tokat yedim..

işte budur!

Yaşadığınız bir kaç olaya bakınca eşinizde dışardaki insanlar ne düşünür kaygısı var, ilk gecedeki canım yanıyor diye bağırmanız, cafede elinizi masaya vurmanız. İnsanlara rezil olmamak için çaba sarfediyor, sizde bu konuda onunla aynı dikkati göstermediğiniz için ilk gerginlikler öyle olmuş. bu konuda ben de çok hassasım, eşiniz gibi... eşimde bana başkalarının duyacağı şekilde terslense bende çok tepki gösteriyorumi tabi şiddet boyutunda olmaz....
Direksiyon olayında siz suçlusunuz, ölebilirdiniz, sizi ancak yumruk atarak durdurabilmiş.. Malesef öyle, belki o yumruk olmasa direksiyonu birde diğer tarafa çevirecektiniz. Ölüme neden olacak bir hareket bu, yatıp kalkıp şükretmeniz lazım ucuz atlatmışsınız. Ben sizi ve eşinizi çok agrasif gördüm. Sadece eşinize pay çıkarmayın kendinizi de buradaki yorumlara göre değerlendirin.

Konu yine siddet!Kadinlara siddet uygulayanlar ayri konu ama siz kadinlara ayri deliriyorum.Yumruk atti,tokat atti,yere atti,dudagimi patlatti diyorsunuz ve tek carryi bosol demekte buluyorsunuz.Dini inanclarimiz ayri konu ,ki herkes saygi gostermeli bu konuya,gercekten siddete maruz kalmak istemiyorsaniz bu sekilde iki kelimaden medet ummamalisiniz.Size siddet goren bir kadinin yapabilecegi bin tane sey sayabilirim.O yumruklardan sonra bosol demektense bir saglik kurulusundan darp raporu alsaniz inanin o kelimeden cok daha korkutucu olacak.

Bilemiyorum, bana ikili ilişkilerde sevgi emekti safsatası kendini kandırmanın dik alası geldiğinden yazdıklarınızda mantık bulamıyorum. Sadece sizin alttan alıp susmanız ile bu iş yürüyecekse, alttan almayıp susmayacağınız ilk gün yine şiddet göreceğinizi tahmin ediyorum, aynı şeyi aynı yöntemlerle yaptığınızda nasıl farklı bir sonuç bekliyorsunuz ki? Sevip, sevmediğinizi sadece siz bilirsiniz ama tanımadan evlenmişsiniz. O da sizi tanımıyormuş. Şimdi tanıyorsunuz birbirinizi, kaba kuvveti eyleme dökebilen bir erkek, şiddeti öyle davranmasaydım yapmazdı diyebilen bir kadın görüyorum ben. Karakterler bu olunca filmin sonunu kestirmek pek güç değil. Bir de üstüne ailelere iyi çifti oynama rolü var. Umarım sonu iyi biter sizin için, ben yarısında çıkardım. Ne bir film ne emeklerle yapılıyor diyene kulak asarım, ne de ben izledim aslında alışınca güzel oluyor diyenin lafı umrumda olur.

ne elinizin ayari var nede dilinizin.arabadaki olayi bana yapsayiniz sizi arabadan tekme tokat indirirdim, yalniz kendinizin degil pekcok kisinin canina malina kastetmissiniz. ofke kontrolunu arastirin bence.boyle seyler okulda degil ailedeogreniliyor.esinizin utanma duygusu sizren cok.bende cok kizarim etrafa duyurma olaylarina.kafede masaya vurmak nedir allah askina nasil yakistiriyorsunuz kendinize hayret.

cnm bişi merak ettim benim dini nikah kıyılırken bir miktar mehir kararlaştırıldı eşimde onu ödemedi o benim boşanma hakkımmı oluyor yada olabiliyormu

dini bilgisi olan
ancak uygulama tercihinde bulunmayan bir insanım

ancak sorunu şöyle yanıtlayabilirim

öncelikle boşanma esnasında mehirin kesinlikle kadına ödenmesi gerekir
bu allah emridir

yanlız içinde vicdanı olmayan insanın allah emrine iteatı ne derece olur bilemem

sonuçta boşanma olaylarında
mehir olmasa dahi eşini madur etmeyen insanlar varken

kilosu kadar altın mehrini kabul edip
100 tl nafakadan kaçanlarda vardır

eşin dini ininaçları yüksek biri ise
belki işe yarar
bu yolla hakkını istemek

çünki boşanma kadın isteği ile gerçekleşse dahi
mehir erkeğe farzdır

Merhaba
Evet dinen hakkiniz fakat Turkiye de bosanma sonucunda kadinlara verilen nafaka miktari komik seviyelerde ve bunu bile vermemek icin hatta tazminat alabilmek icin erkekler bir cok yol denemektedir.Bosanma davasi sirasinda yasal olarak mehir gibi hukukn duzenlemedigi konular dikkate alinmamaktadir.Bunun yerine nafaka,maddi manevi tazminat gibi haklariniz dikkate alinmaktadir.Kisaca is sadece esinizin vicdanina kalmis bir durumdur.Uc kurusluk nafakayi odemeyen erkekler acisindan bu tarz beklentilere girmeyin lutfen

saol cnm bizde öyle çok dini vecibelere uyan insanlar değiliz açıkçası
lakin böyle bir konu olunca merak ettim benimde boşanma hakkım varmı diye. yani dinen biz şimdi boşanamıyor muyuz.illa eşim mi beni boşayacak

adam resmen manyak.

bu adamdan bi yol olmaz.
mütemadiyen tokat,yumruk yemeye razıysanız evliliğinizi devam ettirin.
yok yapamam diyosanız yapmanız gereken belli zaten.
bunun böyle olduğunu siz de biliyosunuz bence.
şu yazdıklarınızda yorumlanacak pek bişi yok evliliğin akıbeti ortada.
ayrıca siz de pek normal değilsiniz bence.

DİNEN SADECE
1 TANE BOŞOL HAKKINI KADIN ALABİLİR
O DA MEHİR HAKKI OLARAK İSTEMİŞSE
DİĞER 2 Sİ ERKEKTE KALIR

ANCAK MEHİR OLARAK BU TALEPTE BULUNULMADI İSE
NİKAH AKDİ İLE BİRLİKTE
3 BOŞOL HAKKI DA ERKEKTEDİR

YANİ EVET
KADINLAR KOCALARINI DİNİ NİKAHLA BOŞAYAMAZLAR

BUNU SADECE ESKİ OSMANLIDA
SULTANLAR YAPABİLİYORMUŞ
(O DA DİNDE YERİ YOKTUR ANCAK OSMANLIDA SULTAN KADINLARIN BÖYLE BİR AYRICALIĞI OLMUŞ)

üç kere boş ol dediğinde nikah düşüyor çünkü. Ve dini nikah ikimiz için de çok önemli.
şu yazdığınızla ilgili bşr şey yazağım önce...
kadın dini nikah kıyılırken hocanın önünde eşinden boşama hakkı talep etmez ve şahtler önğnde bu hakkı alomassa boşama hakkı dnen yoktur!.. bunu yapmadıysanız istediğiniz kadar söyleyin,günaha girmekten başka bişeye yaramaz ..dini hükmü olmayan gereksz bi cümle kurmuş olursunuz ...

bir süre sonra burdan yeni bir konu açmassınız umarım..eşim beni dövüp sokağa attı,ne yapmalıyım diye..yada eşimi boşayacağım ne yapmmalıyım dye...daha ne kadar evlisinizki birbirinize olan saygınızı yitirmişsiniz..?evlilik bu şekilde yürümez...saygının hızla tüketildiği bi evde sağlıklı bir evlilik ve ruh sağlığı yerinde,topluma yararlı çocuklar yeiştiremessniz...örnek:eşiniz...
eşinizin yetiştiği ortamda şiddet varmış sizede uyguluyor gördüğünü..sizinde çocuklarınız bu ortamda nasıl düzgün yetişsin..?

Belki hamile olabilirim demişisiniz tam da güvenilip hemen çocuk yapılacak adam aferim size.Bu kafayla giderseniz daha çok tokat yersiniz bu adamdan.

İçimden düşündüm bu nasıl evlilik ? Kafam durmuş gibiydi. Ben ki anamdan babamdan tek fiske yememiş, el üstünde büyütülen, üstüne titrenen, herkesin evlenmek için peşinde koştuğu, kariyer sahibi, maddi durumu iyi, iyi bir aileden gelen bir kızdım..

Bu yazdıklarınla yaptıkların hiç uymuyor.Dediğin gibi narin bir kız olsan,kalkıp masaya elini vurmazsın,sinirlenince avaz avaz bağırmazsın,sana küfür edilince küfür etmezsin vs...
Eşin,ailesinde gördüklerinden ötürü bağırmaya karşı tepkili olabilir.
Sen ailende böyle şeyler görmediğini söylemişsin de...Sizin ailede kadınlar bağırıp çağırır mı,masaya vururlar mı ?
Vururlarsa erkekler ne yapar,başlarını öne mi eğerler ?

Yumruk olayını ben de anlamadım.Adam şiddete eğilimli diyelim,sana yumruk attı.
Sen yumruk atınca hala özür dilemeye devam mı etti ?
Şiddetten gözü dönen bir adam olsa,seni arabadan indirip evire çevire döverdi veya tekme tokat arabadan atardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…