tokat yedim..

üç kere boş ol dediğinde nikah düşüyor çünkü. Ve dini nikah ikimiz için de çok önemli.
Dini nikah yapilirken sen eğer boşanma hakki isyemediysrn nikahiniz düşmez nikahin düşmesi için erkeğin uç defa bos ol demesi lazim diye biliyorum ana sen yine de bilen birine sor madem onemliymus

haklısınız. Ama balayından sonra öyle bi olay olmayınca, aradan 5 ay geçmiş, bi daha olmaz sandım. Ve dediğim gibi ben masaya vurdum, ben direksiyonu kırdım, ben de hatalıyım diye düşünmüştüm. Dün böyle bi şey başıma geleceği hiç aklımdan geçmemişti. Adamın derdi gücü kimse duymasın, hiç tanımadığımız komşulara ayıp olmasın diye bana vurabildi.

Mrb
Şaşkınlıkla okudum.ilk gecenizde baslamış hersey.sizi kendisinden üstün gördüğü için kaba kuvvetle sizi alt ettiğini düşünüyor.aslında durum tehlikeli ne yapacağı belli olmayabilir.ben olsam durum bu bu bu diyip aileme bahseder bu evliliği bitirir kaldı ki hamile bile olsam ondan bir cocuk dünyaya getirip ömür boyu sıkıntısını cekmem.kusura bakma ama bu adam manyak defolsun tsin egoist

ilişkiniz ilk günden laçka olmuş.. karşılıklı vuruşmalar, dudak patlatmalar, tokatlar...
baştan nasıl başlarsa öyle devam eder diyeceğim çok üzülerek..
önce hamile olup olmadığınızı anlayın bence..
ona göre de bu şekilde yaşamak isteyip istemediğinize karar verin..
birlikte öfke kontrolü terapisi faydalı olabilir eğer yürütmekse kararınız...

üç kere boş ol dediğinde nikah düşüyor çünkü. Ve dini nikah ikimiz için de çok önemli.

3 talak hakkından biri kadına nikah sırasında talep ettiyse verilir, verilmemişse bu üç talak hakkı da eşinize aittir yani siz boşayamazsınız.

Karşılıklı saygınız yok, ikinizde şiddet eğilimlisiniz, öfke kontrolünüz yok, buradan bakınca pek de yürütebilecekmişsiniz görünmüyor.

Arkadaşım ilk önce hiç bir şey şiddeti haklı göstermez
Fakat kardeşim sende çok üstelemişsin ya yani sana küfrettiyse dön yat kapınıda kitle
ama adama gidipte daha başının etini yediğin zaman demekki oda kendine engel olamadı keşke vurmak yerine dışarı çıksaydı..
Ama bak araba olayında açıkcası bende refleks diye düşündüm bir kere eşimde ben kullanırken böyle bir şaka yapmıstı güya bende çarptım bir tane yüzüne..
Ama inanki benimkide tamamen refleksti
Sonuç olarak ben bu evlilikte tahammülsüzlük gördüm ve bana göre boş ol demek çok ciddi bir kelime..
Yani sizinki oyuna dönmüş

Eşinin yaptıkları kabul edilemez.. Ama direksiyonda birbirinize yumrut atma falan ?? Çok garip... Kolunu kaldıracak halin yok ama kavga etmeye kalkıp gidiosun.. Dedidiğim gibi şiddet kabul edilemez, yani manası yok.. Ama yazılarını okurken , bana : kocanı ezmeye çalışan, durmadan MADDİyattan konuşan, ben benim sen kimsin deyip karşısındakini hiçimseyen bir kadın : hissi uyandırdın bende.. Ben şöyle nazlı büyütüldüm, şu kadar paralıyım, arabam, kariyerim ... Bunlar olmasada dayak hakkın deilki nie bunlara parmak basıosun durmadan... Birde bilgin olsun, dinen o 3 kez boş ol lafını erkek dio kadın deil..hakkınızda hayırlısı

Pa
rdon da balayına giden bir çift aradıgı teli gec buldugu için önce hakaret ediyo altına yap diyo caresizlikle konu sahibi direksiyonu kırıyo buda refleks mi oluyo.ayrıca birlikte olmak istemiyorum demiş hastayım demiş daha nasıl güzel söylesin???? Okudugunuzu iyi anlayın bence....

Dini nikah bizim için çok önemli diyor fakat boşama hakkının kendisinde olduğunu düşünüp 2 defa boşol deme cesaretini gösterbiliyor madem dinen boşanmaya cesareti var resmi olarakta olsun o zaman.

Soylemeden geçemeyeceğim.
Sen de ona bitane çakip dudagini patlatmissin ya karşılık olarak o vurunca.
Yemin ederim icimin yağları eridi.
Şiddet yanlısı biri asla değilim ama hep dayağı yiyip pısan kadınlar olduk bitane de gerisin geri yapistirman hosuma gitti benim.

Yalniz dini nikahta erkek bosar.kadinin tek bir bosama hakki vardir eger nikah kiyilirken talep ettiyse.diger iki hak erkegindir.talep etmediyseniz bosama hakkinin 3ude ona ait

Evet kadına hak verilmediyse erkek 3 hakka sahip kadın değil. İlk günden çok zor geçmiş herşey. Allah kolaylık versin.

Arkadaşım yaşadıkların çok üzücü ama ikinizde de hata var. Gerçi hiç bir hatanın karşılığı şiddet olamaz. Eğer evliliği devam ettirme gibi bir düşünceniz varsa, bir aile terapistine gitmenizi öneririm. Aranızda ciddi bir iletişim sorunu olduğu aşikar. Ama dediğim gibi şiddetin bahanesi olmaz bunu halletmeniz lazım.

Yalniz dini nikahta erkek bosar.kadinin tek bir bosama hakki vardir eger nikah kiyilirken talep ettiyse.diger iki hak erkegindir.talep etmediyseniz bosama hakkinin 3ude ona ait
tamam boşama hakkı onun olsun, boş ol kısmını geçelim, sizler bana akıl verin, yorum yapın ne yapmalıyım ya da ne yapmamalıyım ben ?

Ya allah askina polemige zorlamayin beni.okudugunu iyi anlayan bi insan olsaniz benim yorumumu anlar,bu gereksiz cikisi yapmazdiniz.hakaret ettiyse bunun bedeli baska turlu odetilir.yolda durmadi sinir yapti diye direksyon kirilsin,olsunler mi?kendiside var arabanin icinde.komiksiniz

ikinizde şiddet yanlısınız.
adam sana bi yumruk atıyo ardındanda sen.
yumrugu başka türlü atmak daha güzel olurdu ama. sizdeki etkiye tepki vermekde böyle sanırım.
cocugunuzda varsa bi terapi şart size.

arabada benim. evede ben bakıyorum diyosunuz.
neden evlendinizki. adamın borclarını bilmiyomurmuydunuz?

tamam boşama hakkı onun olsun, boş ol kısmını geçelim, sizler bana akıl verin, yorum yapın ne yapmalıyım ya da ne yapmamalıyım ben ?
Once hamile olma ihtimalinize karsi sakin olun,ofkenize hakimm olun.kavgayi korukleyip ozellikle ayni evin icindeyken size vurmasina izin vermeyin.bakin ozellikle soyluyorum kendinizi ezdirin demiyorum ama siddete meyilli bi adami tahrik etmeyin ki siz zarar gormeyesiniz.bana kalirsa haddini bildirecek bi aile buyugunuze basvurun.utanip sklmayin.saklamayin

Sizinde ani çıkışlarınız var..
Sizi bir tek direksiyonu yana çevirmek istemeniz konusunda hatalı buluyorum..
İlk gece canınız yanması normal zor çıkar o tokalar..
Sizin yanağınızı sıkıp salona gidip orda sabahlaması bana normal gelmedi...
Üstünden geçmiş zaman ama aslında o gece başlamış herşey..
İkinizde de sinir var ama birinin dur demesi lazım..
Mesela siz ismiyle hitap etmişsinizya eşinize çağırırken,
Bence aşkım, hayatım, canım vs diye çağırmanızı beklemiştir sizden, onu göremeyince de sinir yapmıştır kendince,
Sonuçta size sırnaşmış ama istememişsiniz, bunun üzerine sizden ilgi beklemiş belli ki, ismiyle ona seslenmenize o an uyuz olmuş..
Eşinizi sewiyorsanız ve bu ewliliğin yürümesini istiyorsanız, karşılıklı adam akıllı konuşun birbirinize sözler verin..
Hamile olabilirim demişsiniz, test yaptınız mı kaç gününüz geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…