha cok dram yapmak icin katmis. Yani bu konuyu popüler bir konu yapmak icin hikayede hersey mevcut ve bundan dolayi bana fake geliyor
Ben sizin olaylari algilamaniza kactir sasiyorum.bu yuzden sizinle konusmam neredeyse imkansiz.baktigimiz pencereler cok farkli.saygilar.
Emek ve dayak?sen de benim yaşıma gelince böyle düşünmeye başlarsın.hiç bir şey o kadar kolay değil emeksiz değil.
konu fake se gelip gelip yorum yazmanıza gerek yok. Yok o bana nasıl yumruk atmış, yok ben ona nasıl yumruk atmışım, dramatikleştiriyormuşum falan. Öyle yaşamadan, başınıza gelmeden atıp sıkmak kolay. Benim zaten canım burnumda, destek için geldim buraya köstek için değil. Fake se çıkarsın konudan okumazsın olur biter. Fazla çalışan zekanızı başka konularda kullanmanızı rica edicem.
konu fake se gelip gelip yorum yazmanıza gerek yok. Yok o bana nasıl yumruk atmış, yok ben ona nasıl yumruk atmışım, dramatikleştiriyormuşum falan. Öyle yaşamadan, başınıza gelmeden atıp sıkmak kolay. Benim zaten canım burnumda, destek için geldim buraya köstek için değil. Fake se çıkarsın konudan okumazsın olur biter. Fazla çalışan zekanızı başka konularda kullanmanızı rica edicem.
Emek ve dayak?
Abla seni severim sayarım ama son zamanlar da yaptığın yorumlar cidden beni şaşırtıyor..sen de benim yaşıma gelince böyle düşünmeye başlarsın.hiç bir şey o kadar kolay değil emeksiz değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?