• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tokat yedim..

üç kere boş ol dediğinde nikah düşüyor çünkü. Ve dini nikah ikimiz için de çok önemli.
Benim bildiğim erkek dediğinde geçerli o durum. Ama kim söylerse söylesin hoş değil. Boşanma lafı bir kez ağızdan çıkar. Ertesi gün de mahkemeye dilekçe verilir. Şiddet, her ikiniz de de öfke kontrolünün olmaması... İşiniz çok zor

Onun da dediği, ona aşkım,canım diye seslenmediğim için kızdığı. Ben senin askerlik arkadaşın mıyım da bana adımla sesleniyorsun dedi.

Ben de zaman zaman öfke kontrolünde sorun yaşadığımı kabul ediyorum.

Keşke böyle olmasaydı.
Çocuk gibi erkekler, o an yaşanılan olay üstüne sizin ona ismiyle hitap edip çağırmanız gıcığına gitmiş..
Bence bir sirkelenin kendinize gelin..
Keşke demek bir şeye fayda değil, düzeltmek sizin elinizde..
Karşılıklı oturun konuşun söz verin birbirinize dikkat edicem diyin..
Baktin sözler verildikten sonra yine olmuyor mu, ozaman ona göre yol çizersiniz..
Saygıyı kaybetmeyin çok önemli bu..
Bu arada hamilemisiniz sorumun cewabını alamadım da :KK22:

ilk geceden şiddet görüyorsunuz. değil boğaz sıkmak, ilk gecesinde gelini yalnız bırakmak bile şiddettir zaten, psikolojik şiddet.

tokat, yumruk... eşinizin öfke kontrolünde sıkıntılar yaşadığı bariz. siz de belki kavga esnasında onu tahrik ediyorsunuzdur ama yine de şiddet aşağılık bir davranış.

yalnız o "boş ol" a ben de takıldım. ben kadının da "boş ol" deme hakkı olduğunu bilmiyorum hadi onu geçtim nereden geliyor aklınıza böyle "boş ol" ile tehdit etmek, bence olayı basitleştiriyor, yüz göz oluyorsunuz böyle.

bi de madem bu kadar dert var ortada hamile kalmanıza dikkat edebilirsiniz sanırım.

üç kere boş ol dediğinde nikah düşüyor çünkü. Ve dini nikah ikimiz için de çok önemli.

Dini nikahı kadının boşaması için nikah kıyılırken size bu hak verilmiş olması lazım yoksa boş ol demeniz birşey ifade etmez, siz bu hakkı istediniz mi nikahta?

İkincisi de adam aslında ilk günden daha rengini belli etmiş. Nasıl olur da buna bir dur demez ve devam edersiniz?

Diğer bir sorun da araba kullanırken yumruklaşmanızdan sonra nasıl oldu da kaza yapmadınız?

ilk geceden şiddet görüyorsunuz. değil boğaz sıkmak, ilk gecesinde gelini yalnız bırakmak bile şiddettir zaten, psikolojik şiddet.

tokat, yumruk... eşinizin öfke kontrolünde sıkıntılar yaşadığı bariz. siz de belki kavga esnasında onu tahrik ediyorsunuzdur ama yine de şiddet aşağılık bir davranış.

yalnız o "boş ol" a ben de takıldım. ben kadının da "boş ol" deme hakkı olduğunu bilmiyorum hadi onu geçtim nereden geliyor aklınıza böyle "boş ol" ile tehdit etmek, bence olayı basitleştiriyor, yüz göz oluyorsunuz böyle.

bi de madem bu kadar dert var ortada hamile kalmanıza dikkat edebilirsiniz sanırım.

Kadının boş ol deme hakkı var ama nikahta bu hakkı isteyip hocanın da ona göre nikahı kıyması gerekiyor.
Eğer öyle yapılmadıysa söylemesi birşey ifade etmiyor ve sizin dediğiniz gibi boşuna yüz göz olmuş oluyor.

Her zaman erkeğin kadından ekonomik olarak daha üstün olması taraftarıydım şu anda görüşüm daha da sağlamlaştı.
Sanki araba benim vs vs diyerek eşinizi küçülttüğünüzü hissettim.
Ve her şey karşılıklı olmuş ilk geceki toka mevzusu hariç.
Ben evlilikle çiftlerden biri sinirliyken diğerinin sakin olması görüşdeyim fakat sizin ilişkinizde ikinizde fevri davranıyorsunuz ve bence büyük bir sorun.
Eşiniz de siz de alttan almak nedir bilmiyorsunuz ve birbirinize karşı anlayışsız ve saygısızsınız.
Eşinizi gerçekten seviyorsanız karşınıza alıp rahatsız olduğunuz bütün davranışlarını güzel bir dille konuşun bence.

Eşinizin kesinlikle profesyonel yardım alması lazım, öfke kontrolü yok. Daha yeni evlisiniz, ilk geceden size sözlü şiddet uygulamış resmen, kaldı ki ağzınızı kapatması da fiziksel şiddete girer. Eşinizin yaptıklarını sineye çekip kabullenecek bir kadın olmadığınız belli. Eşinizi seviyorsanız ki sevdiğinize inanıyorum, alın karşınıza konuşun. Bir uzmandan yardım almasını barışmaya şart koşun. Tartışma her evlilikte olur, ama eşiniz hem fiziksel şiddete başvuruyor hem de kendini kontrol etmekte sorun yaşıyor. Çocuk mevzusunda da bence de evliliğiniz iyice yoluna oturmadan, emin olmadan dikkat edin.

tamam boşama hakkı onun olsun, boş ol kısmını geçelim, sizler bana akıl verin, yorum yapın ne yapmalıyım ya da ne yapmamalıyım ben ?
sakin olmalısın arkadaşım
karşındaki adam deve gibi güdülmesi gereken bir tip
hiçbir zaman bağırma, tehdit etmeden sakince konuş
kendini ezdirmeden ama güzellikle üstesinden gelmen lazım
ya bu deveyi güdecek, ya bu diyardan gideceksin
zor adamla uğraşmak zor, allah yardımcın olsun
ayrıca başka bir derdi daha var sanki bu adamın ailesiyle yada senin ailenle ilgili olabilirmi

Çocuk gibi erkekler, o an yaşanılan olay üstüne sizin ona ismiyle hitap edip çağırmanız gıcığına gitmiş..
Bence bir sirkelenin kendinize gelin..
Keşke demek bir şeye fayda değil, düzeltmek sizin elinizde..
Karşılıklı oturun konuşun söz verin birbirinize dikkat edicem diyin..
Baktin sözler verildikten sonra yine olmuyor mu, ozaman ona göre yol çizersiniz..
Saygıyı kaybetmeyin çok önemli bu..
Bu arada hamilemisiniz sorumun cewabını alamadım da :KK22:

adetim daha bir gün gecikti, sürekli midem yanıyor, halsiz gibiyim,sadece şüphelendim, hamile olmayadabilirim. Yaşları küçük galiba diyenler olmuş, maalesef yaşlarımız da küçük değil. Dediğiniz gibi bizim sorunumuz öfke kontrolü :(

böyle bir konuya dini nikah tartışması biraz lüks kaçmamış mı arkadaşlar.ayrıca sizi biraz fazla beklentili buldum açıkcası.evliliğin başında bir kadın olarak sen daha fazla fedakarlık yaparsın adamı belli bir kıvama getirirsin sonra gemi azığa alırsın ama sen direk olayları gerer pozisyondasın.direksiyonu kırman felan olacak şey değil.başka yolu olmalı tatlı dille söylemeye çalışsaydın.ayrıca toka olayında da gerçekten çok abartmışsın.ağlamalar felan anlamıyorum yani.gerçekten fazla bir beklenti hem de işin başından.

adetim daha bir gün gecikti, sürekli midem yanıyor, halsiz gibiyim,sadece şüphelendim, hamile olmayadabilirim. Yaşları küçük galiba diyenler olmuş, maalesef yaşlarımız da küçük değil. Dediğiniz gibi bizim sorunumuz öfke kontrolü :KK43:
Ozaman yardım almayı teklif edin eşinize..
Akşam geldiği zaman konuşun kendisiyle, yapıcı olun yıkıcı değil..
Ve hamilelik olayınıda bence erteleyin..

Ben ikimizde de suç buldum. Şiddet asla kabul edilemez ama siz de biraz dominant bir tiptesiniz galiba

adetim daha bir gün gecikti, sürekli midem yanıyor, halsiz gibiyim,sadece şüphelendim, hamile olmayadabilirim. Yaşları küçük galiba diyenler olmuş, maalesef yaşlarımız da küçük değil. Dediğiniz gibi bizim sorunumuz öfke kontrolü :KK43:

ikiniz de öfkenizi kontrol edemiyorsunuz bence.destek almalısınız.en güzel günlerinize yazık oluyor.keşke KV ya da bir eltiyle ugrassaydınız evliliğinize daha çok sahip çıkardınız burada resmen evliliği piç etmişsiniz :KK67:

bence ikinizin de öfke kontrolü yok
siz maddi olarak ondan üstün olduğunuz için eşinizi içten içe eziyorsunuz oda bunun farkında

etkiye tepki yaptınız ama sonuçları kötü oldu
evliliğin oturması en az 1 yıl
ilk zamanlar siz de o da bazı şeyleri alttan almalı
ama görüyorum ki eşiniz yaptı etti ama alttan alsa bile siz hiç altta kalmamışsınz

hamile olabilirim diyorsunuz inşallah değilsinizdir.
Bence bu fikri olabildiğince erteleyin ilk önce evliliğinizi oturtun.
benim hiç bir sorunum olmadığı halde 3 yıl bebek yapmadık

bazı şeyler için acele etmemek gerek

yok canım mesela adama yumruk attığında yüzüğü falan çarptıysa adama
ondan da kanamış olabilir
fake değildir bence ya da fakedir bilemicem ama.. yaşları küçük galiba...

Insan direksiyon arkasinda oldugunda zaten tüm gücünü kullanamiyor. Yüzükte olsa dudak öyle filmlerdeki gibi kolay patlamaz.

Ayrica ekstra dramatik olsun diye bide esi aile ici siddetti yasadigini yazmis. Ay ne tesadüf,ayni arastirmalardan ciktigi gibi, filmlerde gibi dayak yiyen cocuk, esine siddet uyguluyor.

Velev ki konu fake degil, o zaman biri bana anlatabilirmi bu denli öfke kontrolsuz biri ile nasil nisanlip evlenmis? Ve ailesinde siddet görmesine ragmen??

Konu sahibi güya dini nikaha cok önem veriyor, nasil oluyorda sartlarini bilmiyor? Ben bile dindar olmayan biri olarak az cok biliyorum.

Ve hamile olma ihtimali daha cok dram yapmak icin katmis. Yani bu konuyu popüler bir konu yapmak icin hikayede hersey mevcut ve bundan dolayi bana fake geliyor

İlimizin de huyu ayni inatci sinirli fevrisiniz ve esinizin şiddete fazlasiula eğilimivar hele ki ilk ggünden ayri yatip ertesi gün yaptiklari da ne ?.. Aklim almadi

Back