- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 56
Benim bildiğim erkek dediğinde geçerli o durum. Ama kim söylerse söylesin hoş değil. Boşanma lafı bir kez ağızdan çıkar. Ertesi gün de mahkemeye dilekçe verilir. Şiddet, her ikiniz de de öfke kontrolünün olmaması... İşiniz çok zorüç kere boş ol dediğinde nikah düşüyor çünkü. Ve dini nikah ikimiz için de çok önemli.
Çocuk gibi erkekler, o an yaşanılan olay üstüne sizin ona ismiyle hitap edip çağırmanız gıcığına gitmiş..Onun da dediği, ona aşkım,canım diye seslenmediğim için kızdığı. Ben senin askerlik arkadaşın mıyım da bana adımla sesleniyorsun dedi.
Ben de zaman zaman öfke kontrolünde sorun yaşadığımı kabul ediyorum.
Keşke böyle olmasaydı.
üç kere boş ol dediğinde nikah düşüyor çünkü. Ve dini nikah ikimiz için de çok önemli.
ilk geceden şiddet görüyorsunuz. değil boğaz sıkmak, ilk gecesinde gelini yalnız bırakmak bile şiddettir zaten, psikolojik şiddet.
tokat, yumruk... eşinizin öfke kontrolünde sıkıntılar yaşadığı bariz. siz de belki kavga esnasında onu tahrik ediyorsunuzdur ama yine de şiddet aşağılık bir davranış.
yalnız o "boş ol" a ben de takıldım. ben kadının da "boş ol" deme hakkı olduğunu bilmiyorum hadi onu geçtim nereden geliyor aklınıza böyle "boş ol" ile tehdit etmek, bence olayı basitleştiriyor, yüz göz oluyorsunuz böyle.
bi de madem bu kadar dert var ortada hamile kalmanıza dikkat edebilirsiniz sanırım.
sakin olmalısın arkadaşımtamam boşama hakkı onun olsun, boş ol kısmını geçelim, sizler bana akıl verin, yorum yapın ne yapmalıyım ya da ne yapmamalıyım ben ?
Çocuk gibi erkekler, o an yaşanılan olay üstüne sizin ona ismiyle hitap edip çağırmanız gıcığına gitmiş..
Bence bir sirkelenin kendinize gelin..
Keşke demek bir şeye fayda değil, düzeltmek sizin elinizde..
Karşılıklı oturun konuşun söz verin birbirinize dikkat edicem diyin..
Baktin sözler verildikten sonra yine olmuyor mu, ozaman ona göre yol çizersiniz..
Saygıyı kaybetmeyin çok önemli bu..
Bu arada hamilemisiniz sorumun cewabını alamadım da
Ozaman yardım almayı teklif edin eşinize..adetim daha bir gün gecikti, sürekli midem yanıyor, halsiz gibiyim,sadece şüphelendim, hamile olmayadabilirim. Yaşları küçük galiba diyenler olmuş, maalesef yaşlarımız da küçük değil. Dediğiniz gibi bizim sorunumuz öfke kontrolü
adetim daha bir gün gecikti, sürekli midem yanıyor, halsiz gibiyim,sadece şüphelendim, hamile olmayadabilirim. Yaşları küçük galiba diyenler olmuş, maalesef yaşlarımız da küçük değil. Dediğiniz gibi bizim sorunumuz öfke kontrolü
yok canım mesela adama yumruk attığında yüzüğü falan çarptıysa adama
ondan da kanamış olabilir
fake değildir bence ya da fakedir bilemicem ama.. yaşları küçük galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?