tokat yedim..

bu arada arabanın direksiyonunu kıvırma olayı hayatı bitirir arkadaşlar. adamın buna verdiği tepkiyi şiddete karşıda olsam çokta yanlış bulamıyorum. çünkü yaşadım.
babam kullandığı araba kamyonun altında kalmaması için direksiyonu kıvırdı ve uçuruma ailece yuvarlandık. ha ya kamyonun altındaydık kıvırmasada. 2 ölümden biriydi yaşadığıımız.

neyse,yani öyle araba kullanan, adamın direksiyonunu kıvırmak, ölüme kadar götürür insanı. o kadar normal bakmayın buna..

nasıl yanı hamıle olabılırım :S sız kendınızdemısınız? bu kadar büyük olayları nasıolda hemencık kapatmısınız
mesela o balayı o balayına hakketten gıtınızmı bu yumruklasmadan sonra?
yanı sorun bence sızde degıl esınız problemlı ama , sızde yapmanız gerekenlerı yapmamısınızkı suan bu noktada ve galıba hamıleyım dıyerek konu yazmıssınız

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Kılıma zarar versin biri Allah yarattı diyemeyeceğim. Hep derim eliniz armut mu topluyor, valla ben uyurken öyle ya da böyle ödetirim. Şiddeti gösteren yaptığıyla kalmasın, hem şiddet gösteren iyilikten mi anlayacak sanki...

İkinizde de suç var. Sen % 30 hatalı ise eşin % 70 hatalı. Ya boşanın yada psikolojik yardım alın.
Her ne olursa olsun şiddet şiddettir. ALLAH kimseye göstermesin.

Yahu ben anlamıyorum nasıl bir eş tercihi bu hiç mi anlaşılmıyor şiddet eğilimi.. ertesi sabah ne olursa olsun boynunu sıktığında ayrılacaktın.. hadi o zaman ayrılmadın şimdi ayrıl çocuk varsa da aldır... sonra tv lerde kocası öldürdü haberlerinde izlemeyelim seni..

Ben sadece şunu demek istiyorum. Çocukken dayağı normalleştiren bireylerin ilerde şiddet eğilimi gösterme ihtimali artıyor. Kesin değil ama artıyor. Siz de çocuğunuza neyi layık görüyorsanız bundan sonra öyle davranın. Evliliğinize devam edecekseniz de ikiniz de terapi alın. Çocuğunuz bunu haketmiyor çünkü.

canım öncelikle sadece tokat yememişsin, boğazın sıkılmış ve yumruk da yemişsin.

senin değil eşinin öfke kontrolü sıfır.
ya yaşı küçük ya da olgunlaşamamış.
tamamen çocuk gibi.

sizin evliliğin gidişatı ilk geceden belli olmuş.
bak canım, ben boşanmanın eşiğinden döndüm. eşim şuan peşimde pervane hamdolsun. ama niye ona dik duruşumu ondan vazgeçebileceğimi hissettirdim. buarada boşanmak istediğimde 4 aylık hamileydim. ona rağmen boşanmada ısrar ettim.

buraya konu açmakla iyi etmişsin. burdan çok güç ve cesaret veren insanlar var.

hayat senin. sen bu adamdan gerçekten vazgeçmek istiyor musun? bunu kendine sor.
eşin benim eşim gibi yapıcı yola girebilir mi? onda o ışığı görebiliyor musun?
benimki bana karşı aynı seninki gibi hiç nazımı çekmezdi. ağlamamı umursamazdı. ondan umursamasını beklememeye başladım. ve ağlamayı küsmeyi bıraktım.
en küçük kavgamızda dimdik duruyorum. hatalıysam özür diliyorum. hatasızsa yüzüne bakmıyorum. noluyor tıpış tıpış geliyor.

bak canım bu hayatta dik durmak çok ama çok önemli.

çok afedersin de bi laf var ya "eşek olunca semer vuran çok olur" heh bu en başta biz kadınlar için geçerli.
eğilirsen tepene çıkar.
sende dik durma ışığını görüyorum.

ben senin yerinde olsam. karşıma alır konuşur. şartlarımı söyler. he uymazsa kapı orda der.
biz kadınlar sevgi ve saygıdan başka bişey istemiyoruz.

ilk gece haliyle ilgi istemen normal.
balayına giderken arabada lavaboya gitmek istemen normal.
hastayken cinsellik istememen normal.

ama bunu algılayan bir eşin yok. eşin kendini ezdirmiyor ve karşısında "peki hayatım" diye sürekli eğilen birini istiyor.

bak canım. otur düşün sonra konuş. ama hangi kararı alırsan da arkasında dimdik dur.
yani "seni affetmiycem boşanıcam" dedikten sonra affedip boşanmazsan, karşı tarafta "ya bu zaten kaypak böyle diyor ama boşanmaz ki yine" diye düşünür, istediği gibi davranır sana.

Allah yardımcın olsun.

Yalniz dini nikahta erkek bosar.kadinin tek bir bosama hakki vardir eger nikah kiyilirken talep ettiyse.diger iki hak erkegindir.talep etmediyseniz bosama hakkinin 3ude ona ait

ben de böyle biliyorum.

yaşlar kaç merak ettim
çok küçüksünüz herhalde
o bana vurdu bende vurdum
şöyle yaptı boşol dedim...
v.s. v.s.

Evliliğin ilk günü bile size şiddet uygulayabilen bir adamın ne kadar pişman olursa olsun değişeceğini düşünmüyorum.
Bu evliliği devam ettirmek niyetinde iseniz tek şartınız terapi alması olmalı.

Bu arada sizinde terapi almanız gerekiyor.
Eşiniz size saygısızlık yaptı,benzinlikte durmadı diye direksiyonu çevirmek ne demek?
O anda ölebilirdiniz farkındamısınız?
Sinirli anlarınızda sonucu asla düşünmeden hareket ediyorsunuz ve sizdede öfke kontrol problemi var.

Evet, bende buna takilmistim. Yeni üye oldugu icin bu kisimdan sonra benim icin konu inandiriciligini kaybetti.

Kolay mi öyle dudak patlatmak, dudagin kanamasini, hele direksiyon arkasinda? Hadi diyelim erkek cook güclü, kadin bunu nasil basirdi?

Ayrica hersey film seneryosu gibi cok fazla dramatik yazilmis. Hani siddete ogramis bir kadinin yazisina benzemiyor. Bilemedim ama konu bana fake geliyor

Onun da dediği, ona aşkım,canım diye seslenmediğim için kızdığı. Ben senin askerlik arkadaşın mıyım da bana adımla sesleniyorsun dedi.

Ben de zaman zaman öfke kontrolünde sorun yaşadığımı kabul ediyorum.

Keşke böyle olmasaydı.

direksiyon kırma olayını biz de yaşadık.kaynım kırdı direksiyonu ve biz şarompole yuvarlandık,araba ters döndü,ön camı kırarak çıkabildik ve ben hamileydim

yok canım mesela adama yumruk attığında yüzüğü falan çarptıysa adama
ondan da kanamış olabilir
fake değildir bence ya da fakedir bilemicem ama.. yaşları küçük galiba...

dehşetle okudum konunuzu
yuhh artık bu kadar da olmaz
ilk gecede ayrı yatmak ne demektir yaa
balayı yolunda yumruk yemek
tamam her çift tartışır kavga eder de sizinkide bi acayip
ayrıca hamile olabilirim ne demek
gebelik şüphesi mi var?
madem bu kadar şiddet görüyorsun korunmamak niye?
şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?

Eşiniz ile flört döneminde hiç farkedemediniz mi bu durumu çok can sıkıcı şeyler yaşamışsınız 6 ay da ikinizde agresifsiniz bana kalırsa bir evlilikte iki kişiden biri alttan olmazsa yürümüyor bazı şeyler alttan almaktan kastım yanlış anlamayın o sana vursun sen ona canım kocam deme önce bir sakin ol sonra konuşarak halletseydiniz keşke bu durumları o sana küfür ediyor sen ona sinirli agresif bi şekilde karşılık verince iş çığrından çıkıyor 6 ay da bunları yaşamanız çok büyük bir talihsizlik olmuş sizin adınıza gerçekten üzüldüm umarım bir mucize olur ve eskisi gibi düzgün giden keyifli bir hayatı paylaşmaya devam edersiniz ama bu şekilde devam ederseniz ikinizden biri birbirinize zarar verecek gibi duruyorsunuz umarım bu olmaz çok üzücü Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Kadin sıkıstim demis adam sağa cekmemis
Ustune birde tokat atıyor.
Cok iyi etmiş bi tokatta o asketmis allah yarattı dememis.
Konu Sahibi tirsak bir kadin değil belli ki.

ayrıca konu sahibi seninde çok masum olduğunu düşünmüyorum
her kavgada kocayı boşuyorsun kendince
bu laflardan nefret ediyorum
kavgalarda boşanalım,boşanıcam vs.
sözde kalmasın o zaman hayret bişey

direksiyon kırma olayını biz de yaşadık.kaynım kırdı direksiyonu ve biz şarompole yuvarlandık,araba ters döndü,ön camı kırarak çıkabildik ve ben hamileydim
o yüzden ben bu olayda konu sahibine hak veremiyorum. araba olayında tabii. kısaca adamda konu sahibide kendilerine hakim olamıyorlar.. öfke kontrolu sıfır. mutlaka terapi şart ikisinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…